icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

stanislavao
11. máj 2012

ja dusim pangasa na mladej cibulke so zemiakmi.

eva7780
11. máj 2012

rezance s tvarohom

januschka10
11. máj 2012

spaghetti pomodoro

denisse
11. máj 2012
lululka555
11. máj 2012

@titkovamiriam ja si prosim recept ,na tvoj ,,nedelny obed,,/ tu sparglu/ 😉 Este som nikdy nerobila.Z akej budes robit zelenej ci bielej? dakujem pekne 🙂

danielaj
11. máj 2012

@rastulka určite nie, u nás sa tiež hneď vypije, potom daj vedieť, či chutil 😉

alexis617
11. máj 2012

morčaciu polievku a tovsty zo syrom a šunkou rýchlochvka 😉

ivanajelinek
11. máj 2012

@rebecca2006 Ako robis prosim ta tie halusky z acidka?

veronika66
11. máj 2012

slepačia polievočka a vyprážaný syr so šunkou a hranolky s kečupom alebo tatárskou omáčkou 🙂

titkovamiriam
11. máj 2012

@lululka555 kuracie prsia prerezem pozdlzne na polovicu napacujem a potom z prudka opeciem,sparglu -mam bielu-len naparim cca 3 min a obtočím slaninkou.Všetko dam na plech trosku podlejem a zabalim do alobalu ,upeciem cca 20 min potom odokryjem a zalejem smotanou s vajickami -zapeciem.Holandska omacka:
http://delikatesy.etrend.sk/recepty-suroviny/se...

a ta omacka je super aj k rybam,grilovackam a podobne mnam-mnam je husta a v lete jej teplo nevadi kedze je robena nad parou!

slnecnica212
11. máj 2012

gulasovu polievku a halusky s kapustou 😉

lululka555
11. máj 2012

@titkovamiriam dakujem 🙂 ,takze staci ju dat len na paracik,co robim knedle ma par minut. a ako chuti?

lululka555
11. máj 2012

@titkovamiriam hej ta omacka vyzera byt super,urcite vyskusam... 🙂

iwuskaaa
11. máj 2012

Frankfurtská polievka a pizza 😝 🙂

rebecca2006
11. máj 2012

@ivanajelinek veľmi jednoducho, do acidka- používam do 2dcl plnotučné primiešam detskú krupicu, množstvo neviem, robím od oka, osolím, a robím halušky- cez sitko ako keď robím bryndzové- do vriacej vody. Htové sú akmer hneď, vyberám ihneď ako vyplávajú, lebo ak sa rozvaria tak je to o ničom. Potom primieam trochu oleja, aby sa nezlepili. Dajú sa jesť s kadečím, ale my máme najradšej s cottage alebo tvarohom. Je t také detsk jedlo, malý ich má straašne rád, aj ja zjem, samozrejme, MM ani za nič. 🙂

tilenka
11. máj 2012

...dnes gulááááš, bude aj na zajtra + upečiem asi nejaký koláčik 😎

rebecca2006
11. máj 2012

@veronika1417 ďakujem, aj som pozerala na ten recept, ale je ich kopec a nevedela som sa rozhodnúť. Dúfam, že vyjdú. 🙂

rebecca2006
11. máj 2012

@maba moja mamina to robieva, ale používa kuracie stehná, horné, vykotené. Je to výborné 🙂

titkovamiriam
11. máj 2012

@lululka555 jasne staci alebo naminutku do vody ona sa pekne zapecie a chuti ako spargla-neviem co mu sa to podoba -ja mam bielu radsej ako zelenu no zjem obe-polievka,varena,rizoto,na pizzu,cestoviny,zapecena mnam na vsetky sposoby a holandska omacka je super-da sa aj dochucovat korenim .

veronika1417
11. máj 2012

@rebecca2006 su perfektne vazne skus 😉 ja som ich robila uz niekolkokrat len nerozvar ten karfiol lebo inak to je 😝 ozaj len 5 min povar 😉 a budete a zalizovat 😀

graceful9
11. máj 2012

žienky, ako robíte plnené šampiňóny? všade som našla len recepty plnené črievkovým syrom,,,,,ale mne by sa viac páčilo normálnym,,,,máte taký recept niektorá?

maba
11. máj 2012

@libka1 dobrý nápad,ja paradajkovú kapustu(voláme to kapustový prívarok) milujem,aj len tak bez mäska 😝 😝 😝 😀

maba
11. máj 2012

Zajtra sa chystám piecť tento koláčik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=32751 ,piekli ste ho už ? 😉 🙂

titkovamiriam
11. máj 2012

@graceful9 ako mysliš tvrdy syr?-tak si sprav zmes tvrdeho syra, trosku jogurtu/smotany/byliniek,popripade kuska sunky,zeleniky a napln ,na vrch este syrom posyp a zapeč.inak plnit možes aj kozím aj ovčím ak mas rada-tam je moznosti na tisic.

graceful9
11. máj 2012

@titkovamiriam lebo napríkla minule som jedla vyprážaný s nivou vo vnútri,,,,tak premýšľam, či aj zapekaný ba a tak dal,,,,ale s normálnym syrom,,,,ale ten by sasi stvrdol, že? mne sa tam tá smotana ani jogurty dáko nepáčia,,,,

amdeis
11. máj 2012

My sme dnes mali mliecnu polievku s bielou fazulkou a zemiakmi. Druhe je plneny kapustny list zapeceny v rure a kedze som toho spravila vela, pretoze som tu mala svokrovcov, tak tie plnene listy co nevosli do pekaca na pecenie som uvarila v hrnci. Kolacik bola sypana jablkova strudla.

abriela
11. máj 2012

@maba ja ho volam potrany jablkovy kolac. Lebo cesto je velmi jemne a zle sa valka

nadhera
11. máj 2012

@danielaj rohlicky zajtra vyskusam 🙂 vyzeraju super

nadhera
11. máj 2012

@maba podobny recptik na masko v paci mam,fajn,ze si mi pripomenula - uz viem,co bude v nedelu 😀 zajtra rano nalozim,uz sa mi nechce buchat a o chvilu ide Panelak 😀 😀 😀

nadhera
11. máj 2012

dnes som si urobila na sikovno udene tofu so zeleninkou ,ktoru som doma nasla 🙂
decka palacinky s jablckom