icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jajuska1411
4. máj 2012

zeleninove rezne a k nim hranolky

zuziq
4. máj 2012

tak dnes som opat bezradna 😀

mimi21mimi
4. máj 2012

Pohánkovú polievku so zeleninou a rajčinovú omáčku s knedľou a vajíčkom.

jana86
4. máj 2012

hrstkova polievka a po sto rokoch pirohyyyy 😀

veronika1417
4. máj 2012

ja dnes neviem 😒 asi zemiakovu omacku s klobaskou???? 😕 ja by som si dala francuzske zemiaky 😅 dnes je ale malinka mrnca ako dnesne pocasie takze asi nic nestihnem lebo len na ruky sa pyta 😒

nadhera
4. máj 2012

rano som privstala a drahemu urobila super rybaciu pomazanku /udene sproty,maslo,cibula a ...kusok bambina / 🙂 posmakol ,siel do prace. Na obed len jednoducha zemiackova polievka a urobim francuzske zemiaky.
MM bral do prace baranie maso udusene,omacka a knedlik.

Brusim zub na segedin - fajnovy knedlik mam, kapusta domaca 😀 😀 😀

TIP NA DNES: Ako nastrúhať mäkký syr - Syr vložte na pol hodiny do mrazničky a strúhadlo potrite olivovým olejom. Syr pôjde pekne nastrúhať a vďaka oleju sa neupchajú dierky na strúhadle ;)

kvetinqa
4. máj 2012

@nadhera fiha,ty si aka akcna,aj k nam prid 😀 my mame dnes pecene kura,ryza,salat.

amstelka
4. máj 2012

@danielaj
ahojky,

tak som vcera robila slov.ryzu, ako si mi poradila.
bola super, hlavne manzel zjedol vsetko a aj mala.
len ja mam plyn.sporak, tak som ho nevypla, ale uplne znizila plamen a dovarila.
dochutila a zbastili sme to, este raz dakujem za radu a pekny dnik... emoticon

drobik1
4. máj 2012

u nas dnes kalerabova polievka,spagety podla mojej fantazie...(sunka,slaninka,syr,vajicka,slahacka) 🙂 zajtra uvidime mozno zostane z dneska a v nedelu polievka z hovädzieho mäska,morcacie stehno pecene a ryza... 🙂 🙂

irriss
4. máj 2012

kureci prsicka plnene broskvi a syrem, zapecene v troube + smazena mrkev a kecup a hranolky

nadhera
4. máj 2012

@kvetinqa pockaj,ked budes mat troch hladosov 😀 😀 😀

samozrejme, kazdy ma chut na nieco ine 😠 😠 😠 😠 😠 😠 a mamka sa len tak zvezie a skonci to na polystyrenovych chlebickoch , ktore moji bandosi objavili a zachutili im.

nadhera
4. máj 2012

@irriss wow, dva dni spat som robila ale s ananasom a opecene zemiacky k tomu 😉

danielaj
4. máj 2012

u nás dnes zeleninkový vývar s domácimi krupicovými haluškami, kuracie soté so šampiónmi a kukuričkou, cestovinky - vrtule, ľadový šalát s reďkovkami 😉

irriss
4. máj 2012

@nadhera
ananas - dobry napad..to jsem jeste nezkousela...a pouzila jsi cerstvy nebo kompotovy?? 😉

smejkoh
4. máj 2012

kapustova polievka s rajcinovym pretlakom, sosovicovy privarok so spekackou, volskym okom alebo klobaskou

danielaj
4. máj 2012

@amstelka jej , tak to som rada, že sa vydarila a chutila, rada som poradila 😉 ja mám tiež plynový sporák, ale dávam si naň takú rozptylovú platňu, to keď robím ryžu alebo túto slovenskú ryžu a trahoňu a vtedy vypínam aj plyn, lebo platňa je riadne rozhorúčená 😉

akika722
4. máj 2012

@danielaj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

amstelka
4. máj 2012

@danielaj
no vidis, platnu zhrabnem u maminy na buduci vikend, ked tam pojdeme 😀 a budem moct robit aj zemiakove lokse 😀

nadhera
4. máj 2012

@irriss davam kompotovy ananas, dokonca sestra mi spominala,ze davala jablcko 😉 najblizsie s jabkom skusim

dida84
4. máj 2012

my dnes zemiaková polievočka, kuracie stehná pečené na zeleninke a ryža, ľadový šalát... 🙂

jolly84
4. máj 2012

parene buchticky)))))) mnaamuska vynikajuca

blanocka
4. máj 2012

cukinovo zemiakovy privarok a ako bonus palacinky na veceru 🙂

blanocka
4. máj 2012

nemate nejaky dobry recept na nieco s cicerom?

lululka555
4. máj 2012

ahojte kucharocky 🙂 nam zostali este od vcera cuketove fasirky,tak tie dojeme a urobim nieco sladke,asi palacinky 🙂

michaella7
4. máj 2012

Dnes máme bezmäsitý piatok..takže máme paradajkovú polievku a fašírky z ovsených vločiek zo zemiakovou kašou 🙂

irriss
4. máj 2012

@nadhera
vyzkousim priste oboji 😉 dik..

a ty vyzkousej smazenou mrkev na olivovem oleji - nastrouhanou na kolecka a osolenou 😉

adelaida33
4. máj 2012

paradajková polievka, zapekaný baklažan s cuketou a syrom, zemiaky s petržlenovou vňaťou a ľadový šalát

babulka123
4. máj 2012

vajickova polievka, a kodbular [ ci ako sa volaju tie masove gulicky z ikei} zemiakova kasa, dusena zeleninka

irriss
4. máj 2012

@blanocka
tak ja zas poradim "rychlou valecnou kuchyn me tchyne ze Sicilie" 😉

Mas cicer v plechovce a nebo jeste tvrdy??