icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
7. jún 2012

@abriela skus dat hrubu muku ta tak nelepí nelepi 🙂 receptik vyzera fajne 🙂
@pegggy ja robim porovu-na masle osmahnem por s mrkvou,zalejem osolím,pridam vnatky a uvarím,na koniec pridam vajicka a čerstvu vnat-ultra rychle,ultra chutné
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35937

nadulka88
7. jún 2012

Ja dnes kyslu struckovu polievku,mnaaam 😉 a mam baby spenat, piniove oriesky a hrozienka, tak si to len tak osmahnem 😉

mussli
7. jún 2012

@titkovamiriam sliny až po zéém.. 😝

vieruna
7. jún 2012

@titkovamiriam co sa tu clovek nedozvie. Varene odpalovane cesto. Este musim vela mliecka vypit 😀 aby som si povedala, ze gazdina 😉

abriela
7. jún 2012

@titkovamiriam vyskusam. Uz nech mam deti, ci male krsnatko nech uz chodi a mam pre koho varit 🙂 .
Inak teba uz registrujem ma mmb aj s receptami dlho a nikdy sme doteraz nic nepisali.
Inak pozeram, ty mas dost hladnych krkov doma a dokonca v sirokej vekovej skale 😀

jenie123
7. jún 2012

Baby, dostala som sparglu.. mate nejaky super recept? Ja som robila zapekanu v parmskej sumka, nivova omacka a zemiaky.. len manzel taku dobrotu nevie ocenit.. tak chcem spravit nieco, co by aj jemu zachutilo.. 🙂

kinka555
7. jún 2012

tak dnes robim jarnu polievocku, uz mam mlady hrasok, mrkvicku, petrzlen, cibulku dokonca aj kalerab..tak sa tesim 😉 a tvarohove palacinky

vieruna
7. jún 2012

@jenie123 ja som raz sparglou, sunkou a nivou naplnila kuracie stehna a vyprazila. Vykostila som si tie "s ruckou" tak aby mi ostal cely tunelik a do toho som to nacpala. Nam velmi chutilo 🙂

titkovamiriam
7. jún 2012

@vieruna niekto to vobec nepozna,ja som odchovana/co je vidno 😀 /na babičkinej a potom maminej strave,miešala sa u nas nemecka,madarska,ceska kuchyna,ja mam kopec starých receptov čo si poviem že toto musim ,hento musim zasa spravit no mne sa uz miesa so sucasnou kuchynou 😀 a hlavne je malo casu ked clovek chodi do prace-preto milujem očr/aj ked chuda díte/no mam na vsetko cas aj varit aj zavarat.
@abriela jasne nas doma je, knedle napriklad robim aj pre nasich a bracha 🙂 ,mama by to uz nezvladla a drzim palce k dietatku ,čitala som tvoj profil ☹

levandullka
7. jún 2012

@jenie123 Urob ju ib ako prílohu k mäsu 🙂. Iba uvarenú vo vode, nejaké kuracie prsia alebo hovädzí steak s omáčkou, zemiakmi (keby náhodou zase nemala špargla úspech) 🙂.

zklimekova
7. jún 2012

dnes dojedáme masko s ryžou od včera...a polievka rýchla krupičková s brokolicou a rozšľahaným vajíčkom..

abriela
7. jún 2012

@titkovamiriam dakujem, snad to teraz dotiahneme do uspesneho a stastneho konca. Sme este len na zaciatku - 3tt+1 🤐

tortelinka
7. jún 2012

vcera sosovicovy privarok a pohankove fasirky, dnes spenatove lasagne a salatik 🙂

irsina83
7. jún 2012

Baby tie baklazanove lodicky s tofu boli tak uzasnee, ze musela som odfotit, uz sme ich aj zjedli. plnka co mi ostala navyse tak som ju dala upiect zvlast do alobalu 🙂 a syr som dala zapiect taky co som mala nacate, jeden platok leedamer a nitovky neudene - aspon som ich minula 😅 a k tom zemiakove pyre s mladou mrkvickou.

pegggy
7. jún 2012

@titkovamiriam dakujem už varííím

gelifil
7. jún 2012

@tortelinka ako sa robia pohankove fasirky???Je to konzumovatelne aj masozravym manzelom 🙂 🙂 🙂 ?

jenie123
7. jún 2012

@titkovamiriam ja presna takto mam sparglu straaaasne rada.. 🙂
@vieruna super napad, vyskusam..
@levandullka vidis, tak to ma ani nenapadlo a pri tom, ked robievam steak, robime si k tomu fazulkove struky.. pre zmenu tam dam sparglu.. 🙂

saska2208
7. jún 2012

my sme si spenatik, zemiacky a vajicko 🙂

levandullka
7. jún 2012

@jenie123 Jasné, to je super 🙂. Ja mám steaky s takouto prílohou veľmi rada. A keď máš manžela naozaj mäsožravého, tak ju môžeš zabaliť aj do tej parmskej šunky 🙂. Ale to je už asi trošku prekombinované 🙂

nelinka0401
7. jún 2012

niečo zostalo zo včera,tak dnes fazulová na sladko s čerstvým pečivkom

miskadusko
7. jún 2012

@pegggy asi už máš po obede 🙂 ale ked chcem rýchlu polievku len tak pre deti tak robievam vajííčkovú. tá je u nás vdačná a vždy poteší. a je hlavne rýýchla 😉

miskadusko
7. jún 2012

@irsina83 UFF tak to je iná krááása...

miskadusko
7. jún 2012

@irsina83 a aká bola plnka do toho baklažánu, nestíham vás čítať, ak to už niekde je tak sorry 😉

tortelinka
7. jún 2012

@gelifil to neviem ci masozravci si pochutia, ale za pokus to stoji, nie?uvarit pohanku, ked je makka, zamiesam koreniny, vajicka, struhanu mrkvu, cesnak, cibulu, ak treba trocha struhanky alebo ovsenych vlociek a obalene v struhanke davam na mastny plech a sup do rury 🙂

tortelinka
7. jún 2012

@irsina83 je tu niekde recept?

aduskatt
7. jún 2012

brokolicovo zemiackovy krem s cesnakovymi krutonmi a granadir so slaninkou🙂

irriss
7. jún 2012

@aduskatt
zatim v myslenkach..ne v hrnci a na taliri.. 😀 😀 😀 😀 😀 😝

tzv. poledni utopie..😀

aduskatt