Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@adelaida33 Dakujeme krasne 😀
ja na zajtra plnenu sviečkovu do vypeku potom dam zeleninku,ryža hranolky kapustovy šalat a kuracia polievka ako dezert palacinky so šlahačkou
My budeme mat zajtra gril paty s kamosmi , tatik ide robit mexicke fafitas - tortily, quacamolle, gilovane hovadzie a kuracie masko, grilovana paprika s bielou cibulou. ale polievocku uvarim klasiku - vyvar z polky sliepky aby malinka mala dobry obedicek 🙂
ahojte. takže nkoniec budú tie taštičky zajtra. Došla švagrina so synom a aj bratovi priatelia, tak sa to nestihlo urobiť. A pondelok budú karfiolové fašírky.
ahojte dnes sme boli opekat na zahrade bolo super... 🙂 a zajtra polievka z kuracich chrbtov,vyprazany syr a zemiaky... 🙂
dnes polievka s kuracich drobov,pečené kura s ryžu a kompot. 😵
plnene sampinony 😉 mnam
pecene kuracie stehna, zemiakova kasa a hlavkovy salat cerstvo natrhany vo folii 😵
Mna dnes moj Jojo pozval na obed do mesta....
sa tu stroji ako kohut... ze co pripravil... 🙂
Dufam ze ma moje tehotenske chutky nesklamu.... a dam si standartne piate cez deviate.. 🙂
Pekny dnik.. 🙂
Ahoj 🙂
My dnes kuraci vyvar,pečene kuracie stehna,kuracie rezne v trojobale,slovenska ryža,kompotik a pre tatinka kapustovy šalat 😉
Tak my dnes thajská jasmínová ryža a k tomu kuriacie kúsky s wok zeleninou a sojovou omáčkou... Varí tatík 😀 No a malý polievočku od včera, lebo jemu ešte korenené nedávame.
Marinovane kuracie stehenienka (v jogurte a mede) upecene, opekane zemiaciky a salatik 🙂
rezankova polievocka a kurca na smotane s cestovinou 😉 krasnu nedelu vsetkym
u nás dnes kelová polievka, a vonku na rošte grilované bravčové rebierka a vykostené kuracie stehná, zeleninový šalát 🙂
zeleninova polievka, pecene kuriatko s ryzou a uhorkovy salat 🙂
a mozno budu aj muffinky 😵
@adelaida33 🙂 to sú aké,že pizza rezne???
dnes polievka zeleninová s rezancami,pečená krkovička s ryžou,hráškom a čínskou kapustou.a ako zákusok.perník s kúskami čokolády 😉
prave sa pecie kuriatko na zemiackoch a kyslej kapuste 😉 mnam
vyvar z kuracich srdiecok a zeleniny, pecena fasirka a zemiakovy privarok. palacinky od rana a pecena oranzova tekvica s muskatovym orieskom 😎
polievka jarná so zeleninkou a krupicovými haluškami , druhé : zemiaky s pažítkou a maslom + fašírky + uhorka alebo kompót . Ešte som upiekla kokosovo - kávový koláč
Dneska bude kuracia polievka s mrvenickou ,segedinsky gulas s knedlou a fajnovy dezert v poharoch
Mäsková polievočka, bravčové na rasci a ryža...
Keďže nemôžem nič, čo by malinkú nafukovalo, tak sa chlapi museli prispôsobiť trošku môjmu jedálničku... A ja by som si tak dala kapustuuu... 😀
Kelová polievka, fašírky, chrenová omáčka a varené zemiačky 🙂

@rastulka Jéééj 🙂 , všetko najlepšie kočke 😉 .