icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

snu
13. máj 2012

ahojte,, dnes mamickovsky obed u mamicky,vecera s manzelom v restike,, a na zajtra hotova svieckova 😉

mamkabeika
13. máj 2012

Ahojte, kukám až teraz, čo dobrého ste varili a ste mi normálne spravili chute, takto večer 🙂
My sme dnes mali kurča na srbský spôsob a karfiolovú polievku s mrkvičkou, zemiakmi, vajíčkom a cesnakom 🙂

lizatko1009
13. máj 2012

u nas madarsky gulas, knedlik od vcera, pecene kurca na soli a zemiaky a kuracia polievka aaa

graceful9
13. máj 2012

kuracie fašírky, zemiaková kaša a šalát 🙂

titkovamiriam
14. máj 2012

rascova polievka-špenat,zemiaky, volske oko 🙂

danielaj
14. máj 2012

dobré ránko, dnes nevarím, ale idem urobiť pizza tyčinky http://varecha.pravda.sk/recepty/pizza-tycinky-... 😉

kibuk
14. máj 2012

pekne ranko dnes hrachova sedliacka polievka a granadir 🙂

zuziq
14. máj 2012

@lizatko1009 to vyzera ako jablkove pite mnaaam

levandullka
14. máj 2012

U nás to dnes budú dusené kuracie prsia s ryžou a zrejme s kompótom 🙂

nelynka18
14. máj 2012

baby u nas rezen s kasou od vcera a dnes idem robit cesnacku so syrom a plnene broskyne s kuracim maskom...a potrebujem recept na diabolku s hriankami.po nete bludim a nic co by ma oslovilo 🙂

veronika66
14. máj 2012

Karfiolová krémová polievka a losos na grile so zemiakovou kašou 🙂 🙂 na želanie môjho drahého 🙂 🙂

vivusika
14. máj 2012

polievka slepačia od včera 🙂 a dnes halušky s bryndzou a acidko 😉

gianni
14. máj 2012

dnes idem k doktorke tak obed bude vonku a včera som robila tento koláč http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30470

maba
14. máj 2012

🙂 @snu nedráždi 😎 😀 😀

katkas1
14. máj 2012

nastastie mame este od vcera a zajtra ideme so synom do bystrice k dr takze ani zajtra nic nevarim, asi si aj odvyknem 🙂

snu
14. máj 2012

@maba ak islo o tu svieckovu,tak bud v klude neni to nic moc 😀

lululka555
14. máj 2012

ahojte 😎 tie vcerajsie PIZZA rezne boli mnam,mnam mnam 😝 ,zostalo nam aj na dnes ,ida ryzu dorobim 🙂
aj kolacik sa pojedol,tak urobim lievance podla Nigelli 😉

a zajtra sa chystam robit sparglu poprveee 🙂

maba
14. máj 2012

ja som mala včera tiež mamku doma-aj u nás spinkala 🙂 "soté" v placke zemiakovej, mäskový vývar a 😀 studená smotanová "jahodová" torta (ešte aj v našom paneláku som "musela" rozdať deťom---a vraj nech máme častejšie oslavu 😀 😀 😀 😀

gucz
14. máj 2012

včera sme papali u svokry (fašírky, zemiaky a zeleninový šalátik), dnes pečiem k obedu filety z tresky, k tomu pyré a šalátik.

karin0401
14. máj 2012

segedinsky gulaš 🙂

michaella7
14. máj 2012

Dnes nevarím nič,lebo dojedáme od včera akurát som dorobila opekané zemiaky,lebo tých sa nám od včera moc nezvýšilo ale už silno rozmýšľam čo budem variť zajtra 🙂

jolly84
14. máj 2012

kapustova polievka a pecene kuriatko + ryza)

maba
14. máj 2012

segedinsky gulaš
milujem,len ako presvedčiť "rodinku"

TIP NA DNES: Pokiaľ vám zostane cesto, vyvaľkajte plát a rozkrájajte ho na prúžky, na plechu potri žĺtkom a posyp rascou, makom. Sú tú výborné tyčinky k vínu 🙂

veronika1417
14. máj 2012

@danielaj ja som robila tieto len taky fukot ako ich zpraskali 😀 http://www.toprecepty.cz/recept/10140-pizza-tyc...

veronika1417
14. máj 2012

@vivusika vyzera to uzasne uz som si ulozila recept a asi ho aj upeciem, dik za inspiraciu 😉

veronika1417
14. máj 2012

@mirage naaadherna! 😀

drobik1
14. máj 2012

ahojte my dnes polievka z kacacich chrbtov je vyborna a bravcove kare zapecene so sunko,broskynou a syrom,ryza a opekane zemiaky a ete morcacie stehno pecene prespikovane slaninkou a cesnakom...vyborne..dezert mame po dlhsom case muffinky.. 🙂

daniz
14. máj 2012

u nás v sobotu zemiaková polievka , kur. pečienky na šťave + ryža
nedeľa - vajíčková polievka , br. karé pečené v chrumkách + dusené zemiaky. Dnes dojeme a plánujem niečo s k. kapusty-ešte mám trochu v chladničke.