icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

drobik1
13. jún 2012

dnes hovädzi gulas s domacim pecenym chlebikom... 🙂

yashmin
13. jún 2012

baby pomoc neviem co uvarit skoro 10mesacnemu dietatu uz polievky mesove zeleninove nechce ani pire ani ryzu uz som zufaala dajte tip.... ☹

vieruna
13. jún 2012

@yashmin nasi sa v takom veku tesili jedlu, ktore mohli sami papat. Skus mu dat len uvarene zemiaciky, mrkvicku, sparenu brokolicu....Proste to co by si chcela aby jedol, take, aby to vedel pomagat aj bez zubkov, ale dat mu to v celku.

lucyka1
13. jún 2012

@danielaj a aku mas ruru? elektricku ci teplovzdusnu? dik 🙂

mercedezs
13. jún 2012

@denisa87 Ja som dnes mala podobnu dilemu...nakoniec som spravila zemiakovy privarok+volske oko+sprazenu klobasku na cibulke k tomu🙂)))Bude mlsanica 🙂

pancake
13. jún 2012

francuzke

veverina
13. jún 2012

Cevabcici,zemiacky a uhorkovy salat 🙂

danielaj
13. jún 2012

@lucikatn jasné, že sa to vyšľahá, len prilievaj po troške a zakaždým pusti a poriadne vyšľahaj 😉 vveru, tie kupované to je otrasné, ve´d to nemá ani poriadnu chuť a človek ani nevie, čo tam je všetko schované 😝

boska79
13. jún 2012

@elise dakujeeem

lenadka
13. jún 2012

polievka mäsový vývar z domáceho kohúta, pečený pangasius na masle, nové zemiečiky uvarené v šupke na masle s cibuľkou a petržlenovej vňaťke a šalátik zo záhradky .-)

danielaj
13. jún 2012

@vi3ka mńam, veď zo slovenskej ryže je výborné rizoto, my ho máme dokonca radšej ako z klasickej 😉
@sisanka nechutila ti moja tatarka ☹ a dávala si potom do nej ešte kyslú smotanu na zjemnenie? +ostatné ingrediencie, ako horčica, soľ, cesnak, cibuľka, uhorky, kápia? lebo my ju máme veľmi radi, no ale presne tak, koľko ľudí, toľko chutí 😉
@lucikatn

irsina83
13. jún 2012

Baby zmena planu: ten najvacsi hrniec plnenej papriky, lebo varim aj pre brata ,ktory je teraz sam doma lebo svagrinka je v nemocnici a varim aj pre nu - nemozem ich nechat hladnych 😉 ale robim ich z kuracich prs a hovadzich odrezkov na mletie - vsetko som pomlela dokopy a takuto zmes som dala do guliek...taketo maso som mala rozmrazene tak dufam, ze to bude dobre, lebo vzdy robime z bravcoveho....

danielaj
13. jún 2012

@lucyka1 klasika elektrickú 😉

tilenka
13. jún 2012

dnes máme zapekané zemiačky s brokolicou a syrom mnamkááá 😀 😵

maranat
13. jún 2012

@tilenka daj recept. aku tam davas omacku?

nana776
13. jún 2012

@veverina mnam to som dlho nemala

norcima
13. jún 2012

@tinka274 my robievame ovci syr vyprazany 🙂, nam chuti, nie je taky tazky ako kravsky, da sa ho zjest viac 😀

vieruna
13. jún 2012

@veverina ako robis cevabcici? mne z toho vyjde stale fasirka 😀

sisanka
13. jún 2012

@danielaj jj dala som vsetko mozne ale ja som tam stale citila olej...mozno som ho dala vela lebo si nepisala presny pomer..ale potom som nasla ze 1dcl mlieka a 2dcl oleja cize mozno este skusim niekedy 😉

veverina
13. jún 2012

@vieruna nakrajam na jemno cibulku dam do misky k tomu pridam mlete masko,pretlacim cesnak-dala som 3 strucky,pridam vegetu,trosku soli,cervenu papriku,moze byt aj korenie,majoranku,horcicu,kecup a vajicko..urobim male gulocky,alebo valceky z toho a dam do truby na peciaci papier..takto je to zdravsie ako keby som to smazila na oleji 😉

cora30
13. jún 2012

Včera sa ako druhý chod predsa len robila tá polenta s vajíčkom a so syrom. Polievky ostali zo včera.Dnes som varila aj na zajtra. Takže :ryžovo-mäsové guľky so zeleninovou omáčkou (pašternák, mrkva, petržlen+ vňaťka), cibuľku som pridala len pre chuť v celosti. Zapekané bravčov. pliecko bez kosti s vrstvami pašternáka ,jabĺk, trošklu som to podliala biel.vínkom a na vrch som poukladala angl. slaninu. Manžel sa poteší. 🙂

daniz
13. jún 2012

Dnes šošovičkový prívarok + pečivko, a včera bol granadír + uhorka

nelinka0401
13. jún 2012

@danielaj dakujemza receptík.určite ich v najbližšej dobe spravím.my pečivo strašne lúbime 🙂

zklimekova
13. jún 2012

zapekaný karfiol...a polievku sme nestihli..išli sme von, lebo svietilo slnko...že využijeme počasie...a odstavili nám vodu :(..som zvedavá čo bude jesť najmenšia..lebo tá je hlavne polievková :(

vi3ka
13. jún 2012

@danielaj ja som nikdy zo slov. ryže neskúšala rizoto, ale poviem ti, že je to oveľa lepšie ako z klasickej ryže. obyčajnú nemám rada, lebo je taká suchšia a toto je mňaky. 🙂

nelinka0401
13. jún 2012

práve som dovarila plnenú papriku,malému zeleninovú polievku so slížikmi a včera som robila toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24385

tinka274
13. jún 2012

@norcima ano no my ho dnes budeme jest prvy krat tak som zvedava ako to bude chutit .. mas aj ine receptiky na ovci syr ? 🙂 🙂 🙂 🙂

cora30
13. jún 2012

@yashmin skús cestoviny-pohánkové, ryžové. Prívarky zo zeleniny...tekvica, mrkva alebo špenát. U nás bodujú. 🙂

alexada
13. jún 2012

@cora30 ako robis tie privarky?

katka.t
13. jún 2012

@veverina Ako robis cevabcici? Dakujem.