icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

boska79
25. apr 2012

@irriss myslis ze to mozem piect v salkach? hm.... ci dat tie salky na plech a zaliat vodou? no vidim to ze si musim kupit formy na souffle

vera1132
25. apr 2012

šošovicová polievka, riža a pečené kuracie kridielka, a upečiem ešte kolačik, taky jablčkovy 🙂

drobik1
25. apr 2012

dojedame lebo mame dnes kopu vyvbavovaciek... 🙂

anaxamon
25. apr 2012

@boska79 JA sama pre seba si ho iba osolim a zalejem vriacou vodou(cca 1cm nad hladinu), zakryjem vieckom alebo utierkou a necham 7 minut stat, potom pridam maslo a zamiesam, ale kuskus sa da spravit aj ako napr. rizoto, a to tak ako som napisala plus si na panvicke oprazis cibulku, masko a zeleninu a pridas do toho kuskus a mas.....alebo mozes namiesto soli na zaciatku pridat sypky ci tekuty bujon, tiez fajn na prilohu k rybe napr.

anaxamon
25. apr 2012

no a co dnes varim? kuraci vyvar s nitovkami a pecene rebierka (mali sme zabijacku v sobotu takze fajnove domace, cerstve)

veronika1417
25. apr 2012

ja uz mam navarene 😀 zeleninova polievocka s mrvenickou a zemiaciky s petrzlenovou vnatkou a moje oblubene strapate rezne 🙂

bubinko83
25. apr 2012

fazulova polievka a dukatove buchtičky

nelinka0401
25. apr 2012

struková mliečna polievka a ešte zostali palacinky zo včera 😉

happy8051
25. apr 2012

kalerabova polievka s krupicovymi knedlickami, makarony so zelninovou omackou a syrom

zklimekova
25. apr 2012

šošovicová polievka a kurací perkelt s tarhoňou 🙂

lululka555
25. apr 2012

dnes mame vyprazany syr,varene zemiaky s maslom,tatarska 🙂 a zajtra asi aj ja urobim perkelt 🙂

michaella7
25. apr 2012

Práve som dovarila pikantnú fazuľovú polievku a dusené zemiaky,niečo na spôsob francúzskych 🙂 sa opapáme dnes 😀

sebi123
25. apr 2012

paradajkova polievka a hrachovy privarok s udenym 😉

daniz
25. apr 2012

Ja nemám ani šajnu, asi pečené zemiaky, alebo omeletu s hráškom.

mimi21mimi
25. apr 2012

My máme vajíčkovú polievku zo včera a robím žemlovku s jablckami a pre mm zapekané cestoviny.

lucikatn
25. apr 2012

dnes robím donáškovú službu - svokrušu zlomila akási choroba a nemôže ani na nohách stáť tak varím aj pre nich a "rozkázali" si segedín s knedľou.... a ako chuťovku som urobila vajíčkovú nátierku: cibuľu nakrájať na drobno, pridať postrúhanú Nivu a vajíčka (5 ks uvariť na tvrdo), 2 syry v črievku, asi 2 PL kyslej smotany, 1 čl horčice. Poriadne premiešať a dochutiť mletým korením a soľou (opatrne lebo syry sú dosť slané!). Na zjemnenie a aby to nebolo také hutné - pridávam trošičku mlieka

silvia31
25. apr 2012

ja práve dopekám francúzske zemiaky 🙂 mňam, už to rozvoniava 🙂

adulikka
25. apr 2012

my gulášovú polievku

katushka16
25. apr 2012

@joannas dám variť zemiaky spolu s cesnakom-asi 3ks vcelku,keď je doma klobáska,tak ju dám,do malej misky si dám olej, červ.papriku a roztlačený cesnak-asi 2ks a keď sú zemiaky mäkké aj s tou klobáskou,tak tam vylejem obsah z tej misky a hotovo🙂 a ešte na panvici opečiem na kocky nakrájaný chlieb-nedávam olej,len tak na sucho.a keď nedávam klobásku,tak si dáme navrch lyžicu kyslej smotany

katulka74
25. apr 2012

My dnes dojedame svieckovu,deti cestoviny s tuniakom a ja som si spravila na dietku slovensku ryzu so zeleninou.

tosomja
25. apr 2012

ryba na masle
na večer som urobila zmrzlinové poháre s ovocím a jogurtom 🙂 len pre mňa a manžela 🙂

abriela
25. apr 2012

kuraci vyvar, udene v listkom ceste a zemiakova kaša - obed v závodnej jedalni

veronika1417
25. apr 2012

a ja kedze som vybavila varenie hned rano som dala piect uuuplne obycajnu visnovu bublaninku 😀 😀 😀 neviem sa jej dockat 😉

linddi
25. apr 2012

dievčence, poradíte mi nejaký dobrý koláčik vhodný do auta (cestujeme do Nemecka) - niečo dobré, čo sa nedrobí a malá nebude z neho ufúľaná 😉 dík

mimmka30
25. apr 2012

kysla hríbova polievka a cestoviny z letym masom a zeleninou zapecene v rure..mnami

lyongirl
25. apr 2012

Ahojte, my dnes kelovú polievku s párkom, dusené karé so zemiakmi na cibuľke a ešte pôjdem urobiť tuniakový šalát, len sa mi nechce, konečne oddychujem pri káve...

barushkaaam
25. apr 2012

gulasova polievka a druhe jedlo sa mi nechcelo robit, dneska som leniva, tak len polotovar : rybaci burger s hranolkami

nelly3
25. apr 2012

dneska idem vyskusat uvarit spenatovu polievku 🙂

hhenike
25. apr 2012

Ahojte. Prave mi napadlo, ze mam v mrazaku kus velkonocnej sunky, co sme uz nespotrebovali. Nemate nejaky dobry typ, co z nej?

michaella7
25. apr 2012

@hhenike ja som z nej minule urobila nátierku http://varecha.pravda.sk/recepty/natierka-zo-su... a chutila fakt úžasne 🙂