Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
nepoznáte recept na plnku varenú v sáčku ??? 😀 🙂
ahojte,dnes špenátová polievka a vajíčkové halušky 😉
špagety...🙂
ahojte 😉 u nas dnes spargla s holandskou omackou a zemiaky opekane na masle 🙂
ahoj my mame na obed hovädzinku,zemiaky a kôprovú omáčku...mňam......
dnes karfiolova polievka a cestovinky s vajickom 🙂
U nas dnes zeleninova drozdova polievka a spenatove halusky so syrovou omackou.
všetci sme akýsi prechorení, tak kvôli vitamínu ,, C,, segedínsky guláš s knedlou 😀
u nás dnes zeleninové rizoto so syrom, manžel ak bude chcieť, primieša si tuniaka
my dnes segedinsky gulas a smotanova torta 😵 - koncila mi zaruka na smotany 😀
Dnes zemiakové placky a staročeská strukovinová polievka 🙂 po dllllllhom uvažovaní čo budem dnes variť som sa rozhodla pre toto 😉
Ja zemiaky s vnatkou a vyprazane sampinony....pre manzela jelitka 🙂
zeleninova polievocka - vyprsyr a zemiaciky a samozrejme, ze tatarska, mnaaaaam 😀
jaaj veru...aj ja si to robim po dlhej dobe.No manzel mi take krasne sampinony doniesol....hned som vedela co s nimi 🙂
spaghetti s tunakem a rajcaty, posypane parmazanem
TIP NA DNES: Zemiaky v supke sa nerozvaria, ak pridate do vody lyzicku soli. Sypke zemiaky sa nerozvaria, ak k nim pridate pocas varenia trochu octu.
este ostala omacka na cestoviny zo vcera, takze drobec ma cestovinky a pre mna manzelik kupil v cinskej restike kuracie chop suey s ryzou, na ktore mam chut odkedy som tehotna mnaaam 😵
dnes bude "dojedací" deň 😀 😎 .Ale synovi som ešte na prianie spravila "šoškový" prívarok .On ho je k hoci čomu,či len tak,alebo s volským okom 🙂
Na zajtra neviem 😖 .Možno spravím šampiňóny na smotane a cestoviny,alebo knedlík (podľa želania 😎 ). Polievku neviem,lebo naši niesu veľmi na polievku 😒 .A ja som zase skôr polievková 😝 😅 .

dnes kura na paprike,urobila som k tomu slov.ryzu,sice moc nepasuje,ale nechcelo sa mi ist druhy X do obchodu po kolienka 😀 😀