Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@titkovamiriam tie gulky vyzeraju super. Musim vyskusat 😉
@abriela zajtra ich dam na mmb 🙂 -dnes už mam dost 😝
@titkovamiriam To ti verim, ved len to co si tu zverejnila - priprava jedla, musela zabrat kopu casu.
@titkovamiriam jeeej, aj my mame v plane zajtra cosi ugrilovat 🙂 a asi to nebude maso v paci, pretoze ako som zbadala tvoju foto - mam chut na spekacky 🙂
@katusska1 to bola ozaj rychlovecka,tatik dosiel z prace a že grilujeme ked uz su tie narodeniny.velku oslavu mame az 16. a že aby marekovi nebolo luto,keby som dnes bola v praci tak uz tu asi nesedim aj takto mam dost,lebo potom sa pridal aj brat s kamaratmi a miesto par spekackov a klobas boli dve kila 😀 😀 😀
@titkovamiriam my sme presne takto "oslavne" grilovali 25.5. na moje narodky... lenze to bol taky den, ze sa kazdy s kazdym pohadal (ako pri kazdej nasej oslave 😀, ja som sa na nich len kukala a isla sa popucit od smiechu 😀)... u nas tie hadky su fakt komicke)... sme sa poriadne napraskali masa (zjedla som asi po 12 rokoch bravocove!!!), to spravila mama a my sme len kupili s M take bylinkove klobasky 🙂 a potom prisla na rad torta od maminky 🙂 toto je ona:
@katusska1 paradna torta,take krasne neviem 😉 ja som rada ked upeciem sacherku alebo orechovu ci ovocnu 🙂
my chceme grilovat v nedelu poobede.teda ak vyjde počko 🙂
chcem spravit take špizy /kur.prsia na kocky,striedat s domacou klobaskou,slaninkou a cibulkou/. a k tomu šalatik / paradajky,šalat.uhorka,paprika,mozarela/. a chlebik. sa tesim!!!!! 🙂
@titkovamiriam to je mamin ritual, torta musi byt kazdy rok... ona chudatko niekedy to aj do noci pecie a vzdy na moje narodky byva chora :( a vies co, za tie roky co mi ju pecie, sa uz asi aj naucila 😀 tuto som nasla este z minuleho roka 😵 no co, tak mam rada ruzovu 😀
@titkovamiriam je to krasne,zit takto naopak....hm....pekna predstava....hlavne ten koniec.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
my dnes a zajtra: smotanovy perkelt z kur.stehien s kolienkami
babky,chvalim vasu experimentaciu.som napisala ze som jedla ,,prazeny hrasok" kupovany,a dnes uz citam-same experimenty,akoby sme si to doma vyrobili.ste vsetky skvele,clovek tu nieco da a hned reakcie.sa mi to tu paci coraz viac. 🙂 🙂 🙂 🙂
nedame celoslovenske stretko,az sa spozname osobne? chi chi chi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
je mi tu medzi vami fajnovo.furt sem nakukam 🙂
@lenuss84 pozdravujem Tvoju dcérku - moju menovkyňu 😉 tak tie cestovinky sme kúpili v Tescu - bolo to také 500g balenie, tie červenkasté cestoviny boli prifarbené mrkvou a tie zelenkavé zase špenátom - kuk foto (xixi som ho vytiahla zo smetného koša a blysla Ti ho 😉 ) ... no a boli chuťovo veľmi veľmi dobré ... určite budeme zase kupovať 🙂
@titkovamiriam všetko najlepšie drobcovi k 6tim narodeninam 😵 oslavujeme spolu 😀 len ja mam dnes o par rokov viac 😀
dnes boli halušky a mäso na smotane
zajtra špagety
sobota+nedela 😲 NETUšIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM
+smotanova torta,vyčitala som recept na rafaelo tak aj to+nejake dobrotky,menšia party bude 😵
zeleninova polievka a ceske buchty.manzelovi ostalo este rizoto 😉
rybie file zemiaky uhorkovy salat cesnacka zo vcera
Dobre ranko 🙂
Ja dnes nevarim 😎 mame segedinsky gulas s knedlou 🙂
Vie niekto dobrý a chutný recept na plnenú cuketu? 😅

naša večera.......moje obľúbené.....všetko čo doma nájdeš (mrkva,petržlen, cvikla, jablká, kuracie krídielka-môj prípad ) vlož do jánskej misy , strč do rúry a jedlo je hotové 😀 😀 😀 ,