icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenka268
13. máj 2012

slepacia polievka, cevabcici

karin0401
13. máj 2012

polievka vyvar, a sližiky,Pečene kuracie stehna s ryžou

tosomja
13. máj 2012

hovädzia polievka
kuracie prsia so šunkou, broskyňou a syrom, zemiaková kaša

afrika
13. máj 2012

kuracia polievka,rezne zo zemiak. kašou, bravčové na šampiňónoch a zelenin. šalátik

sebi123
13. máj 2012

kuracia polievka, šoška, fašírky a kaša 😵

macka23
13. máj 2012

rajcinkova polievka zo vcera, rezne Mexiko /robila som prvy raz/ s ryzou 😝
a dezert bude snad v KD, kde skolkari dnes vystupuju 🙂

katushka16
13. máj 2012

my dnes cesnaková polievka s kyslou smotanou a na želanie mojich princezničiek nutelové palacinky🙂

nikita308
13. máj 2012

@katushka16 Ako robíš prosím ťa tú polievku???

mysiatkoo
13. máj 2012

dnes varil tati 🙂 kuraci vyvar a vepro knedlo zelo...mnam

lussy23
13. máj 2012

ahojte. V prvom rade všetkým mamičkám a budúcim mamičkám krásny ♥Deň Matiek♥
Včera šiel brat spať ku kamarátovi a zobral aj z tých cestovín(my dodržiavame pravidlo, že na návštevu nechodými s prázdnymi rukami)., takže sa to zjedlo.
Zajtra by mali byť Lazane, kamoška mi dá taký overený recept pre začiatočníkov. Ale zatiaľ som ich nezohnala, skúsim ešte kaufland a Billu. Ak nebudú, tak druhou alternatívou sú Bryndzové halušky.

lussy23
13. máj 2012

briketa - mňam, vyzerá to chutne. Ale asi budem potrebovať Waflovač, však? alebo sa to dá urobiť aj nejako inak, napr. upiecť?

irriss
13. máj 2012

@lussy23
Lussy..davala jsem sem recept na Lasagne 😉
zvladne je i moje dcerka, ktere je 12😉
p.s. Opetuji prani i ja Tobe..jako BUDOUCI mamince😉
Hodne Stesti🙂♥♥♥

lussy23
13. máj 2012

@irriss ten recept mám napísaný. Určite vyskúšam aj ten🙂 a ďakujem. Hoci ja zatiaľ nemám ani frajera 😀 Ale deti by som brala aj hneď. 🙂

irriss
13. máj 2012

@lussy23
Vsak ja vim..🙂
♥♥♥

lululka555
13. máj 2012

@bobinkask krasny, vlastnorucne upeceny darcek,maminka sa potesi 🙂

zuziq
13. máj 2012

varil dnes manzel, juuj ako len ulahodil mojim tehotenskym chutkam 😵 😀

lenuss84
13. máj 2012

Vsetkym maminam aj tym buducim,zelam vsetko naj a krasny den.
MY sme dnes dojedli kuraci perkelt s kolienkami.Na zajtra som si uz navarila: bravcovy gulas s knedlou.
A dnes som upiekla mnamku,kedze mam ten sviatok: Bananove šišky. Su mnam. Receptik mam odpisany odtialto. Takze doporucujem.

fordikford
13. máj 2012

ako sa robia tie domino rezy.? my dnes kurča na zemiakoch a studena tvarohova torta v medovych platoch

lenuss84
13. máj 2012

@macka23 ahoj.prosim ta mozem mi napisat alebo poslat recept na tie Mexiko rezne? prosim hod mi to do IP az to nemusim tu hladat.diky.zaujal ma ten nazov.a mam rada len vyskusane recepty.este raz diky.

lenuss84
13. máj 2012

babky,poviem vam.zacala som si odtialto spisovat recpty.vsetky mozne-na maso,kolace,polievky.uz mam asi pol zosita.a hlavne-mam vela vela napadov na varenie tu odtial.som zacala novy system-vzdy v nedelu si napisem ,,jedalnicek" na cely tyzden.a mam pokoj.nemusim sa trapit s vymyslanim.ked navarim tak ze mame na 2 dni,tak ma to len tesi.mam dalsi den pokoj. DAKUJEM za tuto temu

timka6
13. máj 2012

@lenuss84 AK máš už spravené menu na budúci týždeň, tak by si mohla napísať, možno sa niečím inšpirujem 🙂 Ja už tiež niekedy neviem, čo stále variť, pretože varím veľmi často.... 😒

zu2za3na
13. máj 2012

dnes sme mali klasiku, zemiakový šalát a bravčové rezne, polievku hovädziu a jablkovú štrúdľu

tosomja
13. máj 2012

@bobinkask ahoj, prosím ťa, ako si robila ten zákusok ? dúfam, že to je fotka tvojho diela 🙂

bobinkask
13. máj 2012

@lululka555 dakujem ano mamina sa potešila ona je dost na sladké tak som jej spravila radost 🙂
@tosomja ano to je fotka mojho výtvoru 😀 a tu je receptík @nelinka0401 @fordikford nech sa páči:
domino rezy
cesto:
6 vajec
6 pl kryštáloveho cukru
6 pl polohrubej múky
1 pdp
6 pl vlažnej vody
1 pl kakaa
3 pl džem
krém:
300 ml mlieka
150 g kokos jemný
200 g masla
150 g prášk. cukru
želatína:
500 ml štavy z marhuloveho kompotu
1 vanilkový cukor
1 zlatý klas
2 balíčky bb keksov
čokoládová poleva
postup:
žltky s cukrom vymiešame, postupne pridávame vodu,preosiatu múku s pdp,kakao,tuhý sneh z bielkov dobre vymiešame, cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme, po vytiahnutí z rúry necháme vychladnút a ešte vlažný korpus potrieme džemom
mlieko zohrejeme a do horúceho prisypeme kokos, zamiešame, odstavíme a necháme vychladnút
vymiešame si maslo s praš.cukrom potom pridáme vychladnutú kokosovú masu a dobre vymiešame,krém natrieme na korpus
v kompotovej štave uvaríme zlatý klas s vanilkovým cukrom , uvarenú želatínovú hmotu ešte horúcu vylejeme na kokosovú hmotu a hned na nu naukladáme bb keksy a polejeme čokoládou
to je originál recept ,ale ja som si spravila zmenu: nepoužila som len štavu z kompota ,ale som celý kompot rozmixovala a v tom som uvarila zl. klas a bolo to velmi dobré 😝

mirage
13. máj 2012

Dnes slavnostny obed pre babicky a ako dezert moja prva Pavlova 🙂

danielaj
13. máj 2012

ahojte kočky, dnes rozbehaný deń, ani som sem nemala kedy nakuknúť, čo dobré ste varili a vypekali, boli sme so staršou dcérou na dve vystúpenia ku Dňu matiek, rýchlo obed a deń v čudu 😉

dnes u nás klasika slepačia polievka, včera sme naložili mäsko, dnes sme ho piekli na plechu, k tomu zemiaky s opraženou cibuľkou a v parnom hrnci sme robili koreňovú zeleninku a cviklu ku tomu ako prílohu, a marhuľový koláčik s kokosovou čiapkou 😉

danielaj
13. máj 2012

@bobinkask Mňam, aké krásne vyzdobené ich máš 😉 ja som ich nakoniec nerobila, robila som iné, ktoré sa rýchlejšie urobili 😀

danielaj
13. máj 2012

@mirage Mńam Pavlovu som ešte nikdy nerobila, ale počula som na ňu samé chvály a stále odkladám ten deň, ke´d ju urobím, asi si počkám na čerstvé jahôdky zo záhradky a potom ju už isto spravím 😵

vivusika
13. máj 2012

na poobedie ku kávičke som upiekla http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46766 a na večeru domáci chlebík, vajíčková pomazánka, biela káva 🙂

akika722
13. máj 2012

zajtra zeleninova polievočka /vela vela zeleniny/ a pre ocka vysmažany syr a hranolky...