Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@haslerka31 aj ja som to tak spravila, už su aj zjedené.......... 😉
ešte som ich posypala nadrobno pokrajanymi špekačkami, čo nám ostali z víkendu 😀
čaute, babule, tak my sme dojedali zo včera hovädzie rezne na zahradnícky spôsob, varené zemiaky a miešaný šalát. dnes som uvarila len rajčinovú polievku s kuskusom 😅 a upiekla toto http://varecha.pravda.sk/recepty/rychla-smrst/1... . mňam 😉 .
@veronika1417 tie sú fakt super - rýchlo upečené, rýchlo zjedené 😀
baby pomooooooooc..mam doma velky domaci syr..čo s nim? 😒
prave som na zajtra dovarila salatovu omacku 🙂 🙂 🙂 mnamky
@akika722 ja som syrom plnila pirohy ked som ho mala vela 🙂 raz som ho aj nastruhala do halusiek namiesto bryndze, super to bolo 😀
tak a my mame dnes specialnu veceru - hydinove paaaaaarky 😀 😀 😀
@cenculinka super,deti halušky miluju,dufam že ma s tym mm nepošle niekam 😅 vdaka 😀
@akika722 skus a uvidis, ja vzdy volim taktiku - nepovedat, co sa z coho pripravuje a mam pokoj 😀 😀 😀
@cenculinka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@adelaida33 prosim ako hovadzie na zahradnicky sposob? d.
ahojte,takze pisem moje menu na cely tyzden /predbezne/.
pondelok: bravcovy gulas s knedlou
utorok: hraskova polievka s haluskami + palacinky naslano plnene šunkou a syrom
streda: zeleninova polievka s vyvarenym kur.stehnom + placky / kys.smotana,hl.muka,šunk.salama,cesnak,cibula,nastruhany syr, vegeta,korenie/
štvrtok: držkova polievka /kupovana/ + kurac.pečienky s tarhoňou
piatok: zemiak.polievka nakyslo + šúľance z rožkov, s maslom a grankom
sobota: hovadzia poliev. + francuzske zemiaky /vajcia,domaca klobasa, slanina/
nedela: hovadz.polievka + vyprazany pangasius a zemiak.kasa
podotykam ze tie placky zo sunky atd.som si odpisala odtialto.idem ich robit prvy krat tak som sama zvedava. a aj tie šuľance z rožkov mam odpisane odtialto a tiez budu prvy krat.potom dam vediet.
a este nieco:polievku vacsinou mavam navarenu na 2 dni.takze sa mi to posuva podla potreby.
ale poviem vam,mne sa tento moj system paci.vzdy v nedelu kuk na zasoby a podla toho sa prisposobujem troska.hlavne pred vyplatou.... preto som napisala aj obsah franc.zemiakov / mam v mraziaku domacu klobasku aj slaninku oravsku./
@zuul ahoj, takto http://varecha.pravda.sk/recepty/zahradnicke-re... , ale pridala som tam nakoniec aj paradajky a cuketu. bolo veľmi chutné 🙂 .
Dobre ranko!
Dnes hlivový paprikas,halusky a karfiolova polievka 🙂
Slepačia polievočka a kuracie soté so zeleninkou a zemiaky na masle a šalát s paradajok a redkoviek s uhorkami 🙂
pekné ránko 😵
polievka zo strúhanej koreňovej zeleniny s haluškami, vyprážané hermelínové špízy, americké zemiaky, domáci cesnakový dressing, hlávkový šalát 😉 zostala mi kocka tvarohu, tak na olovrant urobím deťom domáceho pribináčika 😵
dnes dojedame a tatikovi varíme trenčiansky parok 🙂
vajickove halusky
cestoviny s baklazanom, susenymi rajcinami, a uvidim co tam este nahadzem 😀
spenatova kremova polievka zo vcerajska
plnena paprika s rajcinovou omackou 🙂
Ahojte 🙂 , paradajková polievka s kuskusom (zo včera) a dnes spravím bravčový perkelt na smotane s kolienkami. Juj, baby, ja by som ešte do leta tak chcela zhodiť zopár kíl navyše, aspon tie 3-4kg, ale ja tak rada jeeem 😀 .

@ukana Ahoj,ja sice pirohy nerobim,ale svokra uvari zemiaky,popuci ich a zmiesa s bryndzou,este tu zmes potom uchuti peprom a solou a plni.Na konci uvarene precedi a potom uz poleje iba maslom.Mnam,az mam chut🙂)