Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@rebecca2006 jasne,ja sa uz tesim kedy mi bude cuketa trcat v zahrade aby som ho mohla robit 😀
2 cibule - nakrajat a zasypat vegetou, pridat ocistenu a na kocky nakrajanu cuketu, nastruhany syr (15-20dkg), 4vajicka, 1dcl mlieka, 1 dcl oleja, hrncek polohrubej muky, pol sacku prasku do peciva, sol, korenie, petrzlenovu vnatku..zmiesat,hodit na plech s papierom na pecenie a piect do hneda na asi 180C. 🙂 a je lepsi ked je tak do uplne hneducka pripeceny 😉
dnes - klasiku pizu - šunkovo - syrovú
Fazuľová polievka hustejšia z chlebom a od včera zvýšil aj segedín tak každý jedol čo chcel 🙂 dnes bolo na výber 😀
@sisanka ďakujeeeem, už sa teším 🙂
zajtra rezne, v nedelu niesme doma, tak si spravime nedelu v predstihu..a zemiakova polievka ostala
ahojte dnes kapustova polievka a buchty na pare 🙂
zeleninkova polievocka a vyprazany karfiol so zemiackami. Uz od minuleho tyzdna mi tu niektora narobila chute 😀 😵
nastastie len pre deti robim zajaca na paprike s cestovinou, zajtra lekvarove buchty na pare s cokoladovym pudingom
plnena paprika-knedla.polievka zo vcera 😉
@papuka ja milujem ribezle pidem od Teba kupit 😀 😀 😀
@veronika1417 kludne, nech sa páči, urobte si výlet ku nám na zrucaninu a zybiješ 2 muchy jednou ranou 😉
Dnes zemiaková polievka a akýsi "Čeľovský koláč" ešte presne neviem aký to je ale ja to zistím 🙂
@papuka joooj to by bolo 🙂 ja sa za ribezlami aj zabit mozem 😀 ci cerstve, mrazene, zavarane, v pecenom kolaci, v chladenom kolaci, s cukrom, bez cukru... jednoducho ich zboznujem!!!
@veronika1417 ponuka platí, a ked náhodou nestihneš, tak ti pošlem lekváriky, ved pošta funguje 🙂 alebo ti možem aj z minulého roka a predminulého, napíš mi adresu cez IP, aspon na koštovku 😉 v pondelok idem k lekárovi tak zbehnem na poštu, inak sa mi nedá , nemám vychádzky ☹
@papuka si zlata dame dohodu 😉
ahojte 😎 dnes cuketove fasirky,zemiakova kasa a salatik / cherry rajcinky a mlada cibulka/ 🙂
ahojte..dnes dojedame zo vcera placky a na veceru bude sucha strava..bryndzova natierka s chlebom a redkovkou,paradajkami a cibulkou.. 🙂
na raňajky som spravila rybičkovú pomazánku (synček si pýtal), k obedu bude pečený losos so zemiakmi
šalátová omáčka zo včera, vyprážaný karfiol, varené zemiačky s vňaťkou, smotanový dressing s bylinkami a cesnakom, ľadový šalát, 😉 na to že som bola dnes u lekára, som super stíhala navariť, obed je hotový a môžem ísť sadiť , kúpila som si na trhu kopec byliniek 😉
len salat s feta syrom a olejom z tekvicovych zrniecok. mnaaaam 🙂
fazuľkový prívarok, nové zemiačky a volské oko na vrch 🙂 mňam... ešte dezertík tak vymyslieť .-)
šošovicová polievka s kyslou smotanou..domáca pizza 🙂
u nas dnes klasika, halušky s kapustou 😝
Od včera máme cícerovú polievku a dnes urobím nové zemiaky s hráškom a cibuľkou, chlapi si k tomu dajú cigánsku.
mňááám, ja mám chuť na všetko, čo tu varíte 😅 .
práve varím zeleninovú polievku s morčacím mäskom a niťovkami a pečiem zemiakové placky, budú s kyslou smotanou.
Kuracia polievocka s rezancekmi a druhe este neviem, ale mam vybrate kuracie stehna, tak nieco z toho a zemiacky mozno alebo salatik 🙂
brokolicovo-zemiakova polievka, bravcova panenka so slivkami obalena v schwarzvalde a pecene zemiaky
@mysiatkoo mňááááááám 😵

@lululka555 dakujem, určite ked najbližšie niečo budem piect, tak ho upečiem, a potom ti napíšem ako mi chutil, teda určite mi bude chutit, iba či je podla mojej predstavy, ja má doma iba domáci ríbezlový, lebo ribeziel máme kopec, takže ho varim každý rok, a aj rozdávam 🙂 ale mám kupený slivkový do varenia, takže nie je problém, ešte raz dakujem 🙂