icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

irsina83
8. jún 2012

@titkovamiriam tie gule a lievance mnaaammm 😵 😵 😵 aj mne mamina minulu tyzden priniesla tvarohove gulky plnene jahodou a este mi to poliala rozmixovanymi jahodami s cukrom 😵 waw deticky si museli pochutit 😵 😵 aj ta grilovacka mnnnammm 😵 😵 😵

irsina83
8. jún 2012

dnes polievocka gulasova - recept od mojej babicky - bez zahustovania s maskom a korenovou zeleninou a upeciem lososa s cesnakom a bylinkami, uprazim pekinsksku kapustu s cesnacikom a uvarim hnede spagety a ugrilujem cukinu. A ked to bude chutne tak hodim aj foto. Lebo toto som si tak vymyslela na dnes, takze neviem co z toho bude...

maba
8. jún 2012

@atiatko tá babkina domáca zaváranina na kyslo - cuketa, mladá tekvica, kápia prekladané cesnakom vyzerá prudko jedlá 😝 😝 🙂 .Prezradíš recept ? 😎 😉

titkovamiriam
8. jún 2012

dobre ranko tak dnes masovo-zeleninovo-syrove fašírky a opekane zemiaky,ostalo aj z lievancov aj s knedlikov-10 som si zamrazila tak dneska taka rychlovecka 🙂

irsina83
8. jún 2012

@rastulka vyskusaj tu moju plnku co som robila do baklazanu, fakt bola dobra, mozes to dat aj do cukine 😉 najdes asi 2-3 stranky do zadu 😉

vieruna
8. jún 2012

Oslavencom vsetko naj 😉
u nas som sa na vikend nechala inspirovat vami. V sobotu brokolicovu polievku, zeleninove rezne s novymi zemiakmi a uhorkovy salat. A v nedelu vyvar a nejaku rybu na nejaky sposob 😀 to este nemam uplne premyslene. Bud lososa, alebo pangasiusa na masle. Asi so zemiakovou kasou a cvikla. A gastanove kocky od @titkovamiriam 🙂 Ale ako sa poznam, tak tu budem smirovat cely den a mozno plany este zmenim 😅

irsina83
8. jún 2012

@irsina83 strasne mi zacali chutit grilovane klobasky 😅 co som vobec nejedavale aj teraz pri druhom tehu, manzel sa mi smeje,ze zjem ju neni mi tazko, to som pred tym nepoznala 😅 a mam rada klobasku s uhorkovym salatom s cottage syrom a koprom, no co dodat, tehotenska besnota chuti 😅

kibuk
8. jún 2012

ahojte dnes mame este zeleninovu polievku a obalovanu sekanu,zemiaky 🙂

vivusika
8. jún 2012

hrášková polievka s krupicovými haluškami, restovaná kuracia pečeň so šampiňonmi, tarhoňa a uhorkovo redkvičkový šalát 🙂 decká samozrejme kompót 😝

drobik1
8. jún 2012

ahojte tak hlasime sa po tyzdni 🙂 uz sme doma z dovolenky oddychnuty a plny elanu 😀 dnes varime francuzske zemiaky a cesnakovu polievku.. 😀

lencyca
8. jún 2012

@titkovamiriam aj ja ju zboznujem,už aby bola v záhradke,lebo to čo majú v obchode,je bieda 😒

titkovamiriam
8. jún 2012

@lencyca dufam ze bude cukin aspon tak ako vlani,uz som nevedela co s nou-esteze su mrazaky 🙂

lencyca
8. jún 2012

@atiatko mnam obedík,kde si zohnala tie cestovinky,sú perfektné 😉

smejkoh
8. jún 2012

vcera kysla hribova polievka, dusena pecen s ryzou
dnes zeleninova polievka, parene buchty

lencyca
8. jún 2012

@titkovamiriam ako ju mrazíš?na kocky,či plátky?tak tento rok to veru vyskusam 😀

rakywanda
8. jún 2012

Obratene rezne,ryza,hlavkovy salat.vecer opekacka.

lencyca
8. jún 2012

@titkovamiriam super receptiky,možem sa ucukinovat 😀

lencyca
8. jún 2012

dnes fazulkova polievka na kyslo so zemiakmi,rizoto s tofu,mrkvou a hráškom,uhorkový šalát 😉

pegggy
8. jún 2012

dobré ránko
my máme dnes na obed hostí a varíme cesnakovú krémovú so smotanou a opečeným chlebíkom, opečená panenka s hríbovou omáčkou a opekané zemiaky, dezert budú fajne rezy, dnes na nich ešte spravím šlahačku.
@danielaj ďakujem za receptíky, áno presne podla toho receptu som robila tie fajne rezy, ale dám aj šlahačku, ja som ich jedla, tetka ich robila a sú fakt super.

katy1986
8. jún 2012

Dobré ráno,
u nás dnes paradajková polievka so syrom a zapekané cestoviny so šunkou+ syrom+ zeleninou.... 🙂

titkovamiriam
8. jún 2012

@lencyca mrazim len struhanu a ocistene polovicky,z ktorých si potom spravím kocky alebo co potrebujem,davam ich do sackov a pekne jednu do druhej aby nezaberali vela miesta,ked s nimi potom robim nikdy ich nenecham uplne rozmrazit aby sa nerozpadli 🙂 ,no a ta struhana len zlejem vodu a pouzijem.mrazim tak aj uhorky na šalat 🙂

titkovamiriam
8. jún 2012

@lencyca receptov je na nete uz velmi vela 🙂

fiona8
8. jún 2012

ako robíš prosím tú polievočku? dík

lencyca
8. jún 2012

@titkovamiriam dakujem za radu,veru narobim si potom do mrazaku,vyskusam aj tie uhorky,bude zásoba na zimu 🙂

atiatko
8. jún 2012

@maba mojka dnes ho zistím a písnem ho sem ... OK ? 😉

atiatko
8. jún 2012

@lencyca ... v Tescu ... mojka kuk na str. 1192 je tam aj foto obalu cestovín 😉

lencyca
8. jún 2012

@atiatko dakujem,dúfam,že ich u nás budú mat 😉

danielaj
8. jún 2012

@bobinkask ja som si tiež dala do mrazáka, zostalo 5 lusov a bolo mi ich ľúto vyhodiť 😉