Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes bude na veceru zeleninova polievka a na zajtra sa chystam na obed upiect zaja - uvidime ako to dopadne. No a rybky dostali surove hovadzie srdce, to len pre uplnost 😀 😀
😀 😀 😀 nas pes dostane az vecer niake masko s cestovinami 😀 😀 😀
😀 😀 😀 fretka si musi pockat na Milana 😀 😀 😀 ked pre uplnost
aj u nas u vsetko dostalo jest...mame zajka, civavu,poulicnu zmes- rockyho, korytnacku 🙂 ...a par pavukov v rohu..ale ty sa obsluzia sami 😀
😀 😀 😀 😀 😀
ste mi minule narobili chute s tou pizzou tak na vecer poslem muza do restiky 😀 😀 😀 😀 a na obed boli jaternicky so zemiakmi a kyslou surovou kapustou 😉 😉
danka tak to by som si dala ja som masozravec 🙂
@titkovamiriam ako sa da jest nijake maso s cestovinami? akoze samotne cestoviny? 😕 to pes zje? sranda
😀 oberiem mu este kura z nedele a zmiesam so psacimi cestovinami 😀 Michal ma skontroluje ci je to ok-ten so svojim psom tolko narobi,akurat dosli zo skolskeho cviciska-obaja ustvany jak psi 😀 😀 😀 ,michal sa najedol a letel zasa na skolu-pes uz chrape v bude
@titkovamiriam 😀 😀 😀 dobra tema
my dnes jednoduchy recept...obalene krabie tycinky,zemiakovu kasu a uhorkovy salat.... 🙂 🙂
traktor ako varime pre zveri 😀 -inak michalov pes je 90 percent granulovy,brachov starsi pes ten zje vsetko 😀
inak milan uz vymysla ze buchty su len dezert tak uz si pitve zemiaky a plni ich tvarohom a da si ich zapiect,uvarila som si hrniec zajtra na granatir 🙂
inak aj tie plnene zemiaky su mnam 🙂 -do tvarohu sa da trocha soli a nasekanej pazitky,lyzicka bieleho jogurtu a naplnia sa zemiaky a zapecu
vobec ma nenapada co vari t zajtra 😒 dnes sme podojedali,akurat polievka ostala,ale co druhe netusim 😝
ja urobim asi lokse zajtra a nejaku polievocku...dajte daky tip🙂
ja zajtra robim vajickovu polievku z hriankanym chlebikom..a druhe este neviem..snad ma rano napadne nieco..
U nás bola dnes na obed zeleninová polievka, koložvárska kapusta...a poobede dostali deti chut na parené buchty, takže som "sa" parila...a pre muža aj pečené buchty spravila...a mám zajtra pokoj...ostalo zo všetkého 🙂
tak už sa mi bábovka pečie, pýtala som sa na tú formu preto, že ja mám malú, podľa vás asi klasickú a sestra a moja suseda majú vačšie, to znamená, že keď mám recept na bábovku zo 6 vajíčkok, tak sa mi do mojej "malej" nevojde, musím ísť požičať od susedy...malá bábovka nám je malá, máme radšej tú 6 vajíčkovú...
zajtra chcem robiť pečienku a tarhoňu...
denno denná dilema čo variť, ale ako tak čítam tak snáď si aj nejaké chute narobím 😀 a niečo aj vyberiem 😀
jéé ahojte to jsem ráda, že jsem našla toto téma 🙂 akurát se nemůžu dopídit co budu zítra vařit. polívečku budeme mít asi rajskou ještě zbytek, ale druhé netuším ☹ poraďte někdo něco rychlé a méně namáhavé (už tedka cítím jak se mi zítra nic nechce 😀 😀 😀 )
Dobre ranko kucharky a kuchar!
Neviem co dnes navarim no mam dnes malu prosbu ak niekto mate recept na domacu tribitku,dakujem.od zajtra som ocr a chcela by som ju spravit. 🙂 .
ak možem odporučit čo dnes varit mam dva typy a oba super. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2782
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2694
@titkovamiriam Mirka, na MMB je nejaky recept na tribitku, ale priznam sa, ze mi to nepripada moc doveryhodne. Cesto z dvoch vajec... 😕

ahojte, tie čo ste robili tú tvarohovú bábovku, čo dala recept zucha, tak do akej veľkej formy to ide? Do tej menšej, keď je zo 4 vajíčok?