icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzka1.
30. máj 2012

pecene jaternice

lubenka01
30. máj 2012

palacinky s nutelou alebo džemom.

jajuska1411
30. máj 2012

granadir

elise
30. máj 2012

@jajuska1411 aj my máme dnes granadír

clair1
30. máj 2012

Dnešná "home made" pizza sa priateľovi vydarila. Ako to tí chlapy robia? 😀 Vážne, sama by som takúto neurobila.

vodnarky
30. máj 2012

my mame dnes ''home made'' bolonese zo spagetami a vela postruhaneho syra k tomu.. 🙂

danielaj
30. máj 2012

@kibuk tak skoré uzdravenie prajem 😉
@petusko ja dávam aj celé aj vykôstkované, ako mám čas 😉
@sebi123 my už sme 1,5 litra bazového sirupu vypili, ešte zostalo 8 litrov, ale ńeviem, či bude dosť do zimy 😒 medík som tento rok nerobila, mám ešte z minulého roka 😉

katushka16
30. máj 2012

my dnes fazuľová polievka a francúzske zemiaky,mňááám

pegggy
30. máj 2012

ahoj @danielaj prosím ťa nehodíš recept na bazový siru? na nete som našla viac variant, najskôr cukrovú vodu uvariť, alebo len čistú a do toho namačať bazu, tak teraz neviem, že ktorý. Tak by som rada také čo je osvedčené.
Idem skúšať prvý krát robiť. Ďakujem
My dnes polievka zo včera lúsková a granadír s uhorkovým šalatom. Koláčik som robila koláč z kyslého mlieka / z acidka/ do toho kakao, orechy, hrozienka a dala som aj brusnice, navrch džem a čokoláda, taká rýchlovka.

katusska1
30. máj 2012

my dnes mame ryzovy nakyp 🙂

lenuss84
30. máj 2012

@rastulka prosim hod mi recept na pudingos.mozes do IP az nemusim hladat.diky.vyzera super! 🙂

lenuss84
30. máj 2012

@kibuk skore uzdravenie zelam

mircova
30. máj 2012

brokolicová polievka, kuracia pečianka s ryžou a kompót

ellise
30. máj 2012

@petusko ale správně by se měli dávat celé, když je vypeckuješ vyteče z nich šťáva, a není to ono

maba
30. máj 2012

@clair1 vyzerá výborne 😝 ,receptík,by nebol ? 🙂

dida38
30. máj 2012

po dlhom "rooooozmyslani" ze co dnes zas uvarit, pretoze kazdemu je to jedno, zjedia cokolvek 😀 😀 tak pre nas leco s klobaskou a chlebom, a pre Tamcu taky light obed, co jej robim vzdy, ked neviem co 😀 😀 uvarene zemiaky, popucene, na masle ohratia sunka na male kocky a zmiesat...dnes jej to este posypem aj vnatkou z mladej cibulky....a normalne mam nato viac chut ako na to leco 😀 😀

maba
30. máj 2012

@ellise máš pravdu,ale zubár je drahý 😀 😉 😎

zklimekova
30. máj 2012

dnes sme mali ..masko pečené spolu so zemiakmi..., kalerábová polievka

maba
30. máj 2012

@dida38 to potom nemáš problém,keď zjedia všetko ,to ti normálne závidím.Keď sa spýtam našich,čo chcú na obed,alebo na večeru ,tiež povedia,že to je jedno(lebo niekedy aj rozmýšľanie je "namáhavé"-hlavne,keď ich vyruším,napr.na počítači... 😖 ) .A keď uvarím,tak to aspoň "jeden člen rodiny" ofrfle 😠 .

dida38
30. máj 2012

@maba no ale ja som to myslela presne tak isto... ze ked sa opytam, co chcu uvarit, tak im je to jedno, ze zjedia co bude....no a potom samozrejme vymyslaju...teda najviac synator....ostatni celkom v pohode 😀 😀 ale to takto asi funguje takmer vsade 😀 😀 😀

maba
30. máj 2012

Dnes máme zo včera prívarok zo zelenej fazuľky (dávam doň aj zemiaky) s volským okom a čerstvý chlebík. 😝

anavila
30. máj 2012

kooooooočky, ja som dnes nenormááálne hrdá na seba (teda na internet, lebo odital mam recepty) doobeda som bola v meste tak som varila narychlo...porovu polievku, recept z MMB je neskutočne dobrá a pritom fakt jednoduchá, perfektna, a na druhe jedlo som robila teda tie lasagne, co som vcera pisala...no ale to je nebíčko v papuľke...zas moja diéta zastala na mŕtvom bode... 😀 😀 😀 😀

lululka555
30. máj 2012

ahojte 😉 nam zo včera zostalo tak na obed kysleho šalátu a druhé takú rýchlovku, calzone s kuracím mäskom s olivami a syrom 🙂

rebecca2006
30. máj 2012

@lululka555 čo sú to calzone? znie to dobre...

rebecca2006
30. máj 2012

@anavila dáš miprosím link na tú pórovú? ďaaakujem

rebecca2006
30. máj 2012

ja dnes menu pre synátoa: kukuricová polievka- to si vymyslel, tak som nejakú vyšpekulovala a dala sa 🙂 , a makaróny s bravčovým perkeltom. Končne mi zjedol obed bez frflania. 🙂

gabinocka
30. máj 2012

zeleninova kremova a zapekany karfiol + zemiaky 😎

vivusika
30. máj 2012

granadír 🙂 a na poobedie deckám čokoládový puding s piškótami, marhuľami a jahôdkami zo záhrady 😉

lululka555
30. máj 2012

@rebecca2006 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5456,robim podla tohto receptu,ale do mäska pridavam čierne olivy ,niekedy kukuricu...a potom ,ked to už mam na ceste posypem struhaným syrom a prikryjem druhým cestom,je to skoro ako prekladaná pizza 🙂

katkas1
30. máj 2012

@mamkabeika ake su tie knedle z lidla?MM to ma rad ale nechce sa mi s tym babrat doma 🙂