icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

papuka
11. jún 2012

@lucinenka001 ja v strede

titkovamiriam
11. jún 2012

ahoojte po case-dnes mi dosiel spravodaj EMCO za 10obalov od tyciniek poslu tasku a niake bonusy na darceky kto ste v klube 😉

titkovamiriam
Odpoveď bola odstránená
titkovamiriam
Odpoveď bola odstránená
titkovamiriam
11. jún 2012

hops to su prispevky do inej temy 😀

petusko
11. jún 2012

SOS 🙂 co uvarit na zajtra, podmienka bezmasite a nesladke.... nic dobre ma nenapada.... ☹

d_anica
11. jún 2012

@petusko Vyprážaný syr so zemiakmi. Rezance s tvarohom. Cestoviny so špenátom. Špagety s olivovým olejom, cesnakom a feferónkou. Zapekaný karfiol. Náš minulo-týždňový jedálniček 😉

petusko
11. jún 2012

@d_anica vdaka, syr ani rezance nie, chcem varit teraz, tak to musi byt nieco, co je dobre na druhy den... asi nejake cestoviny spacham 🙂

mima1311
11. jún 2012

@cora30 poprosim si receptik na vyprazany hrasok , vyzeral bozsky 🙂 🙂 🙂 DAKUJEM

mima1311
11. jún 2012

Ja som dnes nevarila nic , mame od cera ...ale teraz som akurat vytiahla z truby kolac ,, a la dom,, tak som zvedava ci bude jedly ....som dostala mrchanu , tak musim mat sladke , lebo mam abstak , sa idwem total vyvalit 😀 😀 😀 potom hodim foto, ale recept asi ani nie , uz ho neviem , som nahradzala co mi chybalo , tym co bolo doma .. 😲

caly8
11. jún 2012

halušky s kyslou kapustou a slaninoooou a plus halušky s bryndzou a slaninooou 😀 ..ked musíš tak musíš nič sa nedá robiť aj ked je už pol šiestej 😝 😀

mima1311
11. jún 2012

@caly8 prosim ta kde byvas ? uz mi sliny tecu az po kolenach 😝

bobinkask
11. jún 2012

ahojte-nam zo včera zostali zemiaky, tak som len dorobila brokolicovo-karfiolový nákyp v syrovom ceste a fazulkové lusky podusené na olivovom oleji s cesnakom a zmiešané s rajčinkami

cora30
11. jún 2012

@danielaj nóóóóó´........ krása.... podnecuje ma to do pečenia. 🙂 😉 takéto skvelé veci tu vidím s veľkou radosťou. neviem sa vynadívať.

cora30
11. jún 2012

@mima1311 vyprážaný hrášok....recept na str. 1190 a 1191.

abriela
11. jún 2012

Zeby tehu chute? 😀 Moja vecera - detska krupica s kokosom, posypanom skoricovym cukrom a grankom.

cora30
11. jún 2012

@abriela náhodou...kombinácia chutí skvelá.....aj by som si dala 😉 rýchle a chutné 🙂

lussy23
11. jún 2012

@pegggy krásne tortičky. Vlastná výroba?

abriela
11. jún 2012

@cora30 Inspiroval ma recept na studenu krupicovu tortu s kokosom na mmb. Tak som vyskusala. Mnam - tanier je uz vylizany, snad zaludok nebude protestovat 😀

bobinkask
11. jún 2012

@veve39 tu panenku určite niekedy vyskúšam, musí to byt velká dobrota 😝
@cora30 možem poprosit recept na ten koláčik 🙂 dakujem
@titkovamiriam ja robievam presne ako píše @danielaj ale najoblubenejšia plnka do torty podla mojej rodinky je karamelová s karamelovým krokantom a pistáciová s posekanými neslanými pistáciami a tiež dávam skoro do každej torty punčovinu s malinovým sirupom to je mnamka 🙂

irriss
11. jún 2012

Dnes nevarim...vari sousedka, pozvala deti na domaci pizzu 😉

bobinkask
11. jún 2012

@abriela mnam normálne si mi spravila chut 😝 asi si idem aj spravit 😀

titkovamiriam
11. jún 2012

žienky zahradkarky POMOC na kalerabe a kapuste mam tisice bielych minimušiek ako na ne?????

abriela
11. jún 2012

@titkovamiriam asi vosky, ze? Odstanenie bud chemicky, alebo zihlavovy zapar - zihlava par dni namocena vo vode.

titkovamiriam
11. jún 2012

@abriela hmm neviem ked mam vosky na ruziach tak su tmave a nelietaju,tieto su ako muka vo vzduchu-na tie na ruze zabera ocot s vodou,no toto ani to nimi nehlo

abriela
11. jún 2012

@titkovamiriam no u nas na paprike vo folii su biele - ale nelietaju. Hmm, taze mas doma nieco ine 😒

titkovamiriam
11. jún 2012

@abriela no ved uvidime,oni zatial nic nezeru len tak sedia a lietaju,vajicka alebo jusenice som nenasla 😠

januschka10
11. jún 2012

@titkovamiriam sikovna kucharka

adelaida33
11. jún 2012

@bobinkask mňááám, tvoj dnešný obed by som zhltla aj s tanierom 😅 .

januschka10
11. jún 2012

@abriela mnam...idem si aj ja spravit. ze aku chut si mi urobila!