Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
sójové soté s hráškom, kolienka 😉
Ziadna planovana pizza sa nekona, spravila som zeleninovu polievku s pecenovymi haluskami. Tie halusky budem asi lutovat lebo krpec zas bude jest len halusky a polievku necha tak 😀 😀
paradajkova polievka-rizoto 🙂
akurát idem robiť zemiaky na kyslo,volské oko..
trochu mi pomiešalo fotky...
parfisne ako sa davaju fotecky takto k teme? 😅
ja som si naivne myslela, že na dnes bude to isté, čo bolo včery... no Mm dostal chuť na Spaghetti Carbonara ,tak som musela tak či tak variť..ale také varenie 😀
@titkovamiriam napíšeš odpoveď a dole vľavo je spinka a pri nej napísané "pridaj fotky k príspevku", klikneš na to a už pridávaš 😉 a normálne potom odošleš len odpoveď
nabudúce skúsim aj nejakú inú plnku, niečo pizzové, alebo tak...
dik a čo som ja uplne slepa či blba alebo oboje 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zajtra pridam niake aj ja
@titkovamiriam som zvedava...ono to tu potom hned bude zaujimavejsie vyzerat.. 🙂 ...a idem popozerat par stranok dozadu...na zajtra ma totiz nic nenapada..
@titkovamiriam 😀 😀 😀
@titkovamiriam nerob chute 😀 😀 😀
volakedy som robievala roládu ale slimáky su ovela lepsie,hoci je s tým trosku viac roboty....
@mukky inak tie slimaciky su dobre aj z kysnuteho cesta..a aj nasladko...ja robim na sladko , ze ...na cely plat vysypem skorickovy cukor, na to nastruham jablcko , stocim a narezem na slimaciky...alebo posypem kakaom s cukrom, na to jablcko a tiez narezem na slimaciky... 🙂 ..a na slano rôzne..ako ma napadne 🙂

@firstbaby hmm...veru vyskusam 🙂 s parkom a zemiakmi napr.,? 😉