Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@katusska1 Dakujem za podporu Katuska, snad to zajtra vyde a budem mat aspon chvilku pokoj (do pondelka 😀 )
@levandullka no, netreba vychladnut... ber to tak, ze mas skvelych profakov, stale ta udrziavaju v provoze 😀
@katusska1 inspiracia,lebo ked budem varit zemiaky k rybe uvarím si viac a bude na zajtra.v chladnicke urcite ostanu niake udeniny,syry,zeleninka-tak pred víkendom,,upracem,, 🙂
@katusska1 Aaaach zlatko, pridi sem na par dni a uvidis realitu nasej univerzity 😀
@titkovamiriam presne aj my takto upratujeme chladnicku 😀 😀
@levandullka aach zlatko, ja viem, ze ty si sikovna a vsetko im to tam poratas 😀
@katusska1 Dam vediet po skuskovom, ale dakujem za podporu :-*
@sebi123 Ako sa to prosim robi? Urobila by som na obedik 🙂
@levandullka pokrajas si kapustu, na troske oleja skaramelizujes cca 1 - 2 caj.lyzicky cukru a pridas nakrajanu kapustu, premiesas a nechas pod pokrievkou dusit... medzitym si das uvarit cestovinku a poprazit maslo... ked je cestovina uvarena a kapusta udusena, tak to spolu zmiesas, prelejes maslom a podla chuti osolis 😉
@levandullka matka, hned zajtra mate kapustove cestovinky, co? 😀
Ja som vcera na trhu kupila mladu mrkvicku, petrzlen a kalerabik a tak dnes som spravila uplne uzasnu jarnu polievocku a pridala som aj hrasok a zemiaciky. Mnam, bola uzasna a vysmazila som kuracie fasirky a zemiakovy salatik bez majonezy. Po dlhsej dobe nam takyto jednoduchy obedik padol vhod a pochutili sme si a aj malinka 😵
u nas dnes spaldovo- zeleninove hamburgery so zemiakmi na pare a petrzlenovou vnatkou.. aj ja som neodolala takemu obedu 😝 😝 😝
ahojte 😎 my dnes špenátové halušky a k nim mäsko kuracie,len tak som syrom a na smotane 🙂
kapustné fliačky a čoko- puding s jahodami 😉
@adelaida33 tiež som si vzala späť moje páči sa mi, presne slovo "trápne", to vystihuje úplne presne 😉 @clair1 😖
makové/vajcové rezance, dnes tak light 😀
zajtra bryndzové halušky 🙂
@zuul práve som ti išla dať link na ten cuketový koláč, ale vidím, že už si našla, ja ho robievam a je mňam 😉
@mamkabeika ☹ ☹ ☹
juuj, škoda že nie som staršia dcéra 🙂 urobím v sobotu, aj vyprážaný hermelín.
gnochci s omackou carbonara, ale domaca, ziadna kupovana 😉 😀
kung pao (kur. prsia, por, brokolica, cervena paprika, bambusove platky, cervena cibula) s ryzovymi rezancami. a piekla som BIO cookies - len spaldova muka, kokosovy olej, hnedy cukor, kokos, ziadne umeliny 🙂 nosim detom na ihrisko, aj cudzim 🙂))
zemiakové placky a ako bodku za obedom muffiny- čokoládové
Dusené sójové mäsko s tarhoňou a dezert bude mrkvový koláč 🙂
kelový prívarok s párkom, no to mi už je inšpirácia 😀

@levandullka matulik, to zvladate 🙂 aj ja by som sa mala ucit :( ale nejak sa mi nech absolutne nic robit :(
@titkovamiriam zeby som dala inspiraciu alebo uz boli dhsie na plane?