icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

larmimi
23. sep 2010

@firstbaby hmm...veru vyskusam 🙂 s parkom a zemiakmi napr.,? 😉

jonki
23. sep 2010

@firstbaby super o hrachovej kasi uz dlho rozmyslam 🙂 uvidime co na to povie mm on take veci nemusi 😀 ale ked bude s nejakym masom tak snad to prezije 😀

zuzubabo
23. sep 2010

sójové soté s hráškom, kolienka 😉

dusanab
23. sep 2010

Ziadna planovana pizza sa nekona, spravila som zeleninovu polievku s pecenovymi haluskami. Tie halusky budem asi lutovat lebo krpec zas bude jest len halusky a polievku necha tak 😀 😀

titkovamiriam
23. sep 2010

paradajkova polievka-rizoto 🙂

mukky
23. sep 2010

akurát idem robiť zemiaky na kyslo,volské oko..

lyongirl
23. sep 2010

@zuziq robila som slimáčikov z lístkového cesta
Cesto som natrela bambinom, na to naukladala špenát s pretlačeným cesnakom, na to postrúhaný syr a poviem ti, je to super mňamka 😉
dík za recept.
No a ešte som piekla pangasa a urobila pyré na zajtra, nech môžme ísť doobeda von

lyongirl
23. sep 2010

trochu mi pomiešalo fotky...

titkovamiriam
23. sep 2010

parfisne ako sa davaju fotecky takto k teme? 😅

monkula
23. sep 2010

ja som si naivne myslela, že na dnes bude to isté, čo bolo včery... no Mm dostal chuť na Spaghetti Carbonara ,tak som musela tak či tak variť..ale také varenie 😀

lyongirl
23. sep 2010

@titkovamiriam napíšeš odpoveď a dole vľavo je spinka a pri nej napísané "pridaj fotky k príspevku", klikneš na to a už pridávaš 😉 a normálne potom odošleš len odpoveď

lyongirl
23. sep 2010

nabudúce skúsim aj nejakú inú plnku, niečo pizzové, alebo tak...

traktor
23. sep 2010

@lyongirl ale super to vyzera..receptik ulozeny, vyskusame..a je fakt super..ked je to aj nafotene..clovek hned aj chut dostane 😀 😉

lyongirl
23. sep 2010

@traktor 🙂

titkovamiriam
23. sep 2010

dik a čo som ja uplne slepa či blba alebo oboje 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zajtra pridam niake aj ja

titkovamiriam
23. sep 2010

skuška-nedelne čevabčiči 😀

traktor
23. sep 2010

@titkovamiriam som zvedava...ono to tu potom hned bude zaujimavejsie vyzerat.. 🙂 ...a idem popozerat par stranok dozadu...na zajtra ma totiz nic nenapada..

traktor
23. sep 2010

@titkovamiriam 😀 😀 😀

lyongirl
23. sep 2010

@titkovamiriam nerob chute 😀 😀 😀

zuziq
23. sep 2010

@lyongirl to s tym spenatom je super typ, som premyslala cim by sa to dalo naplnit este, parada 😵

zuziq
23. sep 2010

@mnamko dala som jogurt biely, cesnak, cervena paprika, vegeta a korenie na morcacie maso...v podstate korenie moze podla chuti, pripadne sa moze pridat trosku horcice a na noc do chladnicky 😉

mukky
23. sep 2010

@lyongirl super 😉
aj ja robievam slimáčikov,dokonca aj mm a je hrdý ze to zvláda lavou zadnou 😀 ,ja poukladám šunku a na to nastruhaný syr,tak to máme najradsej 😅 a robievala som uz aj s pečienkou,s lekvarom a nutelou na sladko

mukky
23. sep 2010

volakedy som robievala roládu ale slimáky su ovela lepsie,hoci je s tým trosku viac roboty....

http://varenie.nadhlad.sk/recept.php?r=201_slan...

traktor
23. sep 2010

@mukky inak tie slimaciky su dobre aj z kysnuteho cesta..a aj nasladko...ja robim na sladko , ze ...na cely plat vysypem skorickovy cukor, na to nastruham jablcko , stocim a narezem na slimaciky...alebo posypem kakaom s cukrom, na to jablcko a tiez narezem na slimaciky... 🙂 ..a na slano rôzne..ako ma napadne 🙂

mukky
23. sep 2010

@traktor no ja mám pred kysnutým cestom nejaký rešpekt 😀 ,sa mi raz ci dva krát nevydarilo... 😔

traktor
23. sep 2010

@mukky 😀 ...neboj..ono raz pochopí, ze ty mu len dobre chces 😀 😉 ..aj ja som mala...a v mojich zaciatkoch som nenavidela, ked mi niekto stal za zadkom...tak som raz vyskusala po svojom...a ono to dopadlo super...podarilo sa 😉 ..postup som davala , mrkni...a kysnute je kysnute 😉

mukky
23. sep 2010

@traktor jééj 😵 ,to by bolo nieco pre mojho mm 😀 ,nemyslím ze neviem variť 😀 /skromná som.,co? 😀 /ale urcite veci nerobím...som spatne zahliadla nejaky dlhsí recept,to si ty dávala?alebo ak nie napíses ako robis cesto?ak más cas...

mukky
23. sep 2010

@traktor aha,teraz citam ze to bol asi tvoj recept tusím na dukatove buchticky...

traktor
23. sep 2010

@mukky hej..to je ten recept...je to na buchty na pare, na kolace, dukatky..na vsetko...niekde uberies, niekde pridas....a mas co chces...len citaj 😀 😉

mukky
23. sep 2010

@traktor ok 😀