Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@rastulka veď to 🙂 , u mňa tiež diéta nehrozí 😀 , sa už tu vždy "naštartujem", ked si čítam, čo všetky varíme, tak mám sliny ako bernardín... 😅
plnená paprika so zemiakmi 😉
baby, teraz som nasla tuto "bozsku" temu, normalne slinim ako bernardin 😀 , no, budem sa ja inspirovat...
na zajtra cuketova polievka a osmazeny baklazan so zemiakmi a pre mm ked pride z jazdy kuracie prsicka s broskynkou a syrom a ryza
my dnes rajčinová polievka s cestovinou, fazulový závin a tzatziky šalát
@danielaj tie marhulové rezy a pizza tyčinky vyzerajú perfektne 😝 určite vyskúšam len momentálne mi už úplne odišla rúra 😖... aaale v pondelok dorazí nová 🙂 tak to sa potom bude vypekat 😀 😀 😀
aj ja ti posielam velkú pochvalu si naozaj ochotná žienka 😉 a tie výborné recepty ktoré tu pridávaš sú všetky mnam mnam 😝
ahojte babule
zajtra chcem varit kurca v paradajkovej omacke,nemate niektora z vas osvedceny recept dakujem pekne
Ahojte🙂 Ja som dnes varila francúzske zemiaky a k tomu sme mali zeleninovú polievku zo včera 🙂
ja som dnes varila mušle plnené maslom z liedla a mrazenu štrudlu z tesca
dnes šošovicová polievka a pečené zemiaky. Zajtra bude tiež šošovicová, ale k nej špenátky...
Lazane sme nakoniec nerobili, sú drahé☹ ale kukneme v česku.
nejaky tip na bravcove maso?
baby tu si prezrite vyborne kolaciky a recepty
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=19194184...
Dobre ranko 🙂
My dnes kuraci vyvar so zeleninkou a nitovkami a zemiaky na kyslo s pečenou klobaskou a chlebom 🙂
u nas dnes bude kapustnica a maggi napady rezance 🙂 -som zvedava ake to bude.Pripravila som si zaklad na ne,lebo máme v skolke den matiek tak to Michal dokončí 🙂
@rastulka inspiracia na zajtra 😉 tie zemiaky na kyslo 😉
dobré ránko 🙂 ešte zostala špenátová polievka,pirohy s lekvárom posypané opraženou strúhankou,mnam 😉
@egyptanka bravcove po uhorsky....mas to v jednom pekaci a je to bez roboty
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=960
slepaci vyvar s pecenovymi haluskami, zapekany karfiol, zemiaky a hlavkovy salat
dnes sosovicova polievka s topinkou ,a bryndzove halusky 😉
cizrna (tusim cicer se tomu rika) 😉
s testovinama a cicer-placky 😉
@nelly3 tu salatovu omacku? osmazim si slaninku a ked je uz chrumkava zaprazim hl.mukou, podlejem troskou vody. Cibulu nedavam. Potom dolejem tolko mlieka kolko chcem omacky, posolim, necham zovriet. Ak je omacka riedka este dolej mlieko zmiesane s mukou. Ja davam do toho aj vela vela kôpru, je to mnam ! 😉 nakoniec po prevreti a vypnuti z ohna do omacky vkladam umyty salat. On v tej horucej omacke zmäkne a je super ked ostane trosku chrumkavy, dochutis octom, pripadne este solou a uvidis ze sa po tom len zaprasi 😉 🙂
@irriss poprosím rp na cícer placky, ja cícer strašne ľúbim ale robila som zatiaľ len polievku na viac spôsobov, ďakujem
dnes na obed pre mňa špargľu, asi zapečiem, a na večeru sa chystám na langoše- ale ešte som v živote nerobila, ani žiadne kysnuté cesto- viem, že tu často maminy langoše varia, tak šup sem sa s osvedčnými receptami. 🙂

Cestoviny penne (rurky) so sampionmi a smotanovo-spenatovou omackou.. K tomu som este osmahla dochrumkava tofu, nakrajane na take 1,5 cm kocky, kt. som predtym posypala natur vegetou a prelisovanym cesnakom. Odporucam aj napr. ku bryndzovym/syrovym haluskam miesto slaninky dat udene tofu, ktore je takto smahnute aj s cesnakom prelisovanym...