icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rastulka
30. apr 2012

@adelaida33 nakazena som už aj ja,tie rezne vyzeraju užastne 🙂 určite vyskušame a aj žemlovku 😉

lussy23
30. apr 2012

dnes boli len tie taštičky zo včera. Súrodenci mali halušky s vajcom.. zajjtra budú karfilové fašírky. Mali byť už v nedeľu, ale všetko sa skomplikovalo kvôli sobtnajšej návšteve.

irriss
30. apr 2012

@lussy23
Potesilo mne, ze Ti chutnal nas "sicilsky recept" 😉 🙂

bodka13
30. apr 2012

@irriss a @lussy23 😕 čo ste to vy dve spolu varili ?

irriss
30. apr 2012

@bodka13
Lussy si udelala tusim spenatove nebo cuketove tasticky..a odpoledne jich snedla 5!! 😀

bodka13
30. apr 2012

@irriss to je ten receptík ako keby na malé plnené pizze? ....tak to musí byť mňam,keď jej tak chutilo 😉 🙂

eva7780
1. máj 2012

dnes nevarim -grilujeme,doobeda upečiem osie hniezda

gucz
1. máj 2012

My budeme mať zemiačiky a pečenú fašírku. Zemiaky sú už uvarené, fašírka sa dopeká. Ideme o deviatej na výlet, tak som si privstala

lilla244
1. máj 2012

avokadovo kuraci salat
drobec avokado miluje tak si da aj on
🙂

bodka13
1. máj 2012

mliečna zemiaková a chalani si rozkázali palacinky...zo včera sú tam ešte kuracie prsia s horčicovo-smotanovou omáčkou s vrtuľkami 🙂

adelaida33
1. máj 2012

Pizza-rezne hotové 😅 (rozvoniavajú výborne 😉 ), ešte dovarím ryžu a idem vymyslieť nejaký zeleninový šalát k nim, asi miešaný, zo "všetkého" trochu. Dnes je ale strašný hic, boli sme von od 8 do 9.30hod., ale mala som dosť 😝 .

lululka555
1. máj 2012

ahojte 🙂 my dnes bryndzove halusky so slaninkou a pazitkou 🙂

eri28
1. máj 2012

@lululka555 mnaam 🙂

lululka555
1. máj 2012

@adelaida33 aj ja ich musim niekedy vyskusat,ked ich tu tak vychvalujete 🙂

eri28
1. máj 2012

my polievku mrkvovu, nic ine som doma nenasla.... 😉

michaella7
1. máj 2012

Včera sme dojedali kurča z nedele a dnes máme zeleninkovú polievku a segedín 😀 teším sa na ňho ja by som aj spať v kapuste dokázala 😀

bubo1104
1. máj 2012

hrachová polievka a druhé : kuracie krutónky obalené v syre a pečené v rúre + ryža + čalamáda

danielaj
1. máj 2012

my dnes ešte dojeme kuraciu polievku z nedele, nejak veľa sa navarilo 😖 a urobila som ovocné knedlíčky z krupicového cesta (marhule, čerešne, slivky), posypať orechami, grankom, tvarohom, kto na čo má chuť 😉 poobede ideme na výlet do Piešťan, tak bude úžasná talianska zmrzlinka 😝

natia
1. máj 2012

My máme mäsko od nedele, dorobím len ryžu, kuracia polievka, tiramisu a čokoládový hrnčekový koláč...

fifitko25
1. máj 2012

rizotko a uhorkový šalát 😝

natalitimk
1. máj 2012

@danielaj -môžeš dať recept na tie krupicové ovocné knedlíčky? 😉 vyskušam 🙂

irriss
1. máj 2012

Svatek prace oslavuji "praci" ☹
Ryzove koule plnene masovo-zeleninovou smesi, mozzarellou a obalene ve strouhance a smazene
t.j. (potopene v oleji 😉 )

tzv. "arancini"

Krasny 1. maj vsem 😉 od more (prsi..prsi a prsi..) ☹ 😠

anjelicek26
1. máj 2012

U nas je v rure jablckovo-kokosovy ryzovy nakyp, uz vonia cely dom 🙂

zuzana76
1. máj 2012

doma len zeleninova jarna polievocka a ked sa maly vyspinka ideme grilovat - nejake masko a zeleninku

zuzana76
1. máj 2012

a vcera sme mali hraskovu polievku a kuracie prsia na olivach s ryzou

miri.b
1. máj 2012

zeleninova polievka s hlivou, pecene zemiaky a kuracie prsia s mrkvou a cibulou ochutene senovkou greckou

janka_pn
1. máj 2012

paradajkova polievka s ryzou a syrom, palacinky s tvarohovo cokoladovou plnkou a navrch cernice 🙂

zujka2
1. máj 2012

@janka_pn ooo, to je vysnívané menu. mňam. kedy sa môžem zastaviť? 😉

sharmana
1. máj 2012

fazuľová polievka(červená fazula, zemiaky, mrkva,zápražka,mlieko) na kyslo, vyprážaný bravčový rezeň s ryžou 😉

rastulka
1. máj 2012

my dnes paradajkova polievka a granadir 🙂 v tomto teple si rozkazali aj palacinky 😝 🙂