icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

macka23
25. máj 2012

Dnes sosovicova so zemiakmi a parkom 🙂 Zajtra vytiahnem "hurky" z mrazaku a upeciem a k tomu varene zemiakay a nejaky salatik 🙂

nana776
25. máj 2012

ako kukam baby kadeco sa dnes vari 🙂 boze ten moj by nezjedol tristvrte veci co pisete.ja uz neviem co v poslednej dobe varit.

irsina83
25. máj 2012

Babicka nam priniesla halusky a tak spravim z dvoch prs perkelt a ja si spravim kuracie prsicko k trube v alobale so zemiakmi ako zivansku...

danielaj
25. máj 2012

ahojte babule, dnes nestíham, ani čítať, čo dobré varíte, ráno som bola u doktorky, potom rýchlo variť 😉 takže dnes máme gulášovú domácu polievku, vyprážaný syr, varené zemiaky s cibuľkovou vňaťkou, malá má kuracie soté a kolienka, dnes ešte dorobím bazový sirup 😵

TIP NA DNES: Smotanu pridávajte do horúcej polievky vždy rozmiešanú s múkou, inak by sa mohla zraziť a v polievke by sa vytvorili neželané hrudky.

lu2112
25. máj 2012

Kukuricova polievka na pikantno a zapekany baklazan zo salatom 😝

rastulka
25. máj 2012

Ahojte,my dnes koprova omačka,masove gulky a knedla,polievku mame ešte od včera hraškovu s krupicovymi knedličkami 🙂 Kolačik tyždna či nie,idem robit kokosove venčeky 🙂

katy2
25. máj 2012

karfiolova polievka a specle zapekane so syrom a zeleninovy salat

gucz
25. máj 2012

My sme dnes doobeda chodili po doktoroch, tak som nevarila, ale dojedali sme zo včera br. mäsko udusené s omáčkou unclebens http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16872&use... , k tomu ryža a ľadový šalát. Ešte aj pirohy zo včera zostali, tak budú k večeri. Musíme podojedať, zajtra ideme k svokrovcom, babka navarí nejakú fajnotu 🙂

malinovka333
25. máj 2012

som piekla mufiny mňam keby niekto chce tu je receptík 100g masla,225g práš. cukru,2 vajcia,150ml smotanového jogurtu,5PL mlieka,275g polohr. múky,pol prášku do pečiva,175g nasekanej čokolády.POSTUP: maslo vymiešať s cukrom, žĺtkami,pridáme jogurt a mlieko,sneh z bielkov, múku s práš. do pečiva, nasekanú čokoládu. pečieme 25min 190´C alebo podla rúry. dávka presne 12 veľkých mufín

gucz
25. máj 2012

@malinovka333 hneď mi tečú slinky

vivusika
25. máj 2012

dojedli sme od včera dusené morčacie stehno na šampiňonoch, slovenskä ryžu a ľadový šalát. Na Tamčino želanie som ale dnes upiekla rebarborovo tvarohový koláčik 🙂 🙂 🙂

malinovka333
25. máj 2012

@gucz vymením za obed 😀

gumkacik
25. máj 2012

nove zemiaky na cerveno parkom .a palacinky. 😅

danielaj
25. máj 2012
danielaj
25. máj 2012

@abriela už si tam 😉

danielaj
25. máj 2012

@viki75 no škoda tých buchiet ☹ keď sa darí, tak sa darí ☹ ☹

abriela
25. máj 2012

@danielaj Dakujem.

Juj kocky dnes nestiham ani citat co dobre inspirujuce varite. Ja dnes plneny rezen s prazenicou a hraskom aj ked zvazovala som aj zemiakove pirohy so struhankou.
Z 8 -10 jedal je v jedalni vzdy na vyber.

danielaj
25. máj 2012

@abriela ja tiež až teraz dočítavam, čo sa tu dobré varí a pečie 😉

katkas1
25. máj 2012

prave sa pecie klobasa a jaternica...ale kedze som zaspala s detmi muz si bude musiet trochu pockat 🙂

katkas1
25. máj 2012

zeny co idete piect, ja sa neviem pre nic rozhodnut 😠

zuziq
25. máj 2012

spagety s mletym maskom, syrom a kecupom. S drobcom nase oblubene 😵

lululka555
25. máj 2012

ahojte 😎 dnes zeleninová polievka a dukátové buchtičky 🙂

veve39
25. máj 2012

@danielaj dakujem, si zlata 🙂
uz som odoslala ziadost - chorvatske priezvisko 😉

lizatko1009
25. máj 2012

zapekane cestoviny

lizatko1009
25. máj 2012

uvarim cestoviny, na panvici na masle oprazim cibulu, sunku, hrasok, rozne syry, celu nivu, okorenim, zalejem smotanou, trosku vody a vylejem na cestoviny na vrch este nastruham tvrdy syr a pecie sa to 😉

abriela
25. máj 2012

@katkas1 ja nakoniec peciem http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47726, pretoze ked som nieco podobne robila pred 3 tyzdnami drahy nebol doma, takze som mu len chvalila, aky uzasny kolacik to je aj ked som nedavala puding, len tvaroh a robila som to takto:
https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/co-dnes-varite-dajte-inspiraciu/

abriela
25. máj 2012

@lizatko1009 u nas v jedalni do toho davaju este maso a volaju to akoze lazane 😎 .
Je to dobre a aj tvoje cestoviny vyzeraju super.

lulinko
25. máj 2012

my dnes máme plnené šampióny a americké zemiaky...🙂🙂

penelope1
25. máj 2012

Spenatovu polievku, cestoviny s morca-dellou a palacinky 🙂