icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

vodnarky
16. máj 2012

@danielaj -tak,urcite existuju aj muzi,co maju velky apetit aj bez sportu.. 😎.. ale tiez si myslim,ze aj to cvicenie moze tomu troska dopomahat.. 😉 inak ten moj by nemohol chodit na ryby,aj ked ich mame vsetci v rodine radi..nedokaze obsediet...je to moj ''energi-man'' s ktorym sa lubime uz 7 rokov.. 😵 🙂

lenuss84
16. máj 2012

@trdielko149 mas odo mna zahlasovane 🙂

veronika66
17. máj 2012

hrášková polievočka a pečené mäsko,kapusta a knedľa 🙂 😀

titkovamiriam
17. máj 2012

dobre ranko!
Tak este k vcerajsim rezancom maggi-prví pokus teda nic moc za prve ak som ich varila ako je pisane tak boli rezance mazlave/nabuduce ich skusim len nechat napučať ako wifon alebo ryzove/ a za druhe som robila dve davky a ledva to bolo pre 4 ludi ,na obale je ze jedno balenie je 2-3 porcie/asi pre vrabcov/.

Dnes kapustnica zo vcera a hovadzie na stave s ryzou a broskynovy kompot.

danielaj
17. máj 2012

@vodnarky no vieš že tomuto sa čudujem aj ja? môj neobsedí ani sekundu a na rybách čuší, ani nehne 😀 a ja som taká istá, neobsedím, stále niečo musím robiť a potom sa čudujem, po kom tie dcéry máme také akčné 😅
@titkovamiriam no keď ty máš takých veľkých chlapov doma, čoby im to stačilo 😉

danielaj
17. máj 2012

@rastulka ja som kedysi robila túto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37770, mňam 😝 najlepšie je kúpiť si hotové lístkové cesto, ktoré je už rozgúľané, lebo ja som robila aj tak, že som gúľaľa sama, ale to bolo niečo, neskutočne ma boleli ruky a nevygúľaš to tak natenúčko- skoro až do priesvitna, ale mňamka neskutočná, musím aj ja urobiť 😉

lencyca
17. máj 2012

dobré ránko 😉 dnes bude šošovicová polievka na kyslo,kuracie soté so zeleninou a zemiaková kaša

nadhera
17. máj 2012

banda prisla vcera zo skolk y - zjedli zeleninovu polievku s gulickami a lievance /do cesta sompridala tvaroh/. za hodku a pol este zapekanu cestovinu /syr navrch,vravim,ze u nas syr ide a musim kupit celu tehlu/, starsi si pytal duplu. za dalsiu hodku mensi pytal chlebik so sunkou a o 8.30vecer obaja po 4dcl granka. je toto normalne? jedia viac ako ja,len na nich to nevidno. ☹

dnes paradajkova polievka so syrom 😉 , nieco stvorim z kuracich stehien a babovka to isti. 😀 - pridam tvaroh a nalamem cokozajaca.

fiona8
17. máj 2012

@trdielko149 aj ja som dnes 😉

rastulka
17. máj 2012

@danielaj Kamoška sa ma pytala či nemam vyskušany recept,no pre mna je baklava priliš sladka 😝 Dakujem,si poklad 😲

danielaj
17. máj 2012

@rastulka nemáš za čo, je pravda, že je veľmi sladká, ale ja také zase môžem 😝 a veď ju nemávame často, robila som ju asi 3x 😉

danielaj
17. máj 2012

no dnes som vymyslela toto: hermelínová polievka s opečenými kúskami chlebíka, lasagne s kuracím mäskom a špenátom a večer deťom asi mliečnu ryžu alebo lievance urobím 😉

rastulka
17. máj 2012

Dnes nevarim nič,dojeme od včera 🙂 ale chystam sa urobit rafaelo rezy 😀

gumkacik
17. máj 2012

svieckova na smotane s domcou knedlou.

nedockava4
17. máj 2012

u nas dnes: paradajkova polievka a zo vcera zemlovka 🙂

katkas1
17. máj 2012

zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a jablkova zemlovka a zajtra segedin s domacou knedlou a bude aj na sobotu....aspon dufam 🙂

papuka
17. máj 2012

@bobinkask no ja zase musím toho svojho krotit aby tolko nechodil, ked som nebola tehu chodili sme spolu, ja som si čítala knižku a on chytal, ale teraz už nemožem 😒

veronika1417
17. máj 2012

@rastulka aj jaaa dnes som kupila slahackovu smotanu 😉

lopezka
17. máj 2012

ahojte baby,
moj mm ma dnes chut na paprikas z kuracich zaludkov ( puchrov 😠 ) .... poradite mi prosim nejaky odskusany recept ?
dakujem 😀

adelaida33
17. máj 2012

čaute žienky 🙂 , dnes mäsové guľky, paradajková omáčka a zemiaková kaša. polievku máme odvčera, zeleninovú.

maba
17. máj 2012

dnes chcem ďeťom urobiť pribináčik,len sa neviem rozhodnúť,či http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38927 , http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24778 , http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4710 😠 😒 🙄

lululka555
17. máj 2012

ahojte 😉 my dnes segedinsky gulas a domaca knedla 🙂 a upeciem baronkine rezy 🙂

papuka
17. máj 2012

@maba na strane 1107 dávala svoj recept danielaj, skus ten, robieva ho a má ho odskúšaný, tak skus ten jej 😉 aj ja sa chystám 😉

kinka555
17. máj 2012

ahojte, ja mam dnes chut na plnene palacinky na slano, robievam zapekane so spenatom... mate aj ine odskusane plnene palacinky? rada vyskusam... 🙂

gabuska36
17. máj 2012

ahoj no my máme dnes plnenú papriku so zemiakmi...mňáááám

gabuska36
17. máj 2012

a ešte teraz robím pizzu...dostali chuť vraj ako dezert...xixixi

vera1132
17. máj 2012

špenát + zemiaky, kolačik, a poobede skusim po prvy krát lángoše 😖 dúfam že sa mi podaria 😎

karin0401
17. máj 2012

kuraci perkelt na smotane s kolienkami

TIP NA DNES: Koža na povrchu omáčky vie pôžitok z jedla niekedy úplne pokaziť. Ak chcete omáčku uchovať bez kože, nechaj na vrchu omáčky rozpustiť kúsok masla alebo masti. Omáčka získa aj jemnejšiu chuť. 🙂