icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuziq
12. máj 2012

samozrejme malo byt vyvarit, nie vyrit kosti 😀 a rebierka Z polievky juuuj dnes mi ide karta 😀

gianni
12. máj 2012

dnes na obed cordon bleu s kašou a večer bude pečená kačica(nestihla sa rozmraziť tak preto bude až na večeru)

irriss
12. máj 2012

kalamary a chobotnicky obalovane , kalamary na olivovem oleji a pokapene citronem, testoviny s morskymi muslemi a jinymi potvorami 😉

ivuska6
12. máj 2012

dneska rezancova polievka knedla omacka koprova s volskym okom a kolaciky kakaovy a orechovy 🙂

sloto
12. máj 2012

Tak dnes som polievku nevarila, máme ešte od včera vajíčkovú. Druhé kuracinka na čínsky spôsob, ryža a ešte som upiekla pudingový koláčik mňamky 🙂 Dnes sa nadlábneme 🙂)

michaella7
12. máj 2012

Dnes madarská polievka a hovädzia roštenka zo zemiakmi...a ešte taký koláčik z keksov "marína" 🙂

nadhera
12. máj 2012

sama doma , takze - masko naklepane, pacuje sa na zajtra. varim nedelnu kuraciu polievku a sebe dnes na obed spagety s tuniakom. vecer napeciem rozky a po dlllllhej dobe si dam uhorkovy salat s cesnakom a kyslou smotanou len tak vecer , vsak chudnem. daky polystyren k tomu. najradsej mam ryzovy.

monyccka
12. máj 2012

srdiecka na smotane s knedlou a jablkova strudla. A polievka od vcera hrskova s haluskami. 🙂

danielaj
12. máj 2012

@rastulka no to som rada, že chutil 😉

danielaj
12. máj 2012

my dnes šošovicovú omáčku, parené buchty s lekvárom a s nutelou, posypané aj grankom, aj orechami aj makom 😉 a zo včera zostalo trocha slovenskej ryže, tak sme ešte piekli kuracie stehná a idem vymyslieť, aký koláčik urobím 😉

danielaj
12. máj 2012

@nadhera aj ja polystyrén iba ryžová, ten mi naozaj chutí a hlavne keď si môžem k nemu trhať svoju zeleninku zo záhrady 😉 + kopec syra, to mám rada 😉

nadhera
12. máj 2012

@anaxamon nikdy som sparglu nejedla a preto zavidim blavakom,ze tam mate dni spargle. chlapov by som nenahovorila,ale ja by som si isto zgustla. 😉

nadhera
12. máj 2012

@danielaj mne sa zda ryzovy polystyren najmaksi a najchutnejsi. ostatne su dost tvrde /zuby mam zdrave a svoje/ a chut nikde. 😉 V kaufland je teraz akcia, takze mam male zasoby,lebo aj decka im dako prisli na chut. 😀

elise
12. máj 2012

hráškovu kremovu polievku a kakaove slýže s cukrom🙂 na zajtra polievka od dneskajška a španielske vtáčky s ryžou a uhorkový šalát

rora
12. máj 2012

dnes kuracia ciganska s bagetkami a zeleninou 🙂

adelaida33
12. máj 2012

vajíčkovo-brokolicová polievka so zemiakmi, mrkvou a petržlenovou vňaťou (odvčera) a furmanské halušky 🙂 , tip odtiaľto, ďakujem 🙂 , boli výborné 🙂 .

danielaj
12. máj 2012

@nadhera presne, je mäkučký 😉 ja som ho už dlhšie nemala, ale teraz som si kúpila, keď som chodila do práce, tak som na raňajky len polystyrén s nejakou dobrou domácou nátierkou a zeleninkou, prípadne so syrom jedávala, teraz keď som na MD, tak väčšinou dojem po deťoch, alebo len čo narýchlo uchytím 😒 nejak nestíham 😅

zuul
12. máj 2012

my dnes zeleninova kremova, pyre a rybio-tekvicovo-syrove fasirky, cvikla a calamada.
a v chladnicke ma mi chladi coko torta s jogurtovou plnkou a jahodkami zo zahradky. este potiahnut marcipan a moze si pre nu kamoska prist. takze bude minnie 😀 a co mi zostal korpus a plnky tak aj nam sa usli odrezky a je vynikajuca.

zuul
12. máj 2012

@danielaj aj ja aj ja lubim ryzovy najviac a aj spajdlovy je vyborny. 😵

tosijo
12. máj 2012

rajčinová polievka so strúhaným syrom, zemiakové placky a čerešňová bublanina 🙂

nadhera
12. máj 2012

@zuul spajdlovy som este nevidela - len psenica, raz, ryza - aka je to znacka ? nech popozeram 🙂

zuul
12. máj 2012

@nadhera pozriem napisem. v coop jednota maju uplne rozne.

zuul
12. máj 2012

@nadhera idem teraz na obocko a potom do jednoty, aj ja si musim uz kupit tak pozriem znacku. 😵

nadhera
12. máj 2012

@zuul prave vcera som bola v Co... u nas a okrem ich znacky psenicneho nemali nic.... 😠 teda este mali poliate,ale to nemusim 😠

nikita308
12. máj 2012

Dnes hrášková polievka, bravč. mäso na šampiňónoch (nakoniec som tam dala podusiť na chvíľočku aj brokoličku), ryža dusená s kukuricou a perníkový zákusok s džemom poliaty čokoládou... 🙂

gucz
12. máj 2012

u nás dnes k obedu ryža, kuracie prsia s gyros korením a k tomu ľadový šalátik

miruss
12. máj 2012

U nás dnes hríbová polievka a parené buchty.

nadhera
12. máj 2012

@miruss davas aj detom z hribovej polievky? ked mal starsi menej rokov, zazila som ....uz nechcem a preto huby mojim detom nieeeeee ☹ ☹ ☹

zuul
12. máj 2012

@nadhera tak maju spajdlove, ryzove s amarethom su to racio. mnam potom samo psenicne, a poliate. znacky racio, take velke balenie.

anaxamon
12. máj 2012

takze spargla hotova