icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
15. máj 2012

dnes kura na paprike,urobila som k tomu slov.ryzu,sice moc nepasuje,ale nechcelo sa mi ist druhy X do obchodu po kolienka 😀 😀

maba
15. máj 2012

nepoznáte recept na plnku varenú v sáčku ??? 😀 🙂

sebi123
15. máj 2012

@maba ahoj ja ju robim takto : nakrajam si malu cibulku na malicke kusky, dam do misky k tomu vajicka / 4 - 5 /, pridam vegetu, tenke platky masla, zahustim struhankou / nie vela / a dam trosku sody bicarbony 😉 celu zmes dam do sacku a dam varit do polievky 😉

lencyca
15. máj 2012

ahojte,dnes špenátová polievka a vajíčkové halušky 😉

janka46
15. máj 2012

@gumkacik to si ma navnadila,len som to ešte nikdy nerobila....smiem poprosiť, aký je postup 😕

karin0401
15. máj 2012

špagety...🙂

eva7780
15. máj 2012

@maba ja robim tiez tak ako sebi123,okrem tej sody bicarbony,davam aj petr.vnat ked mam ,ja tu plnku zabalim do potr.folie ako taka velka salonka to vyzera 😀 😀

maba
15. máj 2012

@eva7780 ďakujem za receptík.ja som si myslela,že sa tam dávajú rožky 😀 😎 ...dala by sa zavariť ,aj do polievky,ako guľky-knedlíky(bez sáčku) ,či ? 😀 😅

lululka555
15. máj 2012

ahojte 😉 u nas dnes spargla s holandskou omackou a zemiaky opekane na masle 🙂

maba
15. máj 2012

@sebi123 Vďaka za receptík,ako dlho varíš ? 🙂

gabuska36
15. máj 2012

ahoj my mame na obed hovädzinku,zemiaky a kôprovú omáčku...mňam......

drobik1
15. máj 2012

dnes karfiolova polievka a cestovinky s vajickom 🙂

jahodka11
15. máj 2012

@lencyca -prosim recept na halusky vajickove 🙂

amdeis
15. máj 2012

U nas dnes zeleninova drozdova polievka a spenatove halusky so syrovou omackou.

vivusika
15. máj 2012

všetci sme akýsi prechorení, tak kvôli vitamínu ,, C,, segedínsky guláš s knedlou 😀

amdeis
15. máj 2012

@maba sice si pisala danielej, ale napisem ti aj svojho "pripinacika" 😀 . Jedna kocka tvaroku, dva smotanove jogurty, jedna trvanliva slahacka. Vsetko poriadne zmiesat a prisypat cukru podla chuti.

gucz
15. máj 2012

u nás dnes zeleninové rizoto so syrom, manžel ak bude chcieť, primieša si tuniaka

sebi123
15. máj 2012

my dnes segedinsky gulas a smotanova torta 😵 - koncila mi zaruka na smotany 😀

michaella7
15. máj 2012

Dnes zemiakové placky a staročeská strukovinová polievka 🙂 po dllllllhom uvažovaní čo budem dnes variť som sa rozhodla pre toto 😉

mercedezs
15. máj 2012

Ja zemiaky s vnatkou a vyprazane sampinony....pre manzela jelitka 🙂

jolly84
15. máj 2012

zeleninova polievocka - vyprsyr a zemiaciky a samozrejme, ze tatarska, mnaaaaam 😀

jolly84
15. máj 2012

@mercedezs to by som si dala ihned, musim si niekedy spravit, to je aka papanica )))))

mercedezs
15. máj 2012

jaaj veru...aj ja si to robim po dlhej dobe.No manzel mi take krasne sampinony doniesol....hned som vedela co s nimi 🙂

jolly84
15. máj 2012

@mercedezs spravim si v nedelu mnamkaaa, diky za tip) 😉

irriss
15. máj 2012

spaghetti s tunakem a rajcaty, posypane parmazanem

TIP NA DNES: Zemiaky v supke sa nerozvaria, ak pridate do vody lyzicku soli. Sypke zemiaky sa nerozvaria, ak k nim pridate pocas varenia trochu octu.

maba
15. máj 2012

@amdeis ďík za tip 😉

zuziq
15. máj 2012

este ostala omacka na cestoviny zo vcera, takze drobec ma cestovinky a pre mna manzelik kupil v cinskej restike kuracie chop suey s ryzou, na ktore mam chut odkedy som tehotna mnaaam 😵

maba
15. máj 2012

dnes bude "dojedací" deň 😀 😎 .Ale synovi som ešte na prianie spravila "šoškový" prívarok .On ho je k hoci čomu,či len tak,alebo s volským okom 🙂

maba
15. máj 2012

Na zajtra neviem 😖 .Možno spravím šampiňóny na smotane a cestoviny,alebo knedlík (podľa želania 😎 ). Polievku neviem,lebo naši niesu veľmi na polievku 😒 .A ja som zase skôr polievková 😝 😅 .