Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Mrkvova polievocka a segedinsky gulas s knedlou
Dobre ranko 🙂 My ešte mame kuraciu polievku od nedele a k tomu sa už varí http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12000 😉
@bambola 😀 😀 😀 😀
Vari tu nekdo parky?
😉 ..a pak..az si mne najde...parky uz budou stravene 😉 a 2x do roka? za to mne snad nikdo strilet nebude.... 😉
v Ikee je napsano, ze jsou BIO... 😔 😔 😔 🤐
p.s. tema byla silne kafe...pak si se mnou davala jedna spicha tady u nas..pry v reznictvi, kde maji super parky 😀 Nasla si na netu presny obchodu v ulici ve stredu mesta..a vydavala se za "mistni" + k tomu falesny nick a bylo to..ja na to skocila..chtela jsem si dat spicha..a ona, ze ano..ze si tam jde pro parky - skutecne parky 😀 😀 😀 😠 😠 😠
U nas dnes zeleninova polievka (varena este vcera vecer), pre polovicku kuracie sote s ryzou a pre mna kuracie prsia naprirodno s quinoa.
@irriss jasne u nas parky idu kazdy tyzden,deti ich miluju varene,k omacke a ja rada robim parkove srdiecka.kupujem co najviac masove 🙂 ,ked jeme presolenu sunku a ine hovadiny,tie parky niesu az taky prehresok 🙂
@titkovamiriam
Spravne Chef 😀 🙂 😉
Jsou parky a parky... 😉
Tady slo s @bambola o jedno starsi tema, kde maminka davala uz 5ti-6ti mesicnimu diteti parky 😉 🙂 A to jsme bojovaly "proti" 😉
Jsem moc rada, ze i u Vas se obcas hresi 🙂 ..my jen v Ikee...tady nejsou k dostani DOBRE parky😉 ☹
u nás dnes zemiaky na kyslo, fašírka pečená v rúre 🙂
@irriss nehovor mi chef 😀 😀 😀 😀 😀 sa na tom tak smejem
@titkovamiriam
lechta te to, ze??😀 😀 😀
chef 😝
to by ses divila, co vsechno musi stravit moje Ip 😀 nejen parky 😉
Jinak k teme: udelala jsem korpusy na zitrejsi oslavu konce skolniho roku..bublaninove korpusy od chef @titkovamiriam 😉
Doporucuju vsem..jen jsem se chtela zeptat, je normalni, ze trochu maji lepivy povrch??
@irriss lepivý-taky skoro mokry-myslim si ze bublanina ma taka byt,ono to oschne-ked stihne 🙂
@titkovamiriam
ok..ja se to vcera jeste snazila nejakym zpusobem dosusovat v troube, ale i tak, zustal lepkavy povrch, ale testo uvnitr jsem nakrojila, vypada suse.. 😉
Jinak ja jsem ho pouzila na korpusy na dort..protoze devcata se mohly umlatit... 😉 Dik 🙂
@mysiatkoo ahoj ja som este bublaninu nerobila dala by si mi recept na tu tvoju višnovu - lebo zachvilocku budeme mat plno višní a teda konecne mam doma aj jedáka, ktorý to poje čo upeciem 🙂 dakujem
@mima1311
chytej 😀 😀 😀 uz hazim 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2579
aha aj tu sa o bublanine bavíte ja som bola este 2-3strany pozadu 🙂
my máme paprikáš a zeleninový vývar 🙂
u nas falosna gulasova polievocka varena este vcera vecer a ked mala pojde spinkat zamiesim cesto na pizzu 🙂

@bambola
😀 😀 😀 😀 jezis, vidis, ja zapomnela. 😲 ..tenkrat dlouho do noci ..a vis, ze pak se ke mne jeste jedna "dama s parkovym kloboukem/mozkem" nastehovala do me Ip na nekolik dni,???Bylo dost tezke se ji zbavit.. 😠 😠 😠
Nehanbim sa..ja je nevarim..Vari preci Ikea..ja jen splnuju zakon trhu : Nabidka / Poptavka 😀 😀
p.s. Parky jsou "odmena" a vzpominka na Prahu...jdeme do nemocnice na vysetreni😉 a je to detske prani - a detska prani se maji plnit😉