Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
fazulova polievka a spagety s hubami broklicou a syrom
na večeru zemiakové placky
šošovicová polievka a palacinky
SPagety mlete mesko a smotanovo nivova omacka 🙂
sviečková
dnes večer sa na zajtra pečú rebierka a varia zemiačiky 🙂 polievočka bude s morčacím krídlom, zeleninkou a slížikmi 🙂
dnes dojeme zo včera a urobím palacinky: tvarohové, so slivkovou nutelou, s marhuľovým džemom 😉 a poobede muffinky 😉
polievku dojedame a ked pridem s prace urobim lievance
zapeciem cestovinu a ako sladke - čeregy 🙂
Dobre ranko,
Dnes paradajkova polievka s natural ryzou a syrom, na obed pecene pstruhy so zeleninou a varenymi zemiackami a na veceru a na zajtra bravcove rizoto so syrom - mam na neho hroznu chut a este som take doma nerobila - doteraz len z kuraciny, tak sa sa tesim a som zvedava.... 🙂
no to keby som vedela, idem sa sem inspirovat dnes 😀
uz som inspirovana, spravim zeleninove rizoto 😵 a k tomu uhorkovy smotanovy salat 🙂
dns umiakova polievka, pecene kuracie stehna s bylinkami, ryza
My dnes fazulovu mliecnu polievku a druhe jedlo dojedame zo vcera - zemlovku s jablckami a zapekane cestoviny.
My dnes japonsku miso polievku a sushi.
paradajkova polievka-rizoto 🙂 a idem varit pupavovy med 🙂
Ahojte 😀
Dnes paradajkova polievka a sviečkova s knedlou 😀
dnes budú parené buchty 🙂 ...hádam ostane aj na zajtra 😉
bravčové masko s brokolicou a ryža. poobede by som asi urobila žemlovku s tvarohom a jablkami 😉
@titkovamiriam ja tiež, už ho varím 3 dni, ale doteraz som si zabudla vždy kupit citrony, neviem čím to je, tá moja zábudlivost 😀
my dnes nič ,lebo som sama a potrebujem schudnut 😒 😀
ahojte baby, tak vy uz od rana varite...sikulky 🙂
my mame zo vcera segedinsky gulas a polievku budem varit asi zeleninovu, kedze ten gulas je tazke jedlo. 😵
@papuka a ak ho mas vela daj do polovice aj zo dva tri pomarance 😉 alebo aj rum
@titkovamiriam pomaranče nemám, som rada že som včera nezabudla kupit citróny 😀 ale rum mám, skusim, dakujem 😎 😎 😎 😎
dnes zeleninová polievka a pirohy
🙂
Ahojte, dnes zeleninová polievka, pravý hovädzí stroganov z falošnej sviečkovej a opekané zemiaky.

štvrtok+piatok=tarhoňové rizoto +chcu bublaninu tak upečieme
sobota-halušky
nedela: nejaké mäsko +ryža