Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
grilovany encian s ladovym salatom, redkvickami a cerstvou bagetou
Ahojte 🙂 ani ja dnes nemusim varit,dojedame zo včera 😎
dnes dojedáme zo včera, muž segedínsky guláš s knedľou a ja s malým morčacie prsia na mrkve a hrášku (čerstvom) s cestovinou, a dnes som len upiekla, keďže včera som už nestíhala toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46180 , ale miesto malinového som dala vanilkový puding 🙂 .
zapecene kuracie stehna so smotanou, ryza, dusena talianska zelenina
kurča na smotane dojedáme 🙂
@adelaida33 ahoj aka bola ta zemlovka? mozno by som skusila niekedy taku urobit,ked moj nemusi jablka 🙂
@lululka555 ahoj, bola výborná, ale na budúce nedám ríbezle ale napr. višne bez kôstok 😉 . no a ked niekto nemá rád tú klasickú s tvarohom a jablkami, tak táto je super, tvaroh, nejaké iné ovocie podľa chuti (bez štavy, ak pôjde o kompot), no a ten puding ju tak zvláčni 😅 , takže podľa mna skús 😉 .
dnes dojedame z vcera, ale kedze vcera som nepiekla, tak chlapcom to akosi chybalo, tak som dnes urobila tvarohov zelatinovy kolac mnam 🙂 a mozeme ist robit 1. majovu vatru so spekacikmi v ruke 😀
ahojte..dnes nevarime boli sme na poradni dojedame zo vcera 🙂 a zajtra bryndzove halusky... 🙂 uz sa na ne tesiim mnaaaaam 😀
prisla som sa sem inspirovat na zajtra polievka bude cviklova ale druhe netusiim 😒
šošovica na kyslo s udeným rebrom... 😝 zajtra asi plnená paprika 🙂
v tomto teple som dnes robila len plnene pecene rajciny a ladovy salat
dnes bola na obed pizza..polotovar 😅 to hnusna migrena za to može 🙄
a teraz vyvaram.... hovädzia polievka +ryža+kare na struhanke /vklepana struhanka do mäska/ klasika s omačkou /to pre manžela na zajtrajšu dennu
a ja s deťmi +so zvyškom rodiny-grilovačka 😎
dostala som maso z barana a kosti /tie vraj na polievku/. mate niektora s tym skusenosti? dnes som jedla gulas z trojakeho masa /aj barana/, ale ja mam ciste baranie maso , len neviem co s nim. 😉
no, baby, kuracie prsia kúpené a zajtra ráno hor sa pripraviť vytúžené pizza-rezne. už mi nič iné ani neostáva, lebo som tým vaším jedlom namotala aj môjho muža a tak si na zajtra "rozkázal" 😀 .
@adelaida33 😕 to sú aké...máme tu niekde recept?
@bodka13 jasné 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38941 . mnohé z nás tu nimi "nakazila" 😀 @danielaj 😉 .
@adelaida33 wau 😲 tak vyzerajú nebezpečne dobre 😝 🙂 určite vyskúšame 😉 🙂
@adelaida33 prosim ta ake su to tie pizza-rezne, mozes mi prosim napisat recept, nestiham vas citat dozadu a hladat, dakujem ti velmi pekne 🙂
@jaja28 jasné 🙂 . link je na ne len o trošičku vyššie, ale pre istotu 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38941 .
@adelaida33 jeeej, slepa som vidim link, pridany, prepac 😉
ahojte,dnes sme dojedli obed zo včera knedla,krkovička,kapusta a fazuľová polievka...a zajtra zrejme bude plnená paprika s paradajkovou omáčkou,lebo ste mi urobili chúťky,čo ste písali 😉
@bodka13 my ideme vyskúšať už zajtra 🙂 , lebo mužovi sa tiež veľmi zapáčili 😉 .
@jaja28 😀 nevadí 😉
dnes dojedame a zajtra su chalani doma tak budu pirohy z lekvarom a tvarohom a opraženou struhankou a karfiolova polievka s mrveničkou 🙂 možno pre zmenu pizza rezne su chutne hned by som ich teraz skusila 🙂

chlebík sa pečie v pekárničke,fašírky na panvici a k tomu kelový prívarok
zajtra by sme chceli niečo ugrilovať na chalupe...