Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@irriss jasne že to je kapor -v nedelu uloveny 🙂
ideme na pizzu 🙂 🙂
ahojte, poradite mi prosim vas ako je velka slovenska konzerva Salka v gramoch alebo ml? Vdaka dievcata.
@titkovamiriam
Hmmmmmmmm Ivanka pri Dunaji..., jak dlouho jsem u Vas po mori??
p.s. Jen pockej zajici... 😀
@briketa ja mam akurat jedno doma ,ma 397 g.
@irriss co by dup 😀 😀 😀 😀 no maly Dunaj ma nizku hladinu tak ponorkou nechod 😀
baby poradte mi nejaky ryrchlo urobeny a chutny nepeceny kolacik
@lizatko1009 dakujem za podrobny postup,tak ja to skusim,ako ty pises.Mozno uz aj v nedelu.Masko davas hovadzie?
zajtra fliačky,alebo strapačky s novou kapustou 😝 (aspoň to majú všetci radi ) 🙂 😎 ...a polievku ešte neviem
@mamba robila som ich podla tohoto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44521
len som dala muku pol na pol
a už sa mi ide piect aj druhá dávka lebo deti si ich pýtali zajtra do školy na desiatu a tie prvé sú už skoro všetky zjedené 🙂
Pozná niekto z vás toto jedlo: pšeničné klíčky (nie z obchodu, ale naklíčené doma)pomleté, premyté, zmiešané s múkou a neviem čím ďalším a upečené v rúre. ☹ ☹ ☹
dnes len taká rýchlovka bola zapečen cestoviny s brokolicou a hydinové párky som tam hodila, a so syrom, ešte sme aj dojedali zo včera šošovicu ako prílohu (nie prívarok!) s volským okom a tiež párky ( 😀 ) a zajtra budú ešte cestoviny a šalátová polievka, to bude moja premiére, ešte mám tento týžden v pláne polievku z čerstvej jarnej zeleniny z maminej zahrádky a kuracie na smotanie s haluškami.
a mm slubujem od pondelku škvarkové pagáče, len nemám žiadny recept. dajte tipy 🙂
ak dobre viem , tak to je pôstne jedlo 🙂 🙂 😀
@lizatko1009 ahoj..ja som dnes robila jogurtovu tortu...dva jogurty jahodové....ale tie velké...z tesca....potom do toh dve kysle smotany a tri vanilky....po rozmiesani...pridat zelatinu podla navodu a ukladat striedavo s piskotami ....je to extra rychle a extra chutne...ja som dnes robila tuto torticku bratovi, ktorý zmaturoval
kedze mam fotak pokazeny...tak som nemohla odfotit tu mnamku co som dnes robila...pizzovu plnku som plnila do listkoveho cesta...take fajne taštičky, nieco ako fornetti..len sa tak zaprasilo po nich

mi sme mali čínu