icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lussy23
11. máj 2012

@nadhera Panelák v piatok nebýva, či?

Inak my dnes Zapečené bolonské cesoviny z mletým mäsom. Bude to aspoň na tri dni, lebo bratia idú zase preč a mňa to moc nenadchlo 😒

nadhera
11. máj 2012

@lussy23 xixi,uplne som zabudla,ze dnes je piatok 😀 cakam pred tv a zrazu film 😠

bobinkask
11. máj 2012

dnes pohanková polievka a druhé taká rýchlovka zostala zo včera ryža tak som opiekla cibulku pokrájanu na kolieska na olivovom oleji pridala šampiony podusila pridala som uvarenú ryžu nechala som to trošku prehriat a vypla do hotového som dala hrášok v konzerve sterilizované kukurične klásky pokrájane na malé kúsky a nakrájané rajčiny dali sme si k tomu tatarku a aké to bolo fajnové 😝
zajtra bude táto polievočka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40797 a asi bryndzové pirohy a chcem spravit domino rezy ale začala mi štrajkovat rúra 😖 tak ak sa jej nebude chciet piect 😠 robím tiramisu 😝

bobinkask
11. máj 2012
krasnasvadba
11. máj 2012

baby poradte nejake jedlo z hovadziny, ale nie klasicke omacky s hovadzim. Okrem toho mam v chladnicke aj cukinu, ttak neviem ako a ci vobec to kombinovat...Dakuuuujem 🙂

egyptanka
11. máj 2012

@krasnasvadba ja robim nieco na sposob gulasu ... nakrajam cibulu, osmahnem, hodim na to na kocky nakrajane maso, osolim, pridam rascu (kvoli malej nekorenim), zalejem troskou vody a necham dusit, v polke dusenia pridam zeleninu (paprika, mrkva, cuketa, hrasok, kukurica ... nop proste to co mam doma), podusim a zelejem paradajkovym pretlakom (alebo ja osupem tri-styri paradajky, mixnem ich ponornym mixerom) a dusim maso so zeleninou az kym to nie je makke. To ze sa mi rozvari maksia zelenina mi nevadi, to aspon to cele zahusti. Podavam s haluskami, cestovinou, knedlou.

lenuss84
11. máj 2012

ahojte.
u nas vcera a dnes:zeleninova polievka a granadir
zajtra a asi aj nedela:smotanovy perkelt z kuracich stehien a kolienka
a asi skusim upiect bananove sisky /recept som si tu odpisala/.

anaxamon
11. máj 2012

u nas dnes na veceru bolo zlahka, salat a grilovany syr

eva7780
12. máj 2012

leco zo spajzovych zasob a upeciem pudingos ,skúsim karamelovy

danielaj
12. máj 2012

@bobinkask si mi dala tip na Domino rezy, už som ich dlhšie nerobila, asi aj ja dnes spravím 😉

vivusika
12. máj 2012

paradajková polievka so syrom a písmenkami od včera 🙂 dnes varené zemiaky s pažítkou, vyprážané šampiňóny, domáca jogurtová tatárska a uhorkovo-paradajkový šalát 😀

mamkabeika
12. máj 2012

My sme mali včera cesnakovú polievku s vajíčkom, zemiakmi, opečeným chlebíkom a kolienka s tvarohom; na večeru sme mali zemiaky s kefírom, enciánom a cibuľkou.
Dnes varím halušky s bryndzou, pažítkou a k tomu zvyšný kefír 😀 a zeleninovú polievku

anaxamon
12. máj 2012

ja dnes planujem robit zapekanu sparglu v syrovo smotanovej omacke s troskou slaninky a k tomu varene zemiaky, a dnes vynimocne idem spravit aj daco sladke, piskotovu tortu s kyslou smotanou, detskou jablkovovou vyzivou a visnami, mozno bude aj foto🙂

lydia22
12. máj 2012

Dnes granadír

nanulik
12. máj 2012

kukuricová polievka a zeleninové rizoto

nanulik
12. máj 2012

@anaxamon môžem poprosiť recept na tu šparglu?

pingu1
12. máj 2012

ja varim slepaco hovadzi vyvar a druhe je treska so zemiakmi

kibuk
12. máj 2012

ahojte
dnes mame kuracie prsia na kukurici a fazulke s ryzou a poobede sa ide na oslavu 🙂

levandullka
12. máj 2012

My dnes paprikáš s kuracími prsiami a s pečienkami, k tomu halušky a snáď aj nejaká polievka 🙂. Len ešte neviem aká

katkas1
12. máj 2012

mame este od vcera tak som upiekla len pernik a ak sa zje, co predpokladam ze sa do vecera zje tak este presivanu deku a zajtra urobim vyvar z bravcovych kosti a mlete syrove rezne so zemiakovou kasou a ladovym salatom a pobede pojdeme k svokrovcom takze nas urcite zase vybalia a potom ze mam konecne zacat s dietou 😀

rastulka
12. máj 2012

@danielaj Ahoj,džus sa vydaril 🙂 sice som dala asi viac mrkvy,ale aj tak je vynikajuci 😉 Dakujem 😲

lululka555
12. máj 2012

ahojte 🙂 my dnes mame tiez este od vcera polievku zo salatu a trochu periek,tak urobim asi len leco
@eva7780 dik za tip 🙂
a zajtra mam v plane pizza rezne 🙂

rastulka
12. máj 2012

My dnes karfiolova polievka @bobinkask vdaka za recept 😀 a zapekany karfiol s cestovinami 🙂

anaxamon
12. máj 2012

@nanulik ahoj, sparglu si osupem a zblansirujem, pripravim si omacku na studeno-sladka smotana, vajicko, trosku soli a nastruhana niva(mozes aj iny syr), pekac si vytiem maslom, dam sparglu, zalejem omackou a upeciem kym nie je hneda korka na omacke

kokorunecka
12. máj 2012

Ahoj @lululka555 Pizza rezne? Akože, osolíš a dáš na to pizza korenie, trojobal a fertig?

zuziq
12. máj 2012

polievka Rajcinova kapusta ( vyrit maskove kosti, ja som mala rebierka, pridat do vyvaru kapustu na pasiky narezanu, osolit, pridat rajcinovy pretlak a zahustit) a rebierka s polievky som dala zagrilovat do rury, k tomu chlebik a zeleninka

lululka555
12. máj 2012

@kokorunecka ahoj 😉 nie,podla tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38941 ,baby ho tu uz davnejsie dali a chvalili,ze je to mnamka 😉

katie.2906
12. máj 2012

Šalátová polievka - mňam 😵

kokorunecka
12. máj 2012

@lululka555 Ahááá.. No, ja sem moc nechodím 😅 A ešte som to nepočula, tak som sa snažila vymyslieť si ako by to asi mohlo byť 😀
Ďakujem Ti 🙂

lululka555
12. máj 2012

@kokorunecka neni zaco,ja som ich tiez este nerobila... zajtra uvidim ake budu 🙂