icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

papuka
2. máj 2012

@lululka555 dakujem, určite ked najbližšie niečo budem piect, tak ho upečiem, a potom ti napíšem ako mi chutil, teda určite mi bude chutit, iba či je podla mojej predstavy, ja má doma iba domáci ríbezlový, lebo ribeziel máme kopec, takže ho varim každý rok, a aj rozdávam 🙂 ale mám kupený slivkový do varenia, takže nie je problém, ešte raz dakujem 🙂

sisanka
2. máj 2012

@rebecca2006 jasne,ja sa uz tesim kedy mi bude cuketa trcat v zahrade aby som ho mohla robit 😀
2 cibule - nakrajat a zasypat vegetou, pridat ocistenu a na kocky nakrajanu cuketu, nastruhany syr (15-20dkg), 4vajicka, 1dcl mlieka, 1 dcl oleja, hrncek polohrubej muky, pol sacku prasku do peciva, sol, korenie, petrzlenovu vnatku..zmiesat,hodit na plech s papierom na pecenie a piect do hneda na asi 180C. 🙂 a je lepsi ked je tak do uplne hneducka pripeceny 😉

bubo1104
2. máj 2012

dnes - klasiku pizu - šunkovo - syrovú

michaella7
2. máj 2012

Fazuľová polievka hustejšia z chlebom a od včera zvýšil aj segedín tak každý jedol čo chcel 🙂 dnes bolo na výber 😀

rebecca2006
2. máj 2012

@sisanka ďakujeeeem, už sa teším 🙂

anavila
2. máj 2012

zajtra rezne, v nedelu niesme doma, tak si spravime nedelu v predstihu..a zemiakova polievka ostala

kibuk
3. máj 2012

ahojte dnes kapustova polievka a buchty na pare 🙂

zuziq
3. máj 2012

zeleninkova polievocka a vyprazany karfiol so zemiackami. Uz od minuleho tyzdna mi tu niektora narobila chute 😀 😵

katkas1
3. máj 2012

nastastie len pre deti robim zajaca na paprike s cestovinou, zajtra lekvarove buchty na pare s cokoladovym pudingom

titkovamiriam
3. máj 2012

plnena paprika-knedla.polievka zo vcera 😉

veronika1417
3. máj 2012

@papuka ja milujem ribezle pidem od Teba kupit 😀 😀 😀

papuka
3. máj 2012

@veronika1417 kludne, nech sa páči, urobte si výlet ku nám na zrucaninu a zybiješ 2 muchy jednou ranou 😉

michaella7
3. máj 2012

Dnes zemiaková polievka a akýsi "Čeľovský koláč" ešte presne neviem aký to je ale ja to zistím 🙂

veronika1417
3. máj 2012

@papuka joooj to by bolo 🙂 ja sa za ribezlami aj zabit mozem 😀 ci cerstve, mrazene, zavarane, v pecenom kolaci, v chladenom kolaci, s cukrom, bez cukru... jednoducho ich zboznujem!!!

papuka
3. máj 2012

@veronika1417 ponuka platí, a ked náhodou nestihneš, tak ti pošlem lekváriky, ved pošta funguje 🙂 alebo ti možem aj z minulého roka a predminulého, napíš mi adresu cez IP, aspon na koštovku 😉 v pondelok idem k lekárovi tak zbehnem na poštu, inak sa mi nedá , nemám vychádzky ☹

veronika1417
3. máj 2012

@papuka si zlata dame dohodu 😉

lululka555
3. máj 2012

ahojte 😎 dnes cuketove fasirky,zemiakova kasa a salatik / cherry rajcinky a mlada cibulka/ 🙂

drobik1
3. máj 2012

ahojte..dnes dojedame zo vcera placky a na veceru bude sucha strava..bryndzova natierka s chlebom a redkovkou,paradajkami a cibulkou.. 🙂

gucz
3. máj 2012

na raňajky som spravila rybičkovú pomazánku (synček si pýtal), k obedu bude pečený losos so zemiakmi

danielaj
3. máj 2012

šalátová omáčka zo včera, vyprážaný karfiol, varené zemiačky s vňaťkou, smotanový dressing s bylinkami a cesnakom, ľadový šalát, 😉 na to že som bola dnes u lekára, som super stíhala navariť, obed je hotový a môžem ísť sadiť , kúpila som si na trhu kopec byliniek 😉

janka_pn
3. máj 2012

len salat s feta syrom a olejom z tekvicovych zrniecok. mnaaaam 🙂

danielaj
3. máj 2012

@zuziq dnes máme rovnaké chúťky - u nás tiež karfiol 😉

adka7755
3. máj 2012

fazuľkový prívarok, nové zemiačky a volské oko na vrch 🙂 mňam... ešte dezertík tak vymyslieť .-)

zklimekova
3. máj 2012

šošovicová polievka s kyslou smotanou..domáca pizza 🙂

sympa1
3. máj 2012

u nas dnes klasika, halušky s kapustou 😝

mimi21mimi
3. máj 2012

Od včera máme cícerovú polievku a dnes urobím nové zemiaky s hráškom a cibuľkou, chlapi si k tomu dajú cigánsku.

adelaida33
3. máj 2012

mňááám, ja mám chuť na všetko, čo tu varíte 😅 .
práve varím zeleninovú polievku s morčacím mäskom a niťovkami a pečiem zemiakové placky, budú s kyslou smotanou.

chloe001
3. máj 2012

Kuracia polievocka s rezancekmi a druhe este neviem, ale mam vybrate kuracie stehna, tak nieco z toho a zemiacky mozno alebo salatik 🙂

mysiatkoo
3. máj 2012

brokolicovo-zemiakova polievka, bravcova panenka so slivkami obalena v schwarzvalde a pecene zemiaky

adelaida33
3. máj 2012

@mysiatkoo mňááááááám 😵