icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenka112
17. apr 2012

Dnes sme mali paradajkovú polievku, zemiaky s kuracím mäskom a zajtra to bude rizoto ako u @anulienka166 , kedže si manželík rozkázal. 🙂

erni
17. apr 2012

tak chvalim vsetky co ste tu hovorili o ciceri, aka to je dobrota 😵 na stare kolena este objavim novu potravinu 😀
zajtra budem robit belehradske maso v rure - teda kare, cibula, paprika, rajcina resp. leco a zemiaky

salma22
17. apr 2012

zajtra bude urcite granadir..... ale mi mame este z nedele asi som toho trochu viac navarila kuraciu polievku a pecene kurca z ryzou 🙂

leleh
17. apr 2012

my dnes bezmasito, slany cuketovy kolac a zemiaky varene v supke s bielou fazulou v paradajkovej omacke (z plechovky), syrom a volskym okom (anglicania to tak maju radi a je to mnam).
Este jedna vynikajuca kombinacia je zemiak peceny v supke prekrojit a poliat zmesou (tuniak z konzervy zmiesany s majonezou a kukuricou) moze sa aj posypat syrom ale nemusi- to som tiez odkukala od anglicanov a je to lahodka 😝

glee
17. apr 2012

Dievcata, poradte chutny recept s mletym masom, pokial mozno nic vyprazane.

omnia23
17. apr 2012

@glee kolozvarska kapusta?alebo arabsky chlieb s mletym masom,salatom,paprikou, paradajkami a cibulou? 😉

abriela
17. apr 2012

@glee lazane 😀 , plnena kapusta, plnena paprika

mis_ka
17. apr 2012

@glee musaka

happy8051
17. apr 2012

dnes brokoli polievka, pecene rajciny plnene syrom a sunkou, cesnakove bagetky

lussy23
17. apr 2012

@maryennn1 otázka asi patrila mne🙂 je to jednoduché, ovsené vločky zalejeme teplým mliekom a počlkáme kým napučia, Potom pridáme droždie alebo prášok do pečiva a ostatné súroviny. Všetko dobre premiešame. Pečieme na panvici. Upečené potrieme džemom alebo polejeme jogurtom, čokoládou, to he už na vás🙂 Inak pôvodne sú to lievance, ale my nemáme takú panvičku, tak robíme palacinky🙂 Sú veľmi dobré, chutia ako normálne a je v nich dačo zdravé🙂 @kralicica aj ja by som porosila nejaké infošky o tej strave na mieru🙂

egyptanka
17. apr 2012

@glee pecena sekana v srncom chrbate, pre krasu farby davam do nej kukuricu, hrasok, farebne papriky ... 🙂

irsina83
17. apr 2012

Prave som dopiekla prekladane masko s kyslou kapustou a zemiakmi 🙂 mnaammm velmi to mame radi 🙂

janie80
17. apr 2012

Ahojte kocky... Prisla som po radu.. 😔 ako robite sparglu? 😕 moja uz caka v chladnicke, ale netusim ako ju robit a s cim ju kombinovat... Nejake napady? 😔 😕

danielaj
18. apr 2012

pekné ránko 😉 dnes dojeme krémovú brokolicovú polievku a idem robiť zemiakové placky plnené kuracím soté a pár placiek urobím aj s kyslou kapustou 😉

bronia13
18. apr 2012

@janie80 myslim ze na pare je najlepsie robena potom trosku pokvapkat olivovim olejom, citronom a ak mas parmezan - ale nemusi byt.... mnam mnam

bronia13
18. apr 2012

@irsina83 a to ako robis to prekladane meso s kapustou?

snu
18. apr 2012

bre ranko,, dnes vyuzivame slniecko a obed budeme grilovat,, pride aj navsteva,tak to padlo vhod,, deti sa mozu blaznit na dvore a rodicia len papat a jednym okom kontrolovat lapajov 😀

drobik1
18. apr 2012

krasne ranko.. 🙂 dnes mame polievku este zo vcera a na zelanie maleho bude este hraskova a zapekany karfiol so zemiakmi a syrom..🙂

mimi21mimi
18. apr 2012

Zapekaný karfiol, zemiakové pyré a polievka asi z mrazenej zeleniny...

kibuk
18. apr 2012

pekne ranko 🙂
dnes kurca na smotane a cestovina a zajtra Kosicky Mcdonalds 😉 budeme cely den v Kosiciach a detickam sme slubili,tak to bude radosti 😉

daniz
18. apr 2012

@bubo1104 prášok do pečiva. 🙂

irsina83
18. apr 2012

@bronia13 ahoj, je to dost jednoduche postrebujes vyssy plech, zemiaky si nakrajam na koliecka a poukladam na spodok plechu asi tak v dvoch tenkych vrstvach - aj tensie kolecka aby sa dobre prepiekli, osolim trosku, potom posypen na koliecka nakrajanu velku cibulu, na kocky kuriacie alebo bravcove masko - ak bravcove tak ho pred tym treba 15min podusit so solou a ciernym korenim na panvici aby bolo makkucke po dopeceni. Na kolecka nakrajas klobasku 1-2 zalezi na velkosti plechu. Ta klobasa tam robi uzasnu chut. a da sa to robit len s nou bez maska. na masko a klobasku dame vrstvu kyslej kapusty bez stavy. a posledna vrstva opat zemiaky na kolecka asi v 2 tenkych vrstvach, ktore posypes s trochou vegety. rozslahas si asi 5 vajicok s mliekom a trochou vegety a zalejes touto zmesou a na koniec polejes vrch trochou oleja. prykrijes alobalom a pecies pod nim asi hodinu na 250 a ked budu zemiaciky makke tak odokryjes a vrch dopecies na 220 😉 dobru chut 😉 ked to chces mat rychlejsie spravene tak sa da spravit aj tak ze zemiaky si uvaris v supe a das tam na koliecka nakrajane varene zemiaky ale zo surovych je to chutnejsie 😉 a bravcove masko je tiez chutnejsie ako kuriacie lebo kuracie sa vysusuje. ale robim to podla toho ake masko mam 😉 mame to velmi radi a dokonca aj moj cerstvo dvojrocny drobcek 🙂

adelaida33
18. apr 2012

dnes budeme dojedať morčací vývar zo včera, teraz ráno som už uvarila fazuľový prívarok s klobáskou a ešte ma čakajú palacinky 😉 , budú s lekvárom, šľahačkou, čokoládou a lieskovými orieškami, mňam 😅 . musím sa ponáhľať, lebo na obed som objednaná u lekára.

bubo1104
18. apr 2012

@daniz ďakujem

smejkoh
18. apr 2012

zeleninova polievka, morcacie masko s porovo-horcicovou omackou, ryza, calamada

firstbaby
18. apr 2012

Kedze nam zostalo zo vcera, tak dnes obed nevarim a na veceru si spravime zapekaneho pangasa so zemiakmi na kruzky 😉

rastulka
18. apr 2012

My dnes zeleninova polievka a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41089 🙂

veronika1417
18. apr 2012

ja dnes neviem 😒 bud slepy gulas alebo sosvicovy privarok, hurky s pecenymi zemiakmi,... neviem 😀

michaella7
18. apr 2012

Dnes granadír a krúpkovú polievočku 🙂