icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

vivusika
27. máj 2012

slepačia polievka, plnená paprika a guľky v paradajkovej omáčke, knedľa 🙂

veronika66
27. máj 2012

Slepačia polievočka a bravčové mäso plnené syrom a baklažánom,opekané zemiaky a šalátik.Jablkový kováč 🙂

nelinka0401
27. máj 2012

torta zo včera 🙂

kibuk
27. máj 2012

pekne ránko dnes porova polievka a zemiaky na kyslo 🙂

lululka555
27. máj 2012

ahojte 🙂 my dnes pečené kura s plnkou,kuracie rezne,ryža a pečené zemiaky 😉 mam upečený metrový kolač a ešte idem upiect barónkine rezy 🙂

lydia22
27. máj 2012

Polievka zo sladkej kapusty a domace pirohy so slaninkou.

cora30
27. máj 2012

zapekané zemiaky s karfiolom a brav. mäsom pre manžela, ja so starším synom krupicové rezance alebo čerešňový prívarok-kto si čo vyberie-zvyšok ostane na zajtra, maličký má ryžu s hov. mäsom a varenou zeleninkou a na večeru mu dám špenátovú omáčku s banánom(mňam-mňam). Ešte idem upiecť jablkový koláč.

cora30
27. máj 2012

@lydia22 kráľovské menu, tomu by sa môj tatko stráááááááášne potešil.

lydia22
27. máj 2012

@cora30 uz sme dĺho nemali domace pirohy tak reku v nedelu ked je aj mm doma ze zabaví maleho.

irriss
27. máj 2012

rychlovka - testoviny s bramborem (smichane jako kase) 😉

ze to vypada nechutne? to jsem si myslela taky.. 😀 😀

osmazis si cesnek(ja i cely), osolis, popepris...pridas porek...a nechas varit s bramborama nakrajenyma na kousky..
Zvlast uvaris "kratke testoviny - ne spaghetti" a zamichas s bramborem..podavas na talir uz zamichane.. 😉

atiatko
27. máj 2012

... u nás dnes milovaná zeleninová polievka na masle so šľahačkovou smotanou od herca Deáka , ktorú varil v Bez servítke .... mňááááám 🙂 a pečený pstruh so zemiakovou kašou a miešaným kompótovaným ovocím 🙂 a koláčik na poobedie ??? idem si tu niečo nájsť ... také vami odskúšané 😉

verinka100
27. máj 2012

Dnes mame kremovu brokolicovu polievku s krutonmi a hovadzi gulas 🙂

tkmama
27. máj 2012

Bryndzová polievka s krutónmi, mexické rezne a cviklovo-cuketový šalát. Dnes som sa po dlhej dobe prekonala. Dúfam, že to bude jedlé...🙂

mravvcek
27. máj 2012

polievocka z kurky 😀 domace rezance,bravcove rezne,zemiakova kasa a uhorkovy salatik 🙂

tkmama
27. máj 2012

@irriss Tak toto je presne podľa môjho gusta: jednoduché, rýchle a hlavne bez mäsa. Inak čítala som raz knihu, ktorej dej sa odohrával v Taliansku a nedala sa čítať inak než s jedlom v jednej ruke a s kávou v druhej. Všade tam bola kopa jedla (hlavne vnútornosti!) a kávy s úžasne znejúcimi názvami. Ty by si nás mohla veru inšpirovať trochu iným smerom, než len k našej gulášovo-omáčkovej klasike🙂 Či varíš tam u vás po našom? 🙂

bubo1104
27. máj 2012

hovädzia polievka , segedín + knedľa doma som si naparila . Vyšli mi 4 malé knedle a dorobila som buchty na pare slivkové . Takže bude aj na zajtra - mňam

dida38
27. máj 2012

my dnes dojeme porkovu polievku so zemiakom a krupicovymi haluskami a druhe robim kura na kapuste s novymi zemiakmi....
potom mam v plane francuzske zemiaky s uhorkovym salatom a potom zapecene sladke (lekvarove s tvarohom) cestoviny.....
a dalej netusim 😀 😀

tulka3
27. máj 2012

zeleninkova polievka s jarnou, mladou zeleninou a krupicovymi haluskami, peceny kralik spikovany slaninkou a cesnakom, zemiacky s maslom a vnatkou, miesany salat, ako dezert visnova strudla s cokoladovo visnovou zmrzlinou 🙂

irriss
27. máj 2012

@tkmama
ahojky!
ja uz varim jen podle tchyne: sicilske povalecne rychlovky "kdysi" pro "chude" 😉 😀 😀 😀

Nestojim u sporaku dele nez 20 minut 😉

A kdyz, tak jedine kvuli tomu, ze krajim zeleninu a mixuju.. 😉 mam rozmazlene jedno z deti-nesmi videt cesnek, cibuli... 😀 😀 😀

Jinak z ceskych jidel delam snad jen svickovou, karbanatky, karfiol..apod....a klasiku rizek..obcas gulas...ale tady je vse zalozene na prvnim chodu - t.j. testoviny s necim a kdyz neni "nic", tak s tim, co dum da😉..

joannas
27. máj 2012

@lencyca ahoj,a tocho mäsa koľko kilo? 😀 a k tomu čo ryžu?

maba
27. máj 2012

@lululka555 😝 😝

aksniteb
27. máj 2012

@irsina83 ďakujem, lososa milujeme aj my, určite vyskúšam !!!

nanulik
27. máj 2012

od včera je frankfurtská polievka, práve sa pečú kuracie stehienka, ryža je hotová, a od našich som priniesla rebarboru, tak ked prídeme z prechádzky chystám sa na koláč,
a chcela by som cez týžden fánky robiť a oškvarkové pagáče

titkovamiriam
27. máj 2012

dnes polievka zo vcera ale spravila som do nej masove knedlicky,svieckova na smotane knedla

dida84
27. máj 2012

Dnes kuracia polievočka, vyprážaná rybka a šalát (hlávkový šalát, cibuľa, paprika, rajčiny, cesnak, olivový olej, morská soľ, trošku cukru, ocot a kôpor)... mňam... 😝

chloe001
27. máj 2012

Vcera pecene kuracie stehna s cesnakom a pecenymi zemiakmi, uhorkovy salatik.
Dnes bryndzove halusky so slaninkou.

katushka16
27. máj 2012

my dnes hovädzia polievka zo včera a niečo ľahké a zdravé-pečené mäso,knedľa a kapusta🙂

ikke
27. máj 2012

@irriss to je asi podobne nasmu grenadiru 😉 =najoblubenejsie slovenske jedlo mojho manzela 😀
u nas dnes svieckova (citam, ze som tu dnes uz aspon tretia), doma robena knedla (ine u nas nie su) a tvarohova torta

nedockava4
27. máj 2012

...žienky, mam kysle smotany, ktorym dnes konci zaruka...aky kolacik z nich urobit?

zklimekova
27. máj 2012

dnes polievka slepačia s rezancami, pečené kuriatko , zemiaková kaša, šalátik..a plus vyprážané kuracie rezne pre manžela ...na cestu... do práce..