icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mysiatkoo
25. máj 2012

@rastulka sup sem s receptom 🙂
my sme dnes mali fasirky a nove zemiaky s cibulkou plus salat...len sa tak zaprasilo...

weirdo
26. máj 2012

@rebecca2006 - dakujem a ten pomaranc, to na tej stave este podusis ci len pokvapkas, ked je hotovy?

kibuk
26. máj 2012

ahojte dnes dojedame kurca na smotane a ked bude malo tak upečiem palacinky 🙂

jajuska1411
26. máj 2012

buchty

eri28
26. máj 2012

ja zase rezen zemiaky mrkvovy salat, prve tri mesiace tehu meso smrdelo blee, a teraz sa ho nemozem dojest, a vyprazila som si kusok syra 😀

libka1
26. máj 2012

cibulova polievka s krutonmi, fasirky z ovsenych vlociek, nove zemiaky, miesany salat
puding s malinami alebo palacinky

lululka555
26. máj 2012

ahojte 😎 my dnes dojeme zeleninkovú polievku zo včera a druhé budú strapačky 😉 už sme dlho nemali a na zajtra upečiem metrový koláč na oslavu 😉
krásny víkend všetkym 😉

viktoria12
26. máj 2012

ahojte mate nejaky dory recept na langos kde nejde smotana

nelinka0401
26. máj 2012

dnes nevarím.dnes grilujeme 🙂 malá mala narodky,tak to musíme poriadne osláviť,torta nachystaná...sme sa sňou včera ešte natrápili 😅 ale podarila sa 😵

rebecca2006
26. máj 2012

@weirdo ja to ešte potom trochu podusím

erni
26. máj 2012

tak pre dnes navarene 🙂 - cicerova kremova polievka a segedin

vivusika
26. máj 2012

@rastulka tie vyzerajú super, ja zbožňujem langoše 🙂

vivusika
26. máj 2012

u nás dnes špenát, zemiaková kaša a vajíčko 🙂 podvečer máme grilovačku 🙂

briketa
26. máj 2012

@erni pozyvam sa ku stolu , aj knedle budu? 😀

irsina83
26. máj 2012

tekvicova kremova - podla vcerajsieho receptu z bezservitky s prosutom a slahackou a este chcem spravit lososa a zemiakovy kasu 😉

lolko_lenka
26. máj 2012

pečený bôčik len tak s chlebom 🙂

zebra41
26. máj 2012

kelova polievka, kari kura s jablkami. zajtra grilovany hermelin s cucoriedkami

kikaneu
26. máj 2012

my dnes grilujeme 🙂 manžel už išiel chystať gril 🙂 a ja by som mala zeleninu nakrájať, cuketu, baklažán a papriku....síce sme len nedávno raňajkovali, ale už sa na to teším 🙂

tilenka
26. máj 2012

kikaneu - aj my dnes grilujeme mnááám tak sa teším 😀 ,horšie to bude zajtra neviem čo budeme kuchtiť 😅

zklimekova
26. máj 2012

paradajková polievka, a kuracie rizoto 🙂

atiatko
26. máj 2012

tak a u nás dnes domáce šúľance s makom a haruľky - zemiakové placky 😉 mňááááám ....

titkovamiriam
26. máj 2012

dnes moja kuchyna-rano som piekla chlieb a pečivo,upiekla som jahodový posuch a spravila som bravcove kare na jednom plechu so zeleninou a zemiakmi,špenat ako šalat a samozrejme masovu polievku

monyccka
26. máj 2012

u nas dnes kremova (husto husta) polievka z maslovej tekvice s krutonkami a torteliny plnene masom. 🙂 a este sa chystam na tie ospevovane rafaelo rezy... Tak som zvedava 🙂

fomarik
26. máj 2012

Paradajková polievka a lángoše.

mummy01
26. máj 2012

dnes varil manzel tak som mala sviatok-spagety s omackou Co dom dal-cize rukolovo,paradajkovo syrova omacka.Bolo to mnam,hlavne ze som to ja nemusela varit 😀

rastulka
26. máj 2012

Ahojte 🙂
My dnes karfiolova polievka,granadir 🙂 a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=31102 😉

katushka16
26. máj 2012

my dnes hovädzia polievka a plnená paprika a pre malé mäsko z polievky a ryža

anjelik007
26. máj 2012

@titkovamiriam mňam..