Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kuracie prsia z šampionmi smotanovou omačkou ryža šalat z činskej kapusty.....a sofinka Nutrilon..🙂)) 😀 😀 😀 😀
@titkovamiriam ty neprovokuj, pekne dojedajte 😀 jeden deň nebudem aspoň slintať z tvojich obrázkov 😀 😀 😀
@zuziq Hokaido varil Jožo Vajda v Bez servítky, vyzerala tá polievka úžasne, dával do toho ešte opečené tekvicové jadierka, tekvicový olej...no báseň ako to vyzeralo. Jediné čo ma štve je, že tam ospevujú vínka, aké dobré vybral a značku tie mršky nepovedia, nech si aj my dáme niečo dobré k jedlu ☹ ja sa v tom totižto vôbec nevyznám 😖
tak ja si s rodinkou o chvilu pochutnam na skvelom madarskom gulasi a ryzou...lebo knedlu tu nedostat kupit a robit sa mi ju nechcelo... 😀 ,prajem aj vam dobru chut!!!
ahojte, my dojedáme kuriatko s ryžou zo včera a varila som len zeleninovú polievku, lebo sme behali a vybavovali...a ako vždy ništ sa mi necééé
hi dakkuhem baby... u nas nes spanielaky a hromadzinkova polievka... ja som z toho urobila akurat spalenu ryzu (treba kupyt novy hrniec)... viac mi luky nedovolil sa realizovat...
ja som prave dorobila pudingovo-ovocny pohar, este slahacka na to a mnam mnam mnam 😉 😉
danka letim k tebe 🙂
@titkovamiriam pride este zostali tri 😉 😉 😉 😉
Dnes bude zeleninovo-karfiolová polievka, pizza.
Kočky, ja som dnes bez fantázie ☹ čo variť ? nič som z mrazáku nevyložila... žeby diéta ??? To sa mojej princezne asi nezavďačím... Inak včera som na večeru dala upiecť zemiačiky do rúry a k tomu potom masielko, osolená mastička a čerstvý chleba 😀
ja dnes tiez este neviem co spravim-zasadne rodinna rada 🙂
u nas dnes 1.spagety s kuracím mäskom a syrom ,2. zapekany karfiol zo sunkou a syrom a k tomu kasa...a ked sa mi bude chciet aj kolac bude...len dnes take pocasie , ze sa mi nic nechce..
tekvicový nákyp so zemiakovou kašou
tekvicový prívarok s faširkou
lečo s obyčajnymi parkami a v rure sa už pečie tvarožní 😉 😀
Ahojte, tak dlho som tu nebola-asi nestíham 😅 😅 😅 . Ale v nedeľu sme mali zeleninovú polievku, čínu s ryžou a hranolkami a kečupom a poch.smotanou + linecký jablkový koláč. V pondelok zemiaky v rúre pečené na kačacej masti a dnes urobím jablkové knedlíky s orechmi,makom-kto aké chce...
A v sobotu sme mali poslednú gulášku v tomto roku a 9 ľudí zjedlo 25 l kotlík gulášu a 2 celé koláče a strášne dobrá atmoška. Bolo super.

beťárska kapustnica 😉