icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

veronika1417
16. máj 2012

@rastulka ja ked som ich robila sa mi take pekne rovne nepodarili 😀 velmi pekne si ich urobila klobuk dole 😉

akika722
16. máj 2012

@vodnarky aj mm tolko dokaže.. 😖

katarinajurikova
16. máj 2012

fazulkova polievka s klobaskou a kyslou smotanou 😉

bobinkask
16. máj 2012

@adriana7 recept na fazulový závin- potrebuješ: líst. cesto, 400g červenej sterilzovanej fazule,600g zemiakov uvarených v šupke neprevarit musia byt také polouvarené, 2 cibule, 5 vajec, 4pl oleja, petržlenová vnat, ml.čierne korenie,sol a možeme pridat aj syr alebo šunku
cibulku si podusíme na oleji, pridáme zemiaky, fazulu a 5 rozmiešaných vajíčok , osolíme,okoreníme a masu podusíme, nemusíme velmi dlho len aby vajíčka prešli varom mala by vzniknút taká praženička do hotovej zamiešame petržlenovú vnat
lístkové cesto si rozdelíme na dve časti( ja som použila list.cesto kde sú dva diely) rozvalkáme na doske na velkost plechu, posypeme nastrúhaným syrom a dáme polovicu fazulovo-zemiakovej zmesi možeme ešte posypat syrom a zavinieme, potrieme žltkom a posypeme lan. semienkami- druhu roládu možeme spravit takú istú alebo pridáme k syru aj šunku
rolády pečieme na plechu na 180°c asi 35-45 min podla rúry

bobinkask
16. máj 2012

my sme dnes dojedli rajčinovú polievku a druhé boli falošné bryndzové pirohy, bud posypané slaninkou alebo udeným tofu poduseným na cibulke a na to kyslá smotana 😝

tinuskaha
16. máj 2012

kremova brkolicova a spagety carbonara

maba
16. máj 2012

Dnes som prvýkrát vyskúšala tieto halušky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5409 ,pridala som ešte 2 zemiačiky do cesta a slaninku na koniec."Vraj" boli mňamkové (lebo ja bryndzu nemusím 😅 ) .Iné už asi robiť nebudem.Určite by boli chutné,aj s tvarohom,či s hlávkovou,alebo kyslou kapustou i ako príloha. 😉

danielaj
16. máj 2012

@trdielko149 tieto Rafaelo rezy som robila už veľakrát a naozaj sme sa zalizovali až za ušami 😀 😉
@rastulka no vidíš, aké ich máš krásne 😉 a chutili, že?nabudúce dám klobásu ja 😀
@vodnarky myslíš, že to bude tým, že je športovo založený? 😎 lebo môj nešportuje ani náhodou a zje za koňa- vola 😀 a jak prútik je suchý 😅 ale zato chodí na ryby, ale tam toho toľko nenachodí
@akika722

danielaj
16. máj 2012

no kočky, tento týždeń bude asi treska, včera začala rybárska sezóna a muž hneď 4 kapov doniesol 😅 a ped chvíľou šiel zase 🤐

akika722
16. máj 2012

@danielaj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 moj začal do fitka v ramci toho aby ziskal svaly 😅 ale občas mam pocit že svaly pribudaju,rozum ubuda 😀 😀 😀 😀 😀 😀 alebo je to tym že ho mam na krku 10rokov? 😀 😀 😀 😀
od 16tich 😖
ale ne..no lubim ho jak koňa 😀

akika722
16. máj 2012

@danielaj vidiš,čo by som ja dala za rybku 😀

danielaj
16. máj 2012

@akika722 no môj zas maká v záhrade, okolo zajacov, sliepok a tak 😀 fitko? to ho neťahá ani náhodou, veď by všetci ušli odtiaĺ, keby takého suchára uvideli 😀 😀 a tiež ho ľúbim jak koňa už 13 rokov 😉 keď mať cestu okolo, kľudne sa zastav, rada ti rybku nabalím, aj dve 😉

nelly3
16. máj 2012

takze dneska koprova polievocka a k tomu vajicka na tvrdo 😉

papuka
16. máj 2012

@danielaj aj moj mm je rybárom, vy ich aspon jete, ale u nás nikto, teda ja občas, aj dnes, ale samej iba ak rybie file, 2 kúsky, u nás je to bud chyt a pust, alebo si dáme kapríka do jazirka v záhrade, porpípade raz za čas mojmu ocinovi 🙂

trdielko149
16. máj 2012

@danielaj posli mi postou 😀

trdielko149
16. máj 2012

dievcence uz mi 3 krat stopli fotoblog admini tak vas poprosim veeeelmi pekne viem ze otravujem aspon takto a potom ma uvidite v casopise Emma a srdecne vas odtial pozdravim 🙂 Ďakujem ! som Lilly Kádárová v sekcii rebelská tu je link :

http://vineaidentify.com/index.php?part=casting...

akika722
16. máj 2012

@danielaj jaaaaaaaaaaaaaaj od nas by som tam dlho kračala 😀

rastulka
16. máj 2012

@danielaj Janeže chutili 🙂 v sobotu možem urobit znova a to z dvojitej davky 😀 😀 😀

bobinkask
16. máj 2012

@danielaj @papuka ale vám závidím také čerstvé rybky ja mojho už dva roky nahováram aby začal opat chodit na ryby- samozrejme legálne 😀 ked bol mlady tak chodil teraz sa mu už nechce ☹

zuziq
16. máj 2012

taku chut ste mi urobili na tie rafaelo rezy, ze ak nie dnes, hned zajtra ich urobim 😵
Dnesne zapekane baklazany boli vynikajuce, este som ich nerobila, ale budem castejsie. A na zajtra ste ma zase navnadili tu niektora na svieckovu, tak urobim taku falosnu bud z bravcoveho alebo kuracieho maska 😀

zuziq
16. máj 2012

@rastulka podla akeho receptu si prosim robila tie pizza rtycinky?

mimi21mimi
16. máj 2012

Ja robím guláš s hovädzieho mäsa s knedľou. Zajtra asi dorobím ešte brokolicovú polievku a pre seba makové slíže, ktoré budú aj na večeru.

rastulka
16. máj 2012

@zuziq Recept mam samozrejme od @danielaj 😀 Pači sa 😉 http://varecha.pravda.sk/recepty/pizza-tycinky-...

danielaj
16. máj 2012

@trdielko149 pošlem živého? 😀 a máš zahlasované 😉
@papuka inak aj u nás kapra moc ja a deti nemusíme, ľúbime šťuky, zubáče, sumcov, z kaprov narobím halászlé, fašírky a tresku, tak ich zjeme, ale len tak pečeného alebo vyprážaného moc nie, teda mm áno, ten by jedol na kilá 😀
@akika722 ale raz by si došla 😀
@rastulka no super, to som rada 😵
@bobinkask no vidíš, ty to máš k nám blízko, niekedy sa zastav, nabalím ti rybu 😉

trdielko149
16. máj 2012

dakujem vam za hlasiky 🙂 a zaja posli 😉

fordikford
16. máj 2012

@nadhera dobru tehlu maju aj v GVP predajnach ja som kupila po 3.90 e za kilo a dnes som vypražala a sa ani neroztiekol

nadhera
16. máj 2012

@fordikford tak to si ma potesila - dokonca aj cenou 😉 totiz do velkoskladu gvp sa chystam

fordikford
16. máj 2012

na zajtra bude hraškova polievka z haluškami a pizza malej zemiačiky nove s maslom a rybku 🙂

mamkabeika
16. máj 2012

Dnes na večeru a zajtra na obedik máme tekvicový prívarok s vajíčkom a šunkou a paradajkovú polievku. Z kuraťa na srbský spôsob mi zostala omáčka (je v nej vyvarené kura a papriky s paradajkami, ktoré som rozmixovala), tak som ju pridala do paradajkovej polievky, super to ochutilo, hotová mňamka 😀

rastulka
16. máj 2012

Kočky,nemate nahodou nejaky dobry,osvečeny recept na Baklavu? Dakujem 😉