icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

szdan
5. jún 2012

my dnes budeme mať zemiakovú polievku nakyslo s vajíčkom a cestovinky s nivovou omáčkou so šampiňónmi 🙂

miriamr
5. jún 2012

@szdan ja pod oblátku dávam krém, ktorým plním tortu 😉

miriamr
5. jún 2012

u nás dnes halušky s bryndzou a pre mm s vajíčkom 😵

januschka10
5. jún 2012

hovadzia polievka a dnes skusim hrncekovy kolacik podla receptu od drobik1. Davide ma v skolke rezne so zemiakmi, takze vecer skor nieco sladke.

szdan
5. jún 2012

@miriamr takže je to úplne jedno? bo ja mám najradšej čokoládový krém varený s hrubou krupicou, tak sa bojím nerovností. Ešte som s týmy oplátkami nerobila, tak neviem jak moc musí byť podklad hladký

liviaf14
5. jún 2012

@januschka10 môžeš tu prosím hodiť receptík na ten hrnčekový koláčik? 😉 Ďakujem

mysiatkoo
5. jún 2012

@zuzananinka receptov na bublaniny je fuuura, ale mne sa osvedcila tato : 350g pol na pol hruba a polohruba muka, 3/4 prasku do peciva, 200dkg cukru, jeden vanilkovy cukor, 6 vajec, hrncek mlieka a 3/4 hrnceka oleja....
zltka slaham s cukrom, potom pridam ostatne a na zaver vmiesam sneh... akurat som z rury vytiahla dalsiu - visne s broskynami...

a dnes nic inspirativne - ostali sme verni klasike - granadir a kysle uhorky 🙂

zuzananinka
5. jún 2012

@mysiatkoo dakujem pekne

zuzananinka
5. jún 2012

my mame dnes hovadziu polievku a rizoto

miriamr
5. jún 2012

ale veď krém vymiešaš do hladka, aj ja ho varím, dobre ho vymixuj a potom rozotri, nie veľmi na tenko, lebo ostane obláka tvrdá, ale ani moc hrubo 😉

zklimekova
5. jún 2012

šošovicová polievka s párkou...a druhé ešte z nedele..dúfam že sa už doje 🙂

bambola
5. jún 2012

tak som sa vareniu nevyhla, oco ma donutil urobit drzkovu 😅

pytam sa ho ci chce pikantny, a on, ze moze byt ak mala nebude jest 😀 😀 😀 tito stari rodicia 😀
(mala ma 23 mesiacov)

alure
5. jún 2012

ja som dnes na rychlo halusky ukuchtila 😉

danielaj
5. jún 2012

@lululka555 joj, prepáč, zabudla som vložiť link 😅 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24011 😉

lululka555
5. jún 2012

@danielaj ďakujem 😉

lubica69
5. jún 2012

rybaciu polievku a la hálaszlé 😀

atiatko
5. jún 2012

Tak u nás dnes tvarohová žemľovka s ovocím 🙂 🙂 🙂 tvaroh je domáci, ovocie je čerstvé, tak to bude mňamka 😉

@anavila 🙂 za máličko 😉 tak už len nech sa krásne vydarí .....

adahk
5. jún 2012

Guláš s bravčového mäsa s chlebom, na večeru palacinky s tvarohom a čokoládou. 😝

lencyca
5. jún 2012

@irriss aj unas sa jedia parky,chlapi ich mozu stale 😉

irsina83
5. jún 2012

kuoila som jarnu tekvicu tak spravim polievocku a zapeciem zemiaciky s mladym kelom a feta syrom, mnam 😵

katushka16
5. jún 2012

my dnes brokolicová polievka,mäsko s kukuricou a cestoviny od včera a upiekla som bábovku na želanie Terezky

martinkatinka
5. jún 2012

recepty na každý deň a možnosť hrať o panvicu http://receptnadnes.sk/index.asp?tn=friendhome&...

tinik888
5. jún 2012

maminky kucharocky mam doma brokolicu a kopu cestovin poradite mi nejaky dobry receptik napr. na nejake zapecene cestovinky s brokolicou ???dakujem 😉

cora30
5. jún 2012

@bambola trošku som sa pozasmiala 😀 😀 😉

,,tak som sa vareniu nevyhla, oco ma donutil urobit drzkovu emoticon

pytam sa ho ci chce pikantny, a on, ze moze byt ak mala nebude jest emoticon emoticon emoticon tito stari rodicia emoticon
(mala ma 23 mesiacov),,

nailinka1
5. jún 2012

júúúú len sa po nich zaprášilo ....nie sú také krásne naaranžované ako na prvej foto ale chutia možno lepšie ako tie bo sú robené z lááááskou 😵

nailinka1
5. jún 2012

@katusska1 hranolky sme mali včeraaaaaaaa 😀 😀 😀

irsina83
Odpoveď bola odstránená
irsina83
Odpoveď bola odstránená
kikatko
5. jún 2012

lenivé španielske vtáčiky a ryžu