icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

irsina83
26. máj 2012

Baby robila som zemiakovu kasu trochu netradicne zo zemiakov ale pridala som nastruhanu mrkvu, petrzlen, uvarila, rozmixovala s maslom, olivovym olejom a vodou kde sa varili zemiaky s mrkvou a petrzlenom a na zaver som vmixovala struhany parmezan - bola uplne uzasna, k tomu som v alobale upiekla lososa s pomarancovou stavou a timianom. Uzasna kombinacia, mala si velmi pochutila 😵

rebecca2006
26. máj 2012

my dnes plnená paprika- respektíve guľky, kalerábová polievka s písmenkovými cestovinkami a zajtra koložvárska kapuhsta a cuketové placky. Koláčik nebude, upečiam cez víkend nejaký jahodový...

karin0401
26. máj 2012

@titkovamiriam určite vyskušam 🙂 mam rada taketo veci na jednom plechu 😉

gucz
26. máj 2012

dnes som nevarila, ale piekla tortičku pre neterky 🙂

titkovamiriam
26. máj 2012

@gucz umelecke dielko!

gucz
26. máj 2012

@titkovamiriam díky 🙂

flowerska
26. máj 2012

@lizatko1009 ano velmi sa dnes vydarila)))

nelinka0401
26. máj 2012

@adelaida33 dakujem moja 🙂 torta ešte ostala a je s čokoládovou plnkou.je super.robili sme takú kvetinu na spôsob Fifi

lussy23
26. máj 2012

dnešný obedík -Farmársky poklad, ale ja som si vymyslela nový názov Green Chicken(obalené v LISTKovom ceste a lístky sú zelené) 😀 Bolo to vynikajúce a všetci si pochutnávali http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recept... Ale sme si to upravili v rámci našich finančných prostriedkov, takže miesto proscutia normálna šunka a miesto rukolového šalátu sme mali rajčinový, lebo rukol usme u nás nezohnali.

joannas
26. máj 2012

@lencyca ako robíš to mäso z lečom?

lussy23
26. máj 2012

@gucz krásna tortička

slnecnica212
26. máj 2012

🙂 my sme dnes mali plnenu kapustu 😉

maba
27. máj 2012

@titkovamiriam vyzerá a určite aj chutí vynikajúco 😝 😝 😝

maba
27. máj 2012

@slnecnica212 mňam 🙂 😝 -to ja véľmi môžem 🙂

maba
27. máj 2012

@gucz jéj 🙂 ,to vyzerá super 🙂 😝 😎

irsina83
27. máj 2012

Dobre ranko, dnes spravim brokolicovu kremovu a manzel ide grilovat jahnacie cevabcici a k tomu kuskus so zeleninou 🙂

aksniteb
27. máj 2012

@irsina83 môžem vedieť, ako si robila toho lososa s pomarančovou šťavou? znie to zaujímavo 🙂

adelaida33
27. máj 2012

dnes nedeľa netradične bez polievky. varím len hovädzie soté na paradajkovo-pomarančovej šťave (je to pokus, tak dúfam, že vyjde 😀 ), ryžu a k tomu spravím neutrálny šalát z čínskej kapusty s jablčným octom 😅 .

lenka268
27. máj 2012

varila som vecer kuraci perkelt s haluskami, dnes ma maly dva rocky tam ficime za chvilku na vylet

lenka268
27. máj 2012

@gucz krasne Renatka, naozaj si sikovna klobuk dolu 😉

irsina83
27. máj 2012

@aksniteb lososa som osolila, polozila na alobal, posypala susenym tymianom a poliala stavou z jedneho pomaanca, pokvapkala olivovy olejom a dala piect na 260 asi 30 min, potom som ho odokryla a dopiekla z vrchu a omacku pomarancovu som spravila tak, ze na kusok roztopeneho masla som vylialia stavu z 2 pomarancov, dala hnedy cukor tolko aby to bolo sladucke a zahutila solamylom a robievam k tomu pyre a podla mojho muza je to najlepsi losos akeho kedy jedol 😉 s tou omacku je to take jemnucke 😉

zuziq
27. máj 2012

dnes vyvar s kohuta a netradicne polotovarove rybie prsty - nepomozem si, tehotenske chute prekonali moje zasady nevarit polotovary 😀 a k tomu pecene zemiacky 😵

lunana
27. máj 2012

Dnes varím sviečkovú, prvýkrát v živote, tak sa hádam podarí a bude ako od maminky 😅

danielaj
27. máj 2012

@gucz krásna tortička a určite aj chutná, čím si poťahovala? marcipánom, či hmotou s marshmallow cukríkov? 😉

lencyca
27. máj 2012

@joannas ahoj 😉 ,opražím si kúsok slaninky na kocky s 1 velkou cibulou,odstavím,na panvici si opražím plátky masa,ktoré som osolila,okorenila,ocesnekovila-sušený cesnek,opražené masko dám k cibulke so slaninou,podlejem vodou,dám malý pohár leča,2pokrájané zavárané uhorky,trocha kečupu,horčice-dávam od oka,dusím do makka,potom masko vyberiem a zahustím s múkou.nám to chutí,malý si dvakrát dával 😀

lencyca
27. máj 2012

dnes nevarím 😀 zostalo zo včera,konečne žiadny zhon,ale spravím malému zeleninovú polievku,jedine tam mi ju spapá 😠

jajuska1411
27. máj 2012

tarhona a maso so sampionmi

gucz
27. máj 2012

@danielaj http://www.tortyodmamy.sk/content/marschmellows... používam túto hmotu, dobre sa s ňou robí

ivanka85
27. máj 2012

mramorovane maso http://ok-recepty.cz/view.php?nazevclanku=mramo... plus zemiakova kasa a uhorky

nelinka0401
27. máj 2012

hovädzia polievka s veľa,veľa zeleniny a pečené kuriatko a marinádou,čo ostala zo včerajšej grilovačky..k tomu zemiakové pyré a hlávkový šalát v sladkokyslom náleve.ako dezert torta zo včera 🙂 🙂