icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuul
24. apr 2012
babulka123
24. apr 2012

ja som dnes robila vajickovu polievku { robim bez muky len so zemiakmi , tie potom rozmixujem a suplnem do toho vajco .. mnam} a francuzske zemiaky.. znovu som nadabila na dobre zemiaky lebo nepustili tolko vody ... ja robim zo surovych .. mnaaam

babulka123
24. apr 2012

@zuul gratulka miskovi... a neuveris.. ale volala som s pahu ... zije a ma sa dobre

adelaida33
24. apr 2012

varené zemiaky, zapekaná brokolica so syrom

katren
24. apr 2012

@babulka123 ja som dnes tiez robila vajickovu ako ty, ale ja ddavam aj smotanu 😉
pred hodinou som dovarila, aby mali deti hned ako sa zobudia a uz jej niet....

babulka123
24. apr 2012

@katren fiha so smotanou som tao este neskusala.. ale mozem

inak u nas vobec takto mixnute polievky letia.. k tomu bud oprazeny chlebik alebo take tie gulicky co sa daju kupit v lidli... mala to zboznuje.. najviac Shrekovu polievku { uvarena mrkva, petrzlen, brokolica, hrasok } a mixnute..

adelii
24. apr 2012

@katulka74 uz mi to tuhne v chladnicke 😀 v podstate preco nie aj do poharov...skoro ako puding 🙂

Baby,vam chuti,co si navarite? Ja som si o sebe myslela,ze celkom dobre varim,aspon ma chvalili,no mne akosi nic,co spravim nechuti...raz prilis slane,raz bez chuti 😀 Zeby to bolo tehotenskymi chutami? Aj ked som uz na konci tehu? 😀 😀 😀

Dnes francuzska polievka z balicka 😀 Kuraci steak so zampionovou omackou,opekane zemiaky 😝

katren
24. apr 2012

@babulka123 hej, uvarila som zemiaky, ale trosku viac, aby som nemusela zahustovat mukou - to neznasam....potom si si odobrala vedla zopar zemiackov s vodou do hrnca, pomackala, pridala smotanu slahackovu a ked sa to prevarilo, tak som supla naspat do hrnca so zemiakmi...nechala zas prevarit a potom pridala vajicka a nechala varit, pokym sa nespravili vajicka....a hotovo....Dominicka mi zjedla plny tanier a Misko tiez 😉

katren
24. apr 2012

@adelii mne dneska vynimocne chuti, ale tiez tomu moc nedam...... 😅

babulka123
24. apr 2012

@adelii tiez mam niekedy taky pocit.. ale to je skor z toho ze stojis pri tom a "najes sa" z tych voni.. a vacinou uz ani nechcem jest.. ale ked sa nieco podari ... neboooj to prejde..
mna skor varenie uz ubija.. uz ma to az tak moc nebavi a skor to beriem ako povinnost . a to nieje dobre.. tesim sa na to ked bude ninka vacsia a ked niekedy na obed dostane len chlebik s niecim a prezije a nebude to az taka tragedia a navarim az ked bude nalada... snad ste pochopili ako to myslim ... 😀 😀 😀

danielaj
24. apr 2012

@zuul nádherná tortička a tiež prajeme všetko najlepšie 😵

katka.t
24. apr 2012

@adelii aj ja som na tom podobne, co navarim to mi vacsinou nechuti, a tehotna nie som. Dneska sme varili zeleninovu polievku s fazulkami, maly zboznuje fazulky, sote zo zemiakovymi plackami a ktomu zeleninovy salatik, a dufam ze ostane aj na zajtra.

katka.t
24. apr 2012

@zuul Gratulujeme malemu a nech Vam robi velku radost, torticka je nadherna.

katkas1
24. apr 2012

@zuul pekna aj mna caka na vikend jedna, budeme mat rok ale najek sa mi do toho nehce

boska79
24. apr 2012

sparglu s holandskou omackou a nove zemiaky dusene na cibulke a cervenej paprike.

lululka555
24. apr 2012

@boska79 ako chuti spargla prosim ta? este som ju nejedla a kazdy den ju vidim v obchode,len neviem ako sa pripravuje 🙂

akika722
24. apr 2012

zajtra-fašírka+opekané zemiaky

akika722
24. apr 2012

@zuul nádherná tortička 😵

happy8051
24. apr 2012

dnes spenatova polievka a lievance s kyslou smotanou

anaxamon
24. apr 2012

teraz na veceru krevety na cesnaku a masle s kuskusom 😝

adelaida33
24. apr 2012

no a ja už mám navarené na zajtra: zemiakový paprikáš s lečom, klobáskou a kyslou smotanou, kyslé uhorky a keďže sa z dnešného obeda zvýšila zapekaná brokolica, tak som uvarila plnku a zjem to všetko spolu 😅 .

anavila
24. apr 2012

my dnes fazulova polievka (ta sviňa sa mi nechcela uvariť, bola namočená celú noc a varila sa 2,5hodiny a aj tak ostala tvrda) a perkelt s kolienkami...zajtra pride navsteva, nevarim nič, aspoň sa všetko poje.

anavila
24. apr 2012

včera som mala nebíčko v papulke, susedka mi doniesla take bezvadne taštičky plnené. Boli z listkoveho cesta, vo vnutri bol spenat, sampinony, syr, aj na vrchu postruhany, no niečo tak úžasné som nejedla už veeeeľmi dlho...a hlavne ked si to neuvarim sama, ale niekto mi da hotové 😀

lolko_lenka
24. apr 2012

zemiakový prívarok a fašírky 🙂 zajtra to bude plnená paprika 🙂

lussy23
24. apr 2012

@irsina83 ďakujem za ten receptík. bolo to chutné. 🙂 @levandullka tu je: potrebujeme 3pomaranče, väčší kúsok masla, kukuričný škrob, , vodu, 20g cukru. Na panvici roztopíme maslo, pridáme nastrúhanú kôru z jedného pomaranča a šťavu z dvoch odšťavených pomarančov a trochou vody a hnedý cukor. Povaríme asi 4 minúty, pridáme na tenké kolieska pokrájaný pomaranč a zahustíme škrobovou múčkou rozpustenou vo vode.

lussy23
24. apr 2012

@zuul nádherná tortička a všetko naj Miškovi, veľa zdravíčka

danielaj
25. apr 2012

dobré ránko 😉 dnes rybací deň, vytiahli sme z mrazáka všetky ryby, aby sa uvoľnilo miesto na ďalšie manželove úlovky 😅 takže dnes cícerová mliečna polievka, rybacie fašírky, varené zemiaky s pažítkou, ľadový šalát, domáca treska v majonéze 😉

irsina83
25. apr 2012

@lussy23 som rada ale uz neviem, ktory to bol 😅 lebo aj vcera som sem davala receptik...

titkovamiriam
25. apr 2012

polievka zo vcera pórova,dnes jahodove knedle s tvarohom ,jahodový koktail a nepecenu tortu s jahodami/uz som ju robila vcera/-jahodový den lebo je dnes Mareka a ten ma jahody rad 🙂 Tak ak mate aj vy Marekov všetko najlepšie!

zuziq
25. apr 2012

tak ja mam uz problem co varit. Pri pomysleni na akykolvek obed sa mi dviha zaludok a tym padom kazdy recept hned zamietam. dnes sa musim inspirovat niekym z vas 😀