Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
u nás dnes halušky s bryndzou a pre mm s vajíčkom 😵
hovadzia polievka a dnes skusim hrncekovy kolacik podla receptu od drobik1. Davide ma v skolke rezne so zemiakmi, takze vecer skor nieco sladke.
@januschka10 môžeš tu prosím hodiť receptík na ten hrnčekový koláčik? 😉 Ďakujem
@zuzananinka receptov na bublaniny je fuuura, ale mne sa osvedcila tato : 350g pol na pol hruba a polohruba muka, 3/4 prasku do peciva, 200dkg cukru, jeden vanilkovy cukor, 6 vajec, hrncek mlieka a 3/4 hrnceka oleja....
zltka slaham s cukrom, potom pridam ostatne a na zaver vmiesam sneh... akurat som z rury vytiahla dalsiu - visne s broskynami...
a dnes nic inspirativne - ostali sme verni klasike - granadir a kysle uhorky 🙂
@mysiatkoo dakujem pekne
my mame dnes hovadziu polievku a rizoto
ale veď krém vymiešaš do hladka, aj ja ho varím, dobre ho vymixuj a potom rozotri, nie veľmi na tenko, lebo ostane obláka tvrdá, ale ani moc hrubo 😉
šošovicová polievka s párkou...a druhé ešte z nedele..dúfam že sa už doje 🙂
tak som sa vareniu nevyhla, oco ma donutil urobit drzkovu 😅
pytam sa ho ci chce pikantny, a on, ze moze byt ak mala nebude jest 😀 😀 😀 tito stari rodicia 😀
(mala ma 23 mesiacov)
ja som dnes na rychlo halusky ukuchtila 😉
@lululka555 joj, prepáč, zabudla som vložiť link 😅 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24011 😉
@danielaj ďakujem 😉
rybaciu polievku a la hálaszlé 😀
Guláš s bravčového mäsa s chlebom, na večeru palacinky s tvarohom a čokoládou. 😝
kuoila som jarnu tekvicu tak spravim polievocku a zapeciem zemiaciky s mladym kelom a feta syrom, mnam 😵
my dnes brokolicová polievka,mäsko s kukuricou a cestoviny od včera a upiekla som bábovku na želanie Terezky
recepty na každý deň a možnosť hrať o panvicu http://receptnadnes.sk/index.asp?tn=friendhome&...
maminky kucharocky mam doma brokolicu a kopu cestovin poradite mi nejaky dobry receptik napr. na nejake zapecene cestovinky s brokolicou ???dakujem 😉
lenivé španielske vtáčiky a ryžu

my dnes budeme mať zemiakovú polievku nakyslo s vajíčkom a cestovinky s nivovou omáčkou so šampiňónmi 🙂