Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my dnes plnená paprika- respektíve guľky, kalerábová polievka s písmenkovými cestovinkami a zajtra koložvárska kapuhsta a cuketové placky. Koláčik nebude, upečiam cez víkend nejaký jahodový...
@titkovamiriam určite vyskušam 🙂 mam rada taketo veci na jednom plechu 😉
@gucz umelecke dielko!
@titkovamiriam díky 🙂
@lizatko1009 ano velmi sa dnes vydarila)))
@adelaida33 dakujem moja 🙂 torta ešte ostala a je s čokoládovou plnkou.je super.robili sme takú kvetinu na spôsob Fifi
dnešný obedík -Farmársky poklad, ale ja som si vymyslela nový názov Green Chicken(obalené v LISTKovom ceste a lístky sú zelené) 😀 Bolo to vynikajúce a všetci si pochutnávali http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recept... Ale sme si to upravili v rámci našich finančných prostriedkov, takže miesto proscutia normálna šunka a miesto rukolového šalátu sme mali rajčinový, lebo rukol usme u nás nezohnali.
🙂 my sme dnes mali plnenu kapustu 😉
@titkovamiriam vyzerá a určite aj chutí vynikajúco 😝 😝 😝
@slnecnica212 mňam 🙂 😝 -to ja véľmi môžem 🙂
Dobre ranko, dnes spravim brokolicovu kremovu a manzel ide grilovat jahnacie cevabcici a k tomu kuskus so zeleninou 🙂
dnes nedeľa netradične bez polievky. varím len hovädzie soté na paradajkovo-pomarančovej šťave (je to pokus, tak dúfam, že vyjde 😀 ), ryžu a k tomu spravím neutrálny šalát z čínskej kapusty s jablčným octom 😅 .
varila som vecer kuraci perkelt s haluskami, dnes ma maly dva rocky tam ficime za chvilku na vylet
@aksniteb lososa som osolila, polozila na alobal, posypala susenym tymianom a poliala stavou z jedneho pomaanca, pokvapkala olivovy olejom a dala piect na 260 asi 30 min, potom som ho odokryla a dopiekla z vrchu a omacku pomarancovu som spravila tak, ze na kusok roztopeneho masla som vylialia stavu z 2 pomarancov, dala hnedy cukor tolko aby to bolo sladucke a zahutila solamylom a robievam k tomu pyre a podla mojho muza je to najlepsi losos akeho kedy jedol 😉 s tou omacku je to take jemnucke 😉
dnes vyvar s kohuta a netradicne polotovarove rybie prsty - nepomozem si, tehotenske chute prekonali moje zasady nevarit polotovary 😀 a k tomu pecene zemiacky 😵
Dnes varím sviečkovú, prvýkrát v živote, tak sa hádam podarí a bude ako od maminky 😅
@joannas ahoj 😉 ,opražím si kúsok slaninky na kocky s 1 velkou cibulou,odstavím,na panvici si opražím plátky masa,ktoré som osolila,okorenila,ocesnekovila-sušený cesnek,opražené masko dám k cibulke so slaninou,podlejem vodou,dám malý pohár leča,2pokrájané zavárané uhorky,trocha kečupu,horčice-dávam od oka,dusím do makka,potom masko vyberiem a zahustím s múkou.nám to chutí,malý si dvakrát dával 😀
dnes nevarím 😀 zostalo zo včera,konečne žiadny zhon,ale spravím malému zeleninovú polievku,jedine tam mi ju spapá 😠
tarhona a maso so sampionmi
@danielaj http://www.tortyodmamy.sk/content/marschmellows... používam túto hmotu, dobre sa s ňou robí
mramorovane maso http://ok-recepty.cz/view.php?nazevclanku=mramo... plus zemiakova kasa a uhorky
hovädzia polievka s veľa,veľa zeleniny a pečené kuriatko a marinádou,čo ostala zo včerajšej grilovačky..k tomu zemiakové pyré a hlávkový šalát v sladkokyslom náleve.ako dezert torta zo včera 🙂 🙂

Baby robila som zemiakovu kasu trochu netradicne zo zemiakov ale pridala som nastruhanu mrkvu, petrzlen, uvarila, rozmixovala s maslom, olivovym olejom a vodou kde sa varili zemiaky s mrkvou a petrzlenom a na zaver som vmixovala struhany parmezan - bola uplne uzasna, k tomu som v alobale upiekla lososa s pomarancovou stavou a timianom. Uzasna kombinacia, mala si velmi pochutila 😵