Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
holky, chcem sa vas spytat nemate nejaky dobry recept na pizzu, nechcem ju nejaku hrubu taku nemam rada, minule som skusila jeden recept ani z plachu sa to nedalo odlepit, aspon pes sa potesil. 😀
@ewana73 sa stane 😀
@irsina83 mňa napríklad tvoje recepty inšpirujú 😉 potrebujem zhodiť (cca20 kg 😅 😔 ) ale proste chcem prejsť na zdravší životný štýl, takže ja si rada pozriem - inšpirujem čo a ako kombinovať....videla som tie komentáre k tomu nákupu, ked mna niečo nezaujíma, tak to nepozerám, ani nekomentujem 🙄
o aky nakup ide?niak mi unika niť......
som myslela, ze aspon tato tema sa vyhne hadkam... 😉
aj mna to šokuje,lebo neviem o čo ide 😅
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@titkovamiriam ááá, irsina83 dala do svojho fotoblogu dnešný nákup čo spravila....tak dostala tam cca 6 či 8 komentárov k tomu, načo a prečo to tam dala atd...si myslím že je na každej z nás akú fotku tam dá či nedá....ale že prečo "komentovali" tú fotku tu v tejto téme to neviem....
@katy1986 dik za vysvetlenie -ja som si to ani nevsimla 🙂 ,preto som nevedela o co ide.mne osobne je jedno co si sem clovek da premna aj foto z nakupu-ja by som dala moje ucty ci sa nenajde sponzor 😉
bolo by mi luto keby tu vznikli niake hadky za hovadinky a osocovanie,na to je tu plno inych tem-bohuzial 😲
@irsina83 netrap sa ,volakedy ked som do albumov dala niake varenie hned mi to zmazali-teraz su tu albumy bezne z jedlo a nielen uvarenym ale aj postahovane z netu...a mna co najviac dozralo ked mi vymazali starsie deti ,,že sem už nepatria,,som si myslela že s konom skoncim ako ma to nasralo,no zasa je tu kopec fajn ludi...
dnes vidim ze spravili nieco s bazarom,ze je niaka spoplatnena sluzba-skoda ze sa to tu skomercnieva ☹ ,no taky je asi cely svet 😔
@irsina83 podľa mňa jedlo patrí do fotoblogov tak isto ako aj oblečenie - ktoré nikdy mať nebudem, len sa mi páči...rada sa inšpirujem jedlom, a napr. teraz som dostala chuť na tekvicový prívarok po prečítaní riadkov vyššie...
Takže baby, aspoň tu sa nehádajme a dajme každému priestor vyjadriť svoje chute a svoj vkus 🙂
Dnes plnená paprika s paradajkovou omáčkou a knedlík k tomu
@afrika
@titkovamiriam kaslem na to,len som im dala najavo ze menozu tak sa vysmievat ludom a este k tomu tehotna zena pred porodom....asi nema co na robote...vsak tu su temy s varenim, maminy si fotia hocico... nech idu urazat do temy fajcenie pocat tehotenstva....tak kde sa zveruju buduce mamicky ako sa im nedari prestat a podporovat sa navzajom ze to nevadi 😠 ... to by som nepovedala nic. moja mala ma hemangim na peceni a snazim, sa pre nu spravit maximum aby bola zdrava.... keby riesili to co ja nemali by cas na vysmievanie...
nebudte smiesne a radsej napiste co varit zajtra 😝 😉
Tak toto by bola KONEČNÁ, ak by sme sa aj v tejto téme o plnení brušiek hádali ☹
Baby .... nepíšte sem žiadna, ktorá sa chcete s inou hádať !!! My sme tu všetko fajn žienky, ktoré spoločne "varíme, pečieme .... kuchtíme" .... ak sa chcete ventilovať hádkou, zbehnite do inej témy .... nám je tu faaaaajn bez hádok 🙂 ĎAKUJEM !!!
@irsina83 Kika povznes sa nad úbohosť ☹ nestojí to za to 🙂 .... úsmev 🙂 🙂 🙂 😉

baby pomoc,co som urobilaaaaa 😀 😀 vytiahla som z mrazaka syr (kedze mi tu minule byby dobre poradili,ze sa moze mrazit)a chcela som ho rychle rozmrazit,tak som ho dala do mikrovlnky na 3min. program rozmrazovanie.rozliaty je po celej mikre 😀 😀 😀