Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@nelinka0401 čau 🙂 , to baby tu písali, že ich budú robiť a mne tým narobili chúťky, a hlavne @danielaj ich robieva, viackrát ich tu vychválila a dala na ne tip 😉 . tu je link http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38941 .
nás obed ešte len čaká, lebo sme boli od rána v ZOO, takže ešte len dováram, ale mám čas, lebo chlapci pospali od únavy... 😀 , no ešteže ja nemám kedy spať, keďže nik iný nenavarí... 😅 : segedínsky guláš s parenou knedľou a pre malého morčacie na mrkve a hrášku (čerstvom) s cestovinou.
pekný dník, 😉 dnes slepačia polievka, závitky s bravčového karé, plnené šunkou a vajíčkom, opekané zemiaky a ryža, ľadový šalát 😉
ahojte 😎 my dnes kuracie rezne ,basmati ryza s kukuricou a uhorkovy salat 🙂
a navecer este upeciem moravske kolaciky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24566 ,su mnamkove,uz som ich robila viac krat 🙂
dnes kačacia polievka a pečené kurča z ryžou,kompot k tomu 🙂 asi si idem aj hned dať nejaká som hladná...
dnes grilovačka 😵 ....
tak my sme dnes napokon ozaj grilovali, aj ked nevyzeralo to nadejne, mali sme grilovaneho lososa a k nemu cerstve zahradkove redkvicky🙂)
dnes sme mali vyprážané kuracie krídelká, ryža a kompót 🙂
Dnes varila kamoska IKEA 😉
@nadhera ja som mala rýchlo navarené úspech je v tom že si deň pred tým všetko prichystá a potom nemusím stresovať a vypekala som od stredy, tak pohodka...🙂
ale teraz až k Vianociam 😉
vyzera to na pekny den 😉 slnko svieti a v meste sutaz vo vareni gulasa - nasi prvykrat varia z barana , tak zajdem na kostovku. Zo vcera ostala kuracia polievka a zapecene masko s ananasom a syrom.
fazulova polievka-makove sliže
neviem sa rozhodnúť či urobím hovädzí stroganov alebo na zelenine podľa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24630 😒 a zeleninovú polievku
my dnes varime paradajkovu polievku so slovenskou ryzou, zapekanu brokolicu lebo zostala zemiakova kasa zo vcerajsieho obeda a treba ju spotrebovat a vecer si urobime vsetci palacinky s jahodovym dzemom a cokoladou...dobru chut 😎
ahojte dnes dojedame,nevaríím 😉
zajtra zemiakova s parkou a halušky s bryndzou 🙂
my tiež dojížďák zo včera 🙂 zajtra bude pizza z polotovaru doplnená o nejaké tie ingrediencie podľa chuti a asi paradajková polievka so syrom 🙂
my dnes kalerabova polievocka, ostali pecene kuracie stehna a manzelik uz tyzden sniva o zemiakovom privarku, tak mu dnes urobim radost 😵
my dnes=zo vcera hov.pol. s masom a rezancami, zavitky z kare plnene kyslou surovou kapustou a slaninkou + zemiakova kasa, visnovo makovy zavin 🙂
ahojte 🙂 my dnes dojedame zo vcera / rezne kuracie + ryzu / a polievku sme vcera nemali,tak dnes bude kapustova polievka s rajcinou 🙂 mnam
vcera sme oslavovali Samkov rocik takze nam ostal vyvar, kuracie stehne s ryzou, pecene masko s knedlikom a kapustou a kuracie reze, 2 torty a kopec zakuskou a este ruske vajcia, takze mam pokoj este aj zajtra a zajtra poobede ideme dokonca k svokrovcom tak predpokladam ze nam aj oni nabalia....ako pekne zacina tyzden 😀
nemam sajnu🙂))) asik chleba s maslom a pazitkou si uvarim🙂)) fakt sa mi v tomto teple nechce
Polievku dojedame zo vcera - kuraci vyvar so zeleninou. Druhe jedlo budu asi tie pizza rezne a k tomu ryza a calamada.
brokolicova polievka a ryzovy nakyp 🙂
dnes dojedáme zo včera, takže mám voľno a užívame si slniečka v prírode, všetkým krásny dník prajem 😉

Slepačí vývar, segedín, knedľa (domáca), tvarohovo - čučoriedkový zákusok... 🙂