icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adelaida33
28. apr 2012

@rastulka Jéééj 🙂 , všetko najlepšie kočke 😉 .

jachin
28. apr 2012

paradajková polievka,cesnakové lokše pečené v trúbe,osie hniezda

rastulka
28. apr 2012

@adelaida33 Dakujeme krasne 😀

lussy23
28. apr 2012

@rastulka krásna a všetko nalepšie Bianke, veľa zdravíčka a úspechov v škole

fordikford
28. apr 2012

ja na zajtra plnenu sviečkovu do vypeku potom dam zeleninku,ryža hranolky kapustovy šalat a kuracia polievka ako dezert palacinky so šlahačkou

rastulka
28. apr 2012

@lussy23 Dakujeme 😀

irsina83
28. apr 2012

My budeme mat zajtra gril paty s kamosmi , tatik ide robit mexicke fafitas - tortily, quacamolle, gilovane hovadzie a kuracie masko, grilovana paprika s bielou cibulou. ale polievocku uvarim klasiku - vyvar z polky sliepky aby malinka mala dobry obedicek 🙂

lussy23
28. apr 2012

ahojte. takže nkoniec budú tie taštičky zajtra. Došla švagrina so synom a aj bratovi priatelia, tak sa to nestihlo urobiť. A pondelok budú karfiolové fašírky.

drobik1
28. apr 2012

ahojte dnes sme boli opekat na zahrade bolo super... 🙂 a zajtra polievka z kuracich chrbtov,vyprazany syr a zemiaky... 🙂

gumkacik
29. apr 2012

dnes polievka s kuracich drobov,pečené kura s ryžu a kompot. 😵

cholitko
29. apr 2012

plnene sampinony 😉 mnam

zuziq
29. apr 2012

pecene kuracie stehna, zemiakova kasa a hlavkovy salat cerstvo natrhany vo folii 😵

elinnka
29. apr 2012

Mna dnes moj Jojo pozval na obed do mesta....
sa tu stroji ako kohut... ze co pripravil... 🙂
Dufam ze ma moje tehotenske chutky nesklamu.... a dam si standartne piate cez deviate.. 🙂

Pekny dnik.. 🙂

rastulka
29. apr 2012

Ahoj 🙂
My dnes kuraci vyvar,pečene kuracie stehna,kuracie rezne v trojobale,slovenska ryža,kompotik a pre tatinka kapustovy šalat 😉

martinkatinka
29. apr 2012

Tak my dnes thajská jasmínová ryža a k tomu kuriacie kúsky s wok zeleninou a sojovou omáčkou... Varí tatík 😀 No a malý polievočku od včera, lebo jemu ešte korenené nedávame.

chloe001
29. apr 2012

Marinovane kuracie stehenienka (v jogurte a mede) upecene, opekane zemiaciky a salatik 🙂

kibuk
29. apr 2012

rezankova polievocka a kurca na smotane s cestovinou 😉 krasnu nedelu vsetkym

vivusika
29. apr 2012

u nás dnes kelová polievka, a vonku na rošte grilované bravčové rebierka a vykostené kuracie stehná, zeleninový šalát 🙂

macka23
29. apr 2012

zeleninova polievka, pecene kuriatko s ryzou a uhorkovy salat 🙂
a mozno budu aj muffinky 😵

nelinka0401
29. apr 2012

@adelaida33 🙂 to sú aké,že pizza rezne???

nelinka0401
29. apr 2012

dnes polievka zeleninová s rezancami,pečená krkovička s ryžou,hráškom a čínskou kapustou.a ako zákusok.perník s kúskami čokolády 😉

nelly3
29. apr 2012

prave sa pecie kuriatko na zemiackoch a kyslej kapuste 😉 mnam

zajaciq
29. apr 2012

vyvar z kuracich srdiecok a zeleniny, pecena fasirka a zemiakovy privarok. palacinky od rana a pecena oranzova tekvica s muskatovym orieskom 😎

bubo1104
29. apr 2012

polievka jarná so zeleninkou a krupicovými haluškami , druhé : zemiaky s pažítkou a maslom + fašírky + uhorka alebo kompót . Ešte som upiekla kokosovo - kávový koláč

31majka12
29. apr 2012

Dneska bude kuracia polievka s mrvenickou ,segedinsky gulas s knedlou a fajnovy dezert v poharoch

dida84
29. apr 2012

Mäsková polievočka, bravčové na rasci a ryža...
Keďže nemôžem nič, čo by malinkú nafukovalo, tak sa chlapi museli prispôsobiť trošku môjmu jedálničku... A ja by som si tak dala kapustuuu... 😀

dida84
29. apr 2012

@rastulka krásna lentilková... takejto by sa aj náš Samko tešil... Prajeme krásne narodeniny... 😉

lucikatn
29. apr 2012

@irsina83 včera som robila tú shangajskú ryžu s kuracím mäskom a bolo to super! Milujeme takéto jedlá..... len v obchode nemali tú omáčku čo si písala ale kúpila som čínsku.... 😀 mňam 😉

irsina83
29. apr 2012

@lucikatn to som rada, aj ja chcem na buduce kupit tu cinsku 😵 😵 ja som navarila mega davku a aj sme ju s prepacenim zozrali 😅 aj my mame take jedla radi, teda hlavne ja 😀

sloto
29. apr 2012

Kelová polievka, fašírky, chrenová omáčka a varené zemiačky 🙂