icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dazdovka
15. máj 2012

Cestoviny penne (rurky) so sampionmi a smotanovo-spenatovou omackou.. K tomu som este osmahla dochrumkava tofu, nakrajane na take 1,5 cm kocky, kt. som predtym posypala natur vegetou a prelisovanym cesnakom. Odporucam aj napr. ku bryndzovym/syrovym haluskam miesto slaninky dat udene tofu, ktore je takto smahnute aj s cesnakom prelisovanym...

adelaida33
15. máj 2012

@rastulka veď to 🙂 , u mňa tiež diéta nehrozí 😀 , sa už tu vždy "naštartujem", ked si čítam, čo všetky varíme, tak mám sliny ako bernardín... 😅

miriamr
15. máj 2012

plnená paprika so zemiakmi 😉

eva7780
15. máj 2012

@maba asi by sa rozpadla,ja davam vzdy do folie

vavrenka
15. máj 2012

baby, teraz som nasla tuto "bozsku" temu, normalne slinim ako bernardin 😀 , no, budem sa ja inspirovat...

lucka1987
15. máj 2012

na zajtra cuketova polievka a osmazeny baklazan so zemiakmi a pre mm ked pride z jazdy kuracie prsicka s broskynkou a syrom a ryza

bobinkask
15. máj 2012

my dnes rajčinová polievka s cestovinou, fazulový závin a tzatziky šalát
@danielaj tie marhulové rezy a pizza tyčinky vyzerajú perfektne 😝 určite vyskúšam len momentálne mi už úplne odišla rúra 😖... aaale v pondelok dorazí nová 🙂 tak to sa potom bude vypekat 😀 😀 😀
aj ja ti posielam velkú pochvalu si naozaj ochotná žienka 😉 a tie výborné recepty ktoré tu pridávaš sú všetky mnam mnam 😝

adriana7
15. máj 2012

@bobinkask , môžem ťa poprosiť o recept na ten fazuľový závin...ďakujem

bonaquaba
15. máj 2012

ahojte babule
zajtra chcem varit kurca v paradajkovej omacke,nemate niektora z vas osvedceny recept dakujem pekne

mamkabeika
15. máj 2012

Ahojte🙂 Ja som dnes varila francúzske zemiaky a k tomu sme mali zeleninovú polievku zo včera 🙂

timona
15. máj 2012

ja som dnes varila mušle plnené maslom z liedla a mrazenu štrudlu z tesca

lussy23
15. máj 2012

dnes šošovicová polievka a pečené zemiaky. Zajtra bude tiež šošovicová, ale k nej špenátky...
Lazane sme nakoniec nerobili, sú drahé☹ ale kukneme v česku.

egyptanka
15. máj 2012

nejaky tip na bravcove maso?

inffinity
15. máj 2012

@egyptanka dusene s zampionama..smetanova omacka a ryza my mame take radi a moje mamca nakraji na platky okoreni rozlozi na plech poklade platky rajcat, slaninky treba anglicke a syr muzes dat a zapect je to namka 😉

stanka02
15. máj 2012

@egyptanka akurat varim gulas z bravcoveho a cez den budem mat pokoj

lizatko1009
15. máj 2012

baby tu si prezrite vyborne kolaciky a recepty
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=19194184...

rastulka
16. máj 2012

Dobre ranko 🙂
My dnes kuraci vyvar so zeleninkou a nitovkami a zemiaky na kyslo s pečenou klobaskou a chlebom 🙂

titkovamiriam
16. máj 2012

u nas dnes bude kapustnica a maggi napady rezance 🙂 -som zvedava ake to bude.Pripravila som si zaklad na ne,lebo máme v skolke den matiek tak to Michal dokončí 🙂

titkovamiriam
16. máj 2012

@rastulka inspiracia na zajtra 😉 tie zemiaky na kyslo 😉

lencyca
16. máj 2012

dobré ránko 🙂 ešte zostala špenátová polievka,pirohy s lekvárom posypané opraženou strúhankou,mnam 😉

ukana
16. máj 2012

@egyptanka bravcove po uhorsky....mas to v jednom pekaci a je to bez roboty
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=960

libka1
16. máj 2012

slepaci vyvar s pecenovymi haluskami, zapekany karfiol, zemiaky a hlavkovy salat

katka3012
16. máj 2012

dnes sosovicova polievka s topinkou ,a bryndzove halusky 😉

irriss
16. máj 2012

cizrna (tusim cicer se tomu rika) 😉
s testovinama a cicer-placky 😉

kinka555
16. máj 2012

@nelly3 tu salatovu omacku? osmazim si slaninku a ked je uz chrumkava zaprazim hl.mukou, podlejem troskou vody. Cibulu nedavam. Potom dolejem tolko mlieka kolko chcem omacky, posolim, necham zovriet. Ak je omacka riedka este dolej mlieko zmiesane s mukou. Ja davam do toho aj vela vela kôpru, je to mnam ! 😉 nakoniec po prevreti a vypnuti z ohna do omacky vkladam umyty salat. On v tej horucej omacke zmäkne a je super ked ostane trosku chrumkavy, dochutis octom, pripadne este solou a uvidis ze sa po tom len zaprasi 😉 🙂

rebecca2006
16. máj 2012

@irriss poprosím rp na cícer placky, ja cícer strašne ľúbim ale robila som zatiaľ len polievku na viac spôsobov, ďakujem

rebecca2006
16. máj 2012

dnes na obed pre mňa špargľu, asi zapečiem, a na večeru sa chystám na langoše- ale ešte som v živote nerobila, ani žiadne kysnuté cesto- viem, že tu často maminy langoše varia, tak šup sem sa s osvedčnými receptami. 🙂

teddynko
16. máj 2012

@kinka555 šalátovú omáčku tiež milujeme, robím ju takmer tak isto ako ty, už nám vo fóliovníku rastie krásny šalátik, práve včera som ho okukávala, že kedy môžem robiť prívarok. Je naozaj mňam! Zvykla som k nemu ešte uvariť vajíčko, alebo volské oko.