icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kibuk
Odpoveď bola odstránená
boddez
3. okt 2010

@zuzkat1 heheh ale netáááraj....noo ohrozeny druh....uz len naklonovať... 🙂 🙂 🙂

boddez
3. okt 2010

@katka888 na masle zlahka osmahnut losossa tresku alebo da sa povedat akukolvek rybku okrem kapra...nasolit korenie na ryby a hubova vegeta....omačka Smotana 33% stava z celeho citrona polovicu citrona postruhat kôru kôpor suseny trošku ždibka soli ždibka cierneho korenia....nakoniec vsetko spolu rybku do zapekacej mysy a preliat smotanou...zapiect do zlatista...a zjest... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

katka888
3. okt 2010

@boddez
dakujem, urcite vyskusame 🙂 si zlaty

cinamon7
3. okt 2010

kuracia polievka, kurca na smotane, mnam 😝

boddez
3. okt 2010

@katka888 niet zač.... 🙂 🙂 🙂 bruu chuť...

ypsinkova
3. okt 2010

my dnes máme segedín,ktorý je perfišný 😵

maartinkaa
3. okt 2010

no ja som dneska upiekla masko a zemiaciky, k tomu som urobila smotanovu omacku zo sacku 😀 😀 😀 a posypala cerstvou cibulkou a bolo to mnam 😉 a este zeleninovu polievocku 🙂

monkula
3. okt 2010

lasagne

vesi
3. okt 2010

Jeeej, Moni, dobrý tip, dlho sme nemali 🙂

jarunka111
3. okt 2010

slížiková polievka s mäskom a zeleninkou a černohorský rezeň, ešte som nekoštovala, ale to tu super rozvoniava, už sa mi slinky zbiehajú 🙂

monkula
3. okt 2010

@vesi Moni, v pohode... 😉 Už sú hotové, len sú vriace, tak sa ešte musí počkať..
KEď som ich robila, Chiara pribehla, že mňam, milujem toto... Keď pred ňu psotavím iečo z tal. kuchyne, je v siedmom nebi... Minule zjedla obrovský tanier Spaghetti Carbonara, a trošku ešte ostalo ,ta ksi večer manžel nabral, a keDˇto malá uvidela ,vytiahla si lyžičku-pichačku, rozumej vidličku, a zjedla mu to 😀

titkovamiriam
3. okt 2010

ja som robila to kura no vytrieskala som baterky vo fotaku tak neskor hodim 🙂

juliagregor
3. okt 2010

ja hreším, včera som uvarila brokolicovú krémovú polievku aj na dnes, dám ohriať na obed a ona kyslá 😠 ,
tak máme 10 minútovú polievku, zemiaková s cesnakom, vajíčkom a karfiolom....(karfiol bol uvarený v mraziaku)

titkovamiriam
3. okt 2010

to sa stane 😠

zuziq
3. okt 2010

tak my sme dnes boli na obed u svagrinej, vyyyborne navarili - polievka z tekvice Hokaido s opecenymi bagetkami a masko robene na vonkajsom grile s grilovanou zeleninkou a vyyybornymi omackami, mnam 😵

titkovamiriam
3. okt 2010

rada robim grilovacku na zahradke zopar foto z leta 🙂

kibuk
3. okt 2010

@titkovamiriam hmm to muselo byt mnamkoveeeeeeeeee 🙂

titkovamiriam
3. okt 2010

skoda ze nieje krajsia jesen...sedeli by sme pekne vonku a grilovali hocico od parkov až po cukinu 🙂

zuzuz1
3. okt 2010

no tak ja som sa dnes po mesiaci postavila konecne k hrncom... aj to som len cestoviny uvarila a manzelovi oprazila sampiony so smotanou... tod moje kucharske umenie... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aj hla dovod preco som mesiac nic nevarila 😉

danka.k
3. okt 2010

u nas to bola dnes hovadzia polievka a pečienka s ryzou 😉 😉 😉 😉 😉

5katarina7
3. okt 2010

ja dnes kuracia polievka,pečené kurča so zemiakovou kašou.@zuzu1krásny dôvod 🙂

luga
3. okt 2010

kur. prsia s brokolicou a nivovou omackou a k tomu pecene zemiaky - zostalo na zajtra - jupiiiiiiiiii 🙂

lucia.kl
4. okt 2010

tak ja dnes teda moj mm bude varit kuraci steak plneny nivou a k tomu varene zemiačky s petržlenom a uhorkovy salat..🙂

titkovamiriam
4. okt 2010

ahojte ! my budeme dojedat z vikendu no urcite nieco aj spravim 🙂

petusko
4. okt 2010

aj my dnes dojedame a na veceru bude zemlovka 🙂

kibuk
4. okt 2010

dnes zemiakova polievka,bravcove kocky na zelenine a zemiacky 🙂

dioliana1
4. okt 2010

paradajková polievka, maso na šťave s knedlikom

morca3
4. okt 2010

kuracia polievka s domacimy rezancamy plnene kuracie stehna zemiakova kaša

tosomja
4. okt 2010

dnes zapekám karfiol so syrom a kukuricou, paradajkovú polievku a koláčik zo včera