Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zajtra niečo rýchle 😅 , mcdonalds,alebo pizza-lebo som dcérke sľúbila,že pôjdeme do botanickej-je tam výstava motýľov(živých) http://www.upjs.sk/public/media/5807/plagat-bz-...
😀 😎 🙂
@maba pomýlila som sa -výstava je neskôr 😀 http://www.upjs.sk/public/media/1625/plagat-mot... ,ale aj tak pôjdeme-je tam krásne a vonku sú aj zvieratká i ihrisko pre deti 🙂 😎
Takze tvarohovo-vanilkovy kolac s jablkami sa uz pecie a taktiez vecera http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5302 aj ked len na nealkoholickom pive, lebo doma ine nebolo 😀 . Aj ked drahy ma este 70km domov 🙂
dnes kapustnica,aj na zajtra kedze dnes som malovala a pokracujem aj zajtra,tak nie je kedy varit
@titkovamiriam naši už "popíjajú" vo veľkom-už sa minula jedna fľaša 😀 😅 😉
@maba ja som to dobre "dodrbala " 😀 😅 -ale keď máte stres ..... 😠 výstava už JE a vééľmi sa teším za dcérku,lebo ona prírodu miluje (aspoň v tom je po mne 😅 ) a s novým foťákom môže fotiť motýle-lebo je súťaž pre deti o "najkrajšiu" fotku motýlikov ... 😎 ....ale dostať tam mojich dvoch chlapov- 😠 -ťažko-ale ja tam veľmi rada pôjdem 🙂
@titkovamiriam aj ja som dnes robila bazový sirup, vyšlo mi skoro 8 litrov, Mňám 😉
@maba to je uz piata varka 🙂 a na motyle by som hned sla u nas v botanickej niesu,no aj tak tam rada chodim.lebo je nadherne spravena
Dievcence, nejaky dobry receptik na lososa? Mam steaky ... kujem 🙂 . Mozno na pare s nejakou omackou? Poradte prosim 🙂
@titkovamiriam u Vás je zasa super Dinopark-boli sme už 2-krát 😀 😎
na obed sme dojedali cestovinky so syrovo šunkovou omáčkou a na večeru som urobila zemiakové placky, a tie budú aj zajtra, a v nedelu upečiem kuracie stehná s ryžou
Dnes sme kúpili pstruha, tak sa už teším na zajtra. Upečieme si ho v alobale s cibuľkou, majoránkou a pokvapkám ho citrónovou šťavou. K tomu budú mladé zemiačky pečené v šupke a šalátik z čínskej kapusty 🙂 Polievka zeleninová 🙂
@weirdo mne tu babypred časom poradili, a celkom fajn. Čím jednoduchšie, tým lepšie. Len som stejky posolila, trochu opeprila, mäžeš okoreniť- provensálske bylinky, bylinková soľ..., ak nevadí chuť kôpru, tak aj čerstvým kôprom a opiecť na olivovom oleji, stačí cca 15 min, Ja dávam potom šťavu asi z- pol pmaranča. VBolo to super. Raz som nemala pomaranč, tak som dala trochu cintrónovej šťavy a to už až také super nebolo, moc prerážal. K tomu varené zemiaky a geniány obed na svete. Alepár strán dozadu to nejaká maminka varilôa s černicovou omáčkou a vyzeral mňááám.
dne snič inšpiratívne, z tých 5 tich jedál čo mi je synátor ochotný zjesť, sme zvolili francúzske zemiaky.... zajtra plnená paprika a v nedeľu ešte neviem, počkám na inšpirácie 🙂 Ale asi niečo light zeleninové, chlapa mám n chate, gazdujeme s deckami a maminou samé, ta si urobíme niečo, čo chutí nám.... 🙂 cuketové placky?
kedže mäso varievam deň pred tym ked má mať manžel dennu /aby si vzal do práce/ a mäso bolo včera a dnes,tak zajtra budu špagety so sójovým mäsom a v nedelu bryndzové halušky 😀
naš starší 4ročny škôlkar je nadšeny,jeho dve "odubene jedla" 😀 /oblubene 😅 😉 😀 /
dievčatá, zaktra máme s manželíkom 5.výročie svadby....chcela by som mu nieco pekné chutné upiecť alebo navariť...niečo z lásky, dáte mi nejaké tipy????

na obed cina s zeleninou a cestovinou,k tomu salatik🙂olovrat ceresnova bublanina🙂