icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

inna7
4. okt 2010

beťárska kapustnica 😉

boddez
4. okt 2010

kuracie prsia z šampionmi smotanovou omačkou ryža šalat z činskej kapusty.....a sofinka Nutrilon..🙂)) 😀 😀 😀 😀

elina313
4. okt 2010

@boddez mňááááááám, aj ja by som si dala, ale nemôžem šampióny ani ten šalátik.... no Nutrilon má niečo do seba, lebo ja som už chorá z toho čo ľúbim a nemôžem 😝 😀 ale zase kvôli malinkému vydržím, my máme 8 týždňov - teda až vo štvrtok
Máš krásnu princezničku 😉

elina313
4. okt 2010

@titkovamiriam ty neprovokuj, pekne dojedajte 😀 jeden deň nebudem aspoň slintať z tvojich obrázkov 😀 😀 😀

elina313
4. okt 2010

@zuzuz1 to máš najkrajší dôvod, prečo si nevarila, krásna rodinka 😉

boddez
4. okt 2010

@elina313 taak vyskuusaj tie rybky recept čo som sem daval tušim včera...🙂)dakujem ..je to tatikove dievčatko...kurat sa rozprava z kolotočikom..🙂 🙂 🙂 🙂

elina313
4. okt 2010

@zuziq Hokaido varil Jožo Vajda v Bez servítky, vyzerala tá polievka úžasne, dával do toho ešte opečené tekvicové jadierka, tekvicový olej...no báseň ako to vyzeralo. Jediné čo ma štve je, že tam ospevujú vínka, aké dobré vybral a značku tie mršky nepovedia, nech si aj my dáme niečo dobré k jedlu ☹ ja sa v tom totižto vôbec nevyznám 😖

ajlinka
4. okt 2010

tak ja si s rodinkou o chvilu pochutnam na skvelom madarskom gulasi a ryzou...lebo knedlu tu nedostat kupit a robit sa mi ju nechcelo... 😀 ,prajem aj vam dobru chut!!!

elina313
4. okt 2010

@boddez Ďakujem skúsim, ja mám hroznú chuť na zubáča na masle len zo zeleninkou 🙂 akurát čas na rybačku manželovi neostáva... 😎 nie nemám v tom prsty, že ho zamestnávam....zamestnáva ho stavba nášho domu, ale toho zubáča by som si fakt dala...no

boddez
4. okt 2010

@elina313 hihih....šikovny to manžel potom....taak skus niečo ulovit v supermarkete v mrazaku....🙂)aj tam plavaju pekne kusky a netreba pripravovat....len hodis na gril a urobis zeleninku...🙂)

lyongirl
4. okt 2010

ahojte, my dojedáme kuriatko s ryžou zo včera a varila som len zeleninovú polievku, lebo sme behali a vybavovali...a ako vždy ništ sa mi necééé

zuzkat1
4. okt 2010

ja som dnes robila tu tvarohovu babovku tusim davala recept @zucha ...ale ja som este pridala hrozienka a bolo to super🙂

traktor
4. okt 2010

ahojte, u nas dnes zeleninova polievka, udene rebra / pre muza/, francuzske zemiacky / pre deti/, a ceresnova bublanina /pre vsetkych 😀 /..a foto net,...nemam nabité baterky 😅 🙂
@zuzuz1 tak zatial si tu ty pridala fotku najkrajsieho * kolacika*, ..taky krasnucky, vonavucky 😉 😵

zuzuz1
4. okt 2010

hi dakkuhem baby... u nas nes spanielaky a hromadzinkova polievka... ja som z toho urobila akurat spalenu ryzu (treba kupyt novy hrniec)... viac mi luky nedovolil sa realizovat...

titkovamiriam
4. okt 2010

dnesne zapekance-toustovy chlieb ,sunka,syr paprika paradajka 🙂

danka.k
4. okt 2010

ja som prave dorobila pudingovo-ovocny pohar, este slahacka na to a mnam mnam mnam 😉 😉

titkovamiriam
4. okt 2010

danka letim k tebe 🙂

danka.k
4. okt 2010

@titkovamiriam pride este zostali tri 😉 😉 😉 😉

zucha
4. okt 2010

@zuzkat1 a pockaj, aka bude zajtra. Este lepsia 😉
Obed sme dnes mali este to, co vcera a na veceru som robila "protichripkovu" kapustnicu a zajtra dorobim bryndzove halusky

berika
5. okt 2010

Dnes bude zeleninovo-karfiolová polievka, pizza.

zuzkat1
5. okt 2010

@zucha pravda pravda🙂 mala som ju na ranajky🙂 mnam...
dnes asi len zeleninova polievka.... mozno este zemiakove placky

elina313
5. okt 2010

Kočky, ja som dnes bez fantázie ☹ čo variť ? nič som z mrazáku nevyložila... žeby diéta ??? To sa mojej princezne asi nezavďačím... Inak včera som na večeru dala upiecť zemiačiky do rúry a k tomu potom masielko, osolená mastička a čerstvý chleba 😀

elina313
5. okt 2010

@zucha no to neni pravda, že na druhý deň je lepšia, ponevač u nás na druhý deň z nej zostala holá 0 😀 😀 😀

bibi1711
5. okt 2010

@zucha , babovka uzasna, dakujem za recept🙂

titkovamiriam
5. okt 2010

ja dnes tiez este neviem co spravim-zasadne rodinna rada 🙂

traktor
5. okt 2010

u nas dnes 1.spagety s kuracím mäskom a syrom ,2. zapekany karfiol zo sunkou a syrom a k tomu kasa...a ked sa mi bude chciet aj kolac bude...len dnes take pocasie , ze sa mi nic nechce..

lienkap
5. okt 2010

tekvicový nákyp so zemiakovou kašou

eva7780
5. okt 2010

tekvicový prívarok s faširkou

morca3
5. okt 2010

lečo s obyčajnymi parkami a v rure sa už pečie tvarožní 😉 😀

daniz
5. okt 2010

Ahojte, tak dlho som tu nebola-asi nestíham 😅 😅 😅 . Ale v nedeľu sme mali zeleninovú polievku, čínu s ryžou a hranolkami a kečupom a poch.smotanou + linecký jablkový koláč. V pondelok zemiaky v rúre pečené na kačacej masti a dnes urobím jablkové knedlíky s orechmi,makom-kto aké chce...
A v sobotu sme mali poslednú gulášku v tomto roku a 9 ľudí zjedlo 25 l kotlík gulášu a 2 celé koláče a strášne dobrá atmoška. Bolo super.