Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes boli len tie taštičky zo včera. Súrodenci mali halušky s vajcom.. zajjtra budú karfilové fašírky. Mali byť už v nedeľu, ale všetko sa skomplikovalo kvôli sobtnajšej návšteve.
dnes nevarim -grilujeme,doobeda upečiem osie hniezda
My budeme mať zemiačiky a pečenú fašírku. Zemiaky sú už uvarené, fašírka sa dopeká. Ideme o deviatej na výlet, tak som si privstala
avokadovo kuraci salat
drobec avokado miluje tak si da aj on
🙂
mliečna zemiaková a chalani si rozkázali palacinky...zo včera sú tam ešte kuracie prsia s horčicovo-smotanovou omáčkou s vrtuľkami 🙂
Pizza-rezne hotové 😅 (rozvoniavajú výborne 😉 ), ešte dovarím ryžu a idem vymyslieť nejaký zeleninový šalát k nim, asi miešaný, zo "všetkého" trochu. Dnes je ale strašný hic, boli sme von od 8 do 9.30hod., ale mala som dosť 😝 .
ahojte 🙂 my dnes bryndzove halusky so slaninkou a pazitkou 🙂
@lululka555 mnaam 🙂
@adelaida33 aj ja ich musim niekedy vyskusat,ked ich tu tak vychvalujete 🙂
my polievku mrkvovu, nic ine som doma nenasla.... 😉
Včera sme dojedali kurča z nedele a dnes máme zeleninkovú polievku a segedín 😀 teším sa na ňho ja by som aj spať v kapuste dokázala 😀
hrachová polievka a druhé : kuracie krutónky obalené v syre a pečené v rúre + ryža + čalamáda
my dnes ešte dojeme kuraciu polievku z nedele, nejak veľa sa navarilo 😖 a urobila som ovocné knedlíčky z krupicového cesta (marhule, čerešne, slivky), posypať orechami, grankom, tvarohom, kto na čo má chuť 😉 poobede ideme na výlet do Piešťan, tak bude úžasná talianska zmrzlinka 😝
My máme mäsko od nedele, dorobím len ryžu, kuracia polievka, tiramisu a čokoládový hrnčekový koláč...
rizotko a uhorkový šalát 😝
@danielaj -môžeš dať recept na tie krupicové ovocné knedlíčky? 😉 vyskušam 🙂
Svatek prace oslavuji "praci" ☹
Ryzove koule plnene masovo-zeleninovou smesi, mozzarellou a obalene ve strouhance a smazene
t.j. (potopene v oleji 😉 )
tzv. "arancini"
Krasny 1. maj vsem 😉 od more (prsi..prsi a prsi..) ☹ 😠
U nas je v rure jablckovo-kokosovy ryzovy nakyp, uz vonia cely dom 🙂
doma len zeleninova jarna polievocka a ked sa maly vyspinka ideme grilovat - nejake masko a zeleninku
a vcera sme mali hraskovu polievku a kuracie prsia na olivach s ryzou
zeleninova polievka s hlivou, pecene zemiaky a kuracie prsia s mrkvou a cibulou ochutene senovkou greckou
paradajkova polievka s ryzou a syrom, palacinky s tvarohovo cokoladovou plnkou a navrch cernice 🙂
fazuľová polievka(červená fazula, zemiaky, mrkva,zápražka,mlieko) na kyslo, vyprážaný bravčový rezeň s ryžou 😉
my dnes paradajkova polievka a granadir 🙂 v tomto teple si rozkazali aj palacinky 😝 🙂

@adelaida33 nakazena som už aj ja,tie rezne vyzeraju užastne 🙂 určite vyskušame a aj žemlovku 😉