icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bubo1104
1. jún 2012

vajíčková polievka , palacinky plnení džemom , posipaní grankom a oliate šľahačkou - jednoduché a chutné

ewana73
1. jún 2012

@titkovamiriam ok,dakujem.viem,ze ty tlakac mas,som citala,ze si pisala,ze sa v nom super vari.. viem,ze v kazdom hrnci podla toho aky je sa aj inak vari.ja tam nemam ziadne stupne 1 ci 2 ako baby pisali inde,cize to musim odskusat.iba ma zaujima,ze teda mam dat suroviny teda napr. ak by som chcela gulas tak dam mäso,zemiaky,napr.papriku,paradajky na kocky a zalejem vodou teda po rysku maximum a davam tam aj koreniny? a hlavne sol by ma zaujimala ci davam lebo niektore kocky pisali,ze nedavat sol,ze mäso ostane tvrde.no a este kdesi jedna baba tam pisala,ze ked tlakac otvori a mäso sa jej zda este tvrde,ze da spät dovarit? to sa moze 😕 ,ked uz raz tlakac ochladim pod studenou vodou (aspon tak je to v navode.. ) a potom vypustim paru,dat znovu varit?? 😕

danielaj
1. jún 2012

@abriela ja ju tiež robím prvýkrát 😉 a oslavujeme Deň detí 😵 a máme veľa jahôd 😅

katushka16
1. jún 2012

my dnes vajičkovú polievku a kuracie rezne na slaninke so zemiakmi na cibuľke

titkovamiriam
1. jún 2012

@ewana73 ja ked robim gulas tak najskor spravim maso na cibule s koreninami,ja aj solim-vsetko solim.varim tak 30-35 min a vypnem hrniec,pockam az dofuci,otvorim ochutnam,dochutim,supnem zemiaky a dovarim.jasneze mozes tlakac aj 5 krat otvorit 🙂 a vo vareni pokracovat,len to uz by co muselo byt za maso keby sa v tlakaci do 60 min neuvarilo 😲 .

ja som tlakac ci stary ci novy nikdy nechladila,ked vypusti tlak moze sa otvorit 🙂

katusska1
1. jún 2012

dnes mame sisky a kelovu polievku

nanulik
1. jún 2012

práve som zamiesila na škvarkové pagáče 🙂 premieéra, uvidíme ako sa podaria

ewana73
1. jún 2012

@titkovamiriam no tak ja 60 min.uvarim hovädzinu aj v normalnom. 😀 a tie zemiaky ak das potom "dovarit" do hrnca,tak uz len klasicky ,ci znova zatvoristou tlakovou pokrievkou a potom zopakujes proces odpustenia pary?

lenadka
1. jún 2012

@ewana73 ja popužívam kuchtu na veľa vecí, všetky mäsá na šťave tam mám za 10 minút mäkké, takže či segedín, alebo roštenka to je jedno, mäsko tam podusím potom otvorím a dodám ostatné suroviny-dovarím. Keď je menší len dáš menej mäsa, ale podla mňa je 3,5l tak akurát veľkosť 😉

titkovamiriam
1. jún 2012

@ewana73 jasne dam to na tlak tak na 15 min 🙂

rastulka
1. jún 2012

Ahojte 🙂 my sme včera mali paradajkovu polievku s kukuricou,jaterničky,pečenu klobasku,varene zemiaky s vnatou a kysle uhorky 🙂
Na dnes nam ešte zostala paradajkova polievka ,robila som fazulovy privarok s vajičkom a chlebom 🙂
@danielaj ake su sladke lasagne?Ja ich chcem robit na večeru 😉

maba
1. jún 2012

@maba kapustový šalátik má úspech.Cibuľu som nedala,ani ocot ani cukor,ale rozpučila som cesnak a len majonézu a trocha kyslej smotany,trocha soli a mletého korenia. Nestihol ani odstáť ... 😀 Syn si ho dal na hrianku a môžem povedať,že (jemu hocičo "nemäsové"nechutí) mu veľmi chutí.Podobá sa na "syrovocesnakovú" natierku,ktorú robím často(asi je to tým cesnakom 😀 ) ....zdravé,lacné a dobré-budem ho robiť častejšie

danielaj
1. jún 2012

@rastulka Mńám boli výborné 😉 no na fotke nič moc, krájala som ešte horúce, tak to nevyzerá nejak vábivo, keď to nie je stuhnuté 😒 nabudúce urobím ten bešamel hustejší, zdal sa mi dos´t riedky a ešte keď sa pridali tie jogurty, tak zredol 😒

danielaj
1. jún 2012

a ešte dnešný vyprážaný pangasius s hranolkami a šalátom 😉

ewana73
1. jún 2012

@titkovamiriam
@lenadka dakujem krasne dievky,veeelmi ste mi pomohli 😉

maba
1. jún 2012

@danielaj Vyzerá to dobre a určite,aj chutí . 😉 Mojej dcérke,by to vôbec nevadilo,ak by to bolo riedke.Vyoblizovala by celý tanier-miluje jahody na hocijaký spôsob 😀 😉

lululka555
1. jún 2012

ahojte 🙂 dnes kapustnica (s mäskom a hlivou) 😉

rastulka
1. jún 2012

@danielaj Mnam 🙂 a tie jahody mnam,mnam,mnam 😀 idem,pustim sa do pripravy večere 🙂

rastulka
1. jún 2012

@maba http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29053 ešte som neskušala,ale vyzeraju dobre 🙂

tinuskaha
1. jún 2012

polievka zo vcera a druhe zemiaky karfiol a cukina,ale nechcelo sa mi vyprazat tak len do rury 🙂

maba
1. jún 2012

@rastulka tak to teda hej 😝 🙂

lululka555
1. jún 2012

@rastulka jaterničky by som si veru dala,už sme dlho nemali 🙂

solinkarka
1. jún 2012

dnes toto 😉

irsina83
1. jún 2012

Moj vymyslenec, kuracie maso s fajita korenim, s dusenymi cerstvvymi paradajkami s cesnakom, mladou cibulkou a fazulkou z konzervy, duseny cerstvy spenat s cesnakom na olivovom oleji, fazulky opekane na cesnaku a olivovom oleji, a opekana mrkvicka s cervenou cibulkou + tortila. mnam zdraveee 😵 😵 😵

irriss
1. jún 2012

@crysmile
Ahojky!
Tak mi to nedalo a vyzkousela jsem predevcirem TVOJI pizzu s pouzitim masla - vynechala jsem uplne olivovy olej...
A vis co se stalo?
Musela jsem delat pizzu i vcera 😀 😀 😀
Tak jsme se ji dokonale prejedli!!
Dekuju za recept a za super tip 🙂 😉

vavrenka
1. jún 2012

@irsina83 to vyzera uuzasneee, zajtra aspon nie 😉 co z toho uvarim

titkovamiriam
1. jún 2012

a este vcerajsia bublanina ,dnes posledne ku kavicke a dnesne francuzaciky 🙂

irriss
1. jún 2012

@titkovamiriam
Miriam, vis o tom, ze riskujes? Vzdyt ti Tvoji chlapi se Ti nikdy neozeni.. 😀 😀 😀

"Od takoveho servisu" se nelze vzdalit a ani ho napodobit😉

boska79
1. jún 2012

@titkovamiriam nemas recept na osvedcene oskvarkove pagaciky?

Natierku robit nemozem, by som ju zjedla sama ..tak aspon na pagace nech sa oskvarky minu

ibajeho
1. jún 2012

@titkovamiriam ozaj sefkucharka, chcem sa spytat na mmb mas recpt na pagaciky. Z dvoch ciest, stane sa nieco ak to druhe cesto by som nechcela oskvarkove ale povedzme syrove? Ako postupovat potom? Dakujem
🙂