icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
10. jún 2012

@levandullka mňam, vyzerá výborne 😉

irsina83
10. jún 2012

@briketa waw tak to su ine ceny... ale tak je dobre, ze rodina chodi za vami. a mamina bude mat uzasnu dovolenku 😵 😵 😵 juj ako by som aj ja isla. od svadobnej cesty v mexiku sme neboli v zahranici lebo som ostala tehotna s malou potom predcasny pood a kopec problemov ale tak by som sla niekam kde je more a tepluckoooo... ju ale vidim to opat na dlho kym sa opat niekam dostaneme. tak podla foteik usudzujem ze zijete v krasnom prostredi a deticky su spokojne 😵 😵 😵

danielaj
10. jún 2012

@lchvksrv krása 😉

tinuskaha
10. jún 2012

morcaci vyvar zo vcera a kuracie stehna na kyslej kapuste so slaninkou a pecene zemiaky k tomu

slaviq81
10. jún 2012

U nas sa dnes doje vcerajsi kuraci vyvar a hlavne jedlo bude kurca na cibuli s hraskovou ryzou.

zuziq
10. jún 2012

@weronnka18 korpus na tortu bol coko: 6 vajec, 15 dkg cukru krupica, 7 dkg polohrubej múky, 2 dkg kakaa. Zo 6 bielkov vyšľaháme tuhý sneh, zašľaháme krupicový cukor a po jednom žĺtka. Múku zmiešame s kakaom a opatrne vmiešame so vajíčkovej zmesi. Dáme do formy vyloženej papierom a upečieme.
Plnka: dat varit slahackove smotany, do toho tablicky bielej coko ( hociakej milka, orion atd) ja som pridala aj zo kocky tmavej coko ale nemusi sa, ak chces cisto bielu coko plnku. Miesat a chvilu varit, smtana s coko trosku zahustnu. Nechat to nasledne vychladnut ( ja si robim den vopred a necham do dalsieho dna v chladnicke). Potom slahacku vyslahat a do vyslahanej este zaslahat 1 mascarpone. Ja si korpus natriem vzdy dzemom, na to plnka, ovocie a vrchny korpus 😉

zuziq
10. jún 2012

my sme dnes mali ist na vylet na Alpinku na parny vlacik, ale pocasie dnes nepraje ☹ Takze obed doma: kuracia polievka a grilovane kuriatko so zemiakmi. Klasika, ktoru sme uz davno nemali

zuziq
10. jún 2012

@weronnka18 mali tam byt 2 slahacky a 2 coko 😀

titkovamiriam
10. jún 2012

kuracia polievka-kôprova omacka 🙂

sebi123
10. jún 2012

vcerajsi obed 🙂

gucz
10. jún 2012

U nás dnes bude k obedu to isté ako včera. Namočené kuracie mäsko, ryža a hlávkový šalát. Polievočka je zeleninová so strúhancami. A od včera zostal aj koláčik 🙂

cora30
10. jún 2012

@gucz tie koláčiky-zákusok sú fakt na spapanie 🙂 mňam takéto milujeme 😀 . dáš receptík?

cora30
10. jún 2012

karfiolová polievka. už sme ju mali dávno a pečená ryba s hranolkami, miešaný šalát(uhorky, cibuľka, ľadový šalát)

nordi
10. jún 2012

slepacia polievka s melinkami a kura pecene s ryzou , k tomu kompotik a salat hlavkovy

levandullka
10. jún 2012

Dnes potrebujem naozaj pomoc. Netuším čo mám variť (nenapadajú ma ani obyčajné jedlá, nie to ešte nedelný obed 😖 )

nelinka0401
10. jún 2012

dnes som si švihla,už mám skoro dovarené 🙂 vývar so slížikmi,rezne s rzyžou a uhorkami.a asi nejaký koláčik s lískového cesta spravím.ešte si rozmysliť aký 😉

opica
10. jún 2012

buchty na pare ;) nedelny obed na prianie muza, my luskova polievka na kyslo, deti zeleninova s krupkami

nelinka0401
10. jún 2012

@levandullka nejaké rezne na prírodno alebo ja som minule robila také ako keby rezne ,potom to išlo do rúry s cibulkou,hríbikmi

lencyca
10. jún 2012

@lchvksrv nádherné 🙂

lydia22
10. jún 2012

Fazulova polievka,kuracie prsia na zemiakoch,uhorkovy salat a kedze dnes mame oslavu tak aj torta a kolaciky.

gucz
10. jún 2012

@cora30 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2971 akurát mi ho lúbime s kakaovým pudingom a na smotanu sypem granko

levandullka
10. jún 2012

@nelinka0401 To je dobrý nápad, niečo také vymyslím veru 🙂. Ďakujem za tip 🙂

lencyca
10. jún 2012

dnes budeme dojedat zo včera kuracie soté,ryža sa zjedla tak americké zemiaky,uhorkový šalát 🙂

ewana73
10. jún 2012

baby,nikto neviete ten receptik na jahodovy sirup ☹ ?ale taky co sa da dlhsie uskladnit..

elise
10. jún 2012

zo včera slepači vývar a rizoto pre maleho reznik so zemiačkami. a hlávkový šalát

dadulka271
10. jún 2012

svieckova na smotane s diviny a knedla zo vcera mame este slizovu polievku 😝

lenka268
10. jún 2012

svieckova na smotanie s hovadziny knedla a hovadzia slizova polievka

lenka268
10. jún 2012

@dadulka271 s diviny musi byt vyborna 😉

kibuk
10. jún 2012

dnes nevarim svokra nam pribalila 😉 plnenu kapustu a detom aj porovu polievku

vivusika
10. jún 2012

slepačia polievka s rezancami, morčacie stehno s kukuricou v paradajkovej omáčke, špagety a už sa pečie tvarohový krémeš http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22265 🙂