icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

pacica
Odpoveď bola odstránená
raza
16. máj 2012

ahojte. prosím , poraďte... nejaký overený recept s kokosovým mliekom??? kúpila som v lidli - mali na akcii, no vôbec som to nikdy nejedla, neviem, čo s tým, rada by som si nechala poradiť 😉

bodka13
16. máj 2012

@raza hlavne,že to bolo v akcii 😀 😀 😀

ewana73
16. máj 2012

@danielaj no tak to netusim, a to odjakziva kupujem len slovenske,max.nejaky nemecky alebo svajciarsky ale tie len take tie typu ementalskeho ale na struhanie alebo vyprazanie len slovenske nie nejake polske umele zbrndy. a tusim mi niekto raz vravel,ze syr sa nema mrazit,tak som to od vtedy ani neskusala.. az teraz ma to prekvapilo ked tu pisete 😕 tak ma to teraz potesilo,ze mozem kupit viac a dat do mrazaku,lebo moj syn ma strasne rad tehlu.

alexis617
16. máj 2012

ahojte ja dnes mám ryžu a mäsko na zelenine omáčku

raza
16. máj 2012

@bodka13 😀 😀 no veď to 😀 ale ja som to vždy chcela vyskúšať, na nete určite recepty sú, len ja by som chcela overený 😉

alexis617
16. máj 2012

@raza ja ho dám do sladkej ryže pridám hrozienka,banánik, kôru z pomaranča nastruhanú,pokrájaný a olúpený pomaranč, trstinový cukor oslať podla chuti rýchle a dobre

raza
16. máj 2012

@alexis617 mňam, to znie dobre 🙂

raza
16. máj 2012

@alexis617 myslíš to tak, že ho dáš do osladenej ryže a urobíš z toho ryžu v mlieku?

trdielko149
16. máj 2012

@lasenka
@veronika1417

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2422

budete sa zalizovaaaat aj za usami a taa neskutocna rychlost ! 😵

alexis617
16. máj 2012

@raza áno ak máš rada čokoládu daj tam kúsky potom menej cukoru

raza
16. máj 2012

@alexis617 tak to skúsim, ryžu v mlieku občas robievam, lúbime to, ale s kokosovým mliekom ma nenapadlo 😉

veronika1417
16. máj 2012

@trdielko149 skusim 😉 a dam vediet 🙂

veronika1417
16. máj 2012

@trdielko149 prosim Ta ona v tom recepte pise ze to poliala slahackou? V popise surovin to ale nie je. To ked sa upecie polejes to slahackou na slahanie ? 😕 A potom das cik cak polevu?

trdielko149
16. máj 2012

@veronika1417 aj sa som mala chaos pre to iste ale riskla som to,ano hned po upeceni ako to z rury vytiahnes to polej slahackou a potom len cokoladou alebo hoblinkami cokoladovymi ... mimochodom pecie sa to cca 18 minut a v strede pecenia som dala ja tu posypku lebo dost silno mi hreje rura moja a bala som sa ze mi zhori ten kokos cize po 10 minutach pecenia kolaca som dala tu posypku a dala som velku slahacku nevyslahanu samozrejme a je mnamiky + ja som dala hoblinky tie sa fajne roztopili na tom kolaciku 🙂 nemusis to tak spravit podla rury ... ja nabuduce vyskusam dat ruru na menej stupnov a kokos posypku tam slahnem od zaciatku 😉

mimikett
16. máj 2012

Ahojte, tak dnes u nas hrstkova polievocka a morcacie masko s pyre a cviklou - chvalabohu ostalo aj na zajtra 😀

mimikett
16. máj 2012

@tkmama hmmm daj recept 😉

snu
16. máj 2012

dnes bola pizza-polotovar-nestiham 😀
na zajtra si nachystam cesticko s kyslou smotankou a budu langose.., mozno este polievka brokolicova,ak stihnem 😀

veronika1417
16. máj 2012

@trdielko149 oki zistim ci ma svokra slahacku a idem na to 😉

rastulka
16. máj 2012

Moje pizza tyčinky,leeen do plnky som nedala šunku aleee klobasu 😀 😀 😀

lasenka
16. máj 2012

@trdielko149 dakujem, na tento som este nenatrafila 😉

vodnarky
16. máj 2012

@veronika1417 -my sme sa uz tak ''napraskali'' ze teraz uz na to,nemozem ani co len pomysliet.. 😉 😀inak obedik bol vynikajuci..😵

vodnarky
16. máj 2012

@akika722 -aj ten moj ma take ''malinkate'' porcie..😀 niekedy sa citim jak v nejakej zavodnej jedalni.. 😉

veve39
16. máj 2012

kocky prosim vas, mate nejaky vyskusany, overeny recept na kolacik s rebarborou ?dakujem 🙂

vodnarky
16. máj 2012

@rastulka -mnaaaaaaaam..😵

akika722
16. máj 2012

@vodnarky ja ja..jaaaaaj..dnes som robila z pol kila a oni všetko zjedli 😲 kurnik 😠 možem ja zas variť zajtra 😠

veronika66
16. máj 2012

ruský boršč so včera a pečené kuriatko 🙂 a večer na žlanie mojeho drahého manželíka bude aj dezert - lievance s jahodami, bananmi, kiwi a šľahačka 😀 😎

vodnarky
16. máj 2012

@akika722 😀 😀 😀 ...presne!!! bud spravim ''kotlisko'' a mame na 2 dni,alebo si to pekne v kuchyni vystojim kazdy den..nechapem,kam to do neho ide.. 😕 tvoj je sportovo zalozeny?lebo ten moj ano,tak si myslim,ze aj to je ten dovod.. 😉

akika722
16. máj 2012

@vodnarky ano moj chodi pravidelne cvičiť,ale nechapem ako dokažu každy deň tolko spasať 🤐

vodnarky
16. máj 2012

@akika722 -to je koli tej energii a rastu svalov..aspon tak mi to vysvetloval aj moj otec..on po 25 rokoch cvicenia v pohode zje 12 knedlikov na obed.. 😅 😀 😉