icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenadka
1. jún 2012

@danielaj prave robim tu šarlotu, akurát neviem čo s tou želatinou, tú mám podľa návodu prevariť, a tak dať k tej smotane či len v studenej vode to rozmiešať a tak tam pacnúť? to by v horúcej asi skvacla nie?

levandullka
1. jún 2012

Naša dnešná polievka. Bohužiaľ, nezožala veľký úspech 😅

bodka13
1. jún 2012

@levandullka to je rajčinková 😕 ...ja prídem,môžem ? 😀

lenadka
1. jún 2012

baby poradte mi prosím ak ona tu plnku do jahodovej charloty 😕

levandullka
1. jún 2012

@bodka13 Áno, paradajková s troškou bazalky 🙂. Kľudne prídi, čakáme 😀

bodka13
1. jún 2012

@daniz aký je to ten točený perník 😕
@ewana73 chceš recepty 😕 ja mám v "múdrom zošite" napísané iba časy koľko,čo tam dusiť...kočky ti radili dobre 🙂
@lizatko1009 tešíme sa na koštovku 🙂
@lenadka želatínu dávam do studenej vody 😉 ...ktorú šarlotu robíš?

titkovamiriam
1. jún 2012

@ibajeho to neviem ked robim syrove tak davam syr len do cesta napriklad na 500g muky 200g syru /nastruhat/a potom este na posypanie navrch, 🙂

@irriss a nech ostanu pri mne 😀 ,ale nie oni napriklad vedia varit-michal uz od 6r a milana to chytilo na strednej skole ked chodili na rozne niekolkodnove sutaze a zacal si na internatoch varit cestoviny,palacinky,kura a podobne. 😀

@boska79 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36910

bodka13
1. jún 2012

@lenadka takže želatínu by som si rozpustila vo vlažnej vode a potom ju pridala k tým smotanám....treba to premiešať a naplniť tú vyloženú misu ...ono to dosť rýchlo tuhne,kamoška sa s tým raz šuchtala a stuhlo jej to v miske skôr ako z toho urobila tortu 😀 ....či už si si poradila 😕

ibajeho
1. jún 2012

@titkovamiriam aha cize takto dokopy si take neskusala? Radsej mam teda spravit jednocestove tie syrove? A kolko asi pagacikov z takej davky vyjde?

irriss
1. jún 2012

@titkovamiriam

...tak to bude ta horsi varianta...budes mit nevestu, ktera toho vyuzije a bude mit nohy na stole a lakovat si nehty...a uziva se nudou... 😀 😀 😀 😝
(ale ve fotoblogu mam 3 seriozni adeptky na nevestu)😉 😀
Ted vazne, nez se na mne nastves, dej mi prosim recept na bublaninu, krasne Ti vybehla..prede mnou se vzdycky testo schova 😖 (nikdy takto nevybehne) 😉

tilenka
1. jún 2012

ahojte žienky, prosim vás nemáte nejaký mnam mnam receptik na šalat s kuracim mäskom?

titkovamiriam
1. jún 2012

@ibajeho to zalezi od velkosti ale dost 🙂 uvidis na prví raz kolko ti vide a budes vediet kolko cesta spravit nabuduce

@irriss podla tohto receptu:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2579

irriss
1. jún 2012

@titkovamiriam
tady se ale polohruba neprodava 😠
ale je tu tzv. na dorty a na peceni, ale je velmi jemna 😉

olej jaky?
ja totiz olej jiny nez na smazeni a olivovy doma nevedu.. 😎

ibajeho
1. jún 2012

@titkovamiriam no hej ale ja som uplny kuchar zaciatocnik, takze ani neviem ci najdem odvahu sa do toho pustit 😀

cora30
1. jún 2012

@bobinkask ja som do cesta zamiesila aj ovsené vločky. Jedine čo ma mrzí, že vizážou sa vôbec nepodobali ☹ na tie tvoje. Asi som žemličky-cesto málo zarezala. 😅

irsina83
1. jún 2012

@titkovamiriam ja by som zjedla tie ceresne ci visne uplne samotneee, ako som tehotna len ovocie by som jedla a teraz tuzim po ceresniach ☹ a nemozem ich zohnat...

irsina83
1. jún 2012

@levandullka polievocka vyzera uzasne, moja mala zboznuje paradajkovu 😉

levandullka
1. jún 2012

@irsina83 Ďakujem za pochvalu 🙂. Aj ja mám veľmi rada paradajkovú, no moja polovička ju nemusí 😅

rastulka
1. jún 2012

@lululka555 Včera sme behali po lekaroch,tak bol rychly "zdravy" ,ale mnamkovy obedik 😝 😉

danielaj
1. jún 2012

tak dnešná jahodová šarlota 😉 no nemala sa dnes ešte krájať, mala odstáť až do zajtra, tak to aj tak vyzerá 😒 ale ja som nechcela čakať a deti už chceli ochutnávať 😉 nabudúce vymením tú šľahačkovo-jogurtovú náplň za nejakú tvarohovo-pudingovo-smotanovú, 🙂 šľahačku veľmi nemusím 😒

irsina83
1. jún 2012

@levandullka u nas je to rovnaku, my dve s malou ju milujeme a manzel ju nemusi ale zje povinne aspon jeden tanier 😉

danielaj
1. jún 2012

@rastulka takéto rezance robievam, sú mňamky 😉
@irsina83 Mńam, dala by som si 😉

danielaj
1. jún 2012

@lenadka píšem neskoro, som tu nebola, ale baby ti už poradili, tak dúfam, že sa podarila 😉 ja som použila želatínový stužovač Dr. Oetker v prášku, ten sa rozmieša v troške vlažnej vody a pridá do šľahačky, 😉
@levandullka Mńam, ja by som si dala, zbožňujem rajčiny a hlavne bazalku 😉 inak ani naša malá neľúbi rajčinovú polievočku 😒

atiatko
1. jún 2012

@danielaj mňáááááááááááám ..... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

alexis617
1. jún 2012

mi sme mali zemiaky na kyslo a sladkú ryžu

atiatko
1. jún 2012

@danielaj ja táááák ľutujem, že nie som Tvoja suseda 😉 stále by som bola u Teba na raňajky, na obed, na večeru, na oslavy 😉 ale moje nadšenie by asi nebolo obojstarnné, že ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bobinkask
1. jún 2012

my sme dnes dojedli polievku zo včera zeleninovú a dnes som varila zemiaky zapekané s brokolicou a bryndzou a cviklový šalát s chrenom , práve idem robit tortu pre moju Kajku k meninám 🙂 skúsim tú lentilkovú čo tu prednedávnom fičala, tak držte palce aby sa podarila 😉 🙂

levandullka
1. jún 2012

@danielaj Kľudne sa zastav, s radosťou ponúknem 🙂. Ale nevydarila sa tak, ako by mala. Mala som totiž iba sušenú bazalku, čo je dosť veľký rozdiel... 🙄

levandullka
1. jún 2012

@irsina83 Ten moj dnes z nej vyjedol iba syr 😀. Takže máš zrejme väčší úspech 😀

sloto
1. jún 2012

poradte niečo na večeru. niečo rýchle, chutné, aby to chutilo i dieťaťu... nič ma nenapadá :(