Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Baby tu je tolko sikovnych gazdiniek, ze waw, klobuk dole 😉 mate moj velky obdiv 😵
@adelaida33 tu rajcinovu kapustu by som si dala hned, mnaaammm 😵 😵 😵
ja dnes nevarim, stafetu prebera manzel 🙂 ale na obed mame este od vcera 😵
plneny lilek (melanzana)
kolecko lilku, kolecko mozzarelly, sunka nebo ancovicka, priklopit opet koleckem lilku 😉
Cely tento "dort" obalit jako rizek a osmazit v dostatecnem mnozstvi oleje..lepsi mala panvicka a malo kousku v jedne varce... 🙂
dnes deti buchty na pare a plneny kapustny list od svokry 😉
@adelaida33 waaaaaaaaaaau, som hore od 5 a akurat som sa stihla osprchovat 😀
dnes morcaci vyvar s rezancami a pene cestoviny s brokolicovo syrovou omackou a idem piect haburske kysnute rozky 😉
dobre ranko!
u nas dnes gulasova polievka-plnena paprika
@danielaj fuha to musis mat velku zahradu,ja mam len malinku a ovocie bud dostanem alebo kupim.egrese,maliny a joštu mam ozaj len na zobkanie a cernice zavaram alebo robim sirup.dzem som nerobila. 🙂 a ja pouzivam len cukor ja tie želatiny nemam rada 😝
dobré rano 🙂 mne sa varí karfiol,budu karfiolové placky a k tomu zemiaková kaša a šalatik z rajčín a mladej cibulky 😉 a dostala som čerešňe ,tak bude čerešňová bublanina 🙂
dobre ranko 😉 fazulova polievka od vcera,zostalo aj rizoto s tofu,ale mojim masozravcom 😠 tam chybalo maso,tak este bude kuracie sote so zeleninou a ryza,rajcinovy salatik s cibulkou 🙂
@adelaida33 šikulka,ja práve začínam variť 😉
Ahojte 🙂 Ja dnes nevarim 🙂 ideme do Samorina,uvidime čo dobreho nam navari mamina 😎 😉
@lululka555 aj my dnes karfiol, ale vypražany, k tomu nové zemiaky a uhorkový šalat....polievka odvčera zeleninovo hlivová
zajtra segedín knedla 🙂
dnes čo chladnička dá a zajtra vysmážaný karfiol +placky, nové zemiačky a uhorkový šalátik. Už sa teškáme. 🙂
ahojte kočky, nemáte prosím nejaký fakt dobrý a overený recept na zavárané utopence? 😅 ĎAKUJEM! 😉
dnes máme bryndzové halušky a decká syrové 🙂 s kefírom...
Ahojte viete mi poradit budem mat za chvilu 5kg ceresni.da sa to aj mrazit?
@titkovamiriam mnaam plnenaaa paprikaaa 🙂 🙂 prave tu pozeram ake inspiracie sa davaju a tuta sa mi celkom pozdava 🙂 mas nejaky svoj oblubeny receptik?
@verka1856 to zaleži čo po rozmrazeni ocakavas-samozrejme ich musis odkostkovat a tak zamrazit ,po rozmrazeni ceresna nema vobec chuť-tak asi len na niaky koláč,zmrzlinu...ja by som ich zavarila,alebo nieco uvarila,upiekla...
a som na mmb a super tip pre párkožrutov:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48151
HALUšKY vajičkove a bryndzove
dnes francuzske zemiaky a zajtra http://varecha.pravda.sk/recepty/nedelne-rezne/... a ak stihnem tak aj http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24566
@titkovamiriam dakujem! 🙂
Zeleninova polievka s vajickovou zavarkou, bravcove na prirodno s opekanymi zemiakmi, syrovou omackou a sparglou a ceresnove muffiny.. 🙂
zemiakovy privarok s opecenou klobaskou

@atiatko ďakujem....ani nevieš,akú mám na to chuť 😝 😝 😎 .Ja také môžem skoro ku všetkému ,aj "bez všetkého" 🙂