icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

irsina83
14. jún 2012

Kedze vcera bola zmena planu a varila som plnenu papriku tak dnes to bude ta brokolicova a baklzanobe a cukinove lodicky 🙂

kibuk
14. jún 2012

ahojte
dnes kapustova polievka a nase slavne karfilove zemiaky 🙂

lucyka1
14. jún 2012

@danielaj lebo suseda tiez pecie v rure, ale teplovzdusnej chlieb atd.... a zvlhcuje ze vraj ruru, vraj sa to tak robi, neviem, ja len co mi povedia... este som doma neskusala, ale musim sa odhodlat a urcite po tvojej skusenosti to skusim aj ja. dakujem 😀 😀

isabellll
14. jún 2012

Francúzske zemiaky a paradajková polievka 🙂 že mňamkaaaaaaaa 😀

lululka555
14. jún 2012

ahojte 🙂 dnes dojedáme zo včera,kyslu zemiakovú polievku a morčacie mäsko s ryžou,lievance sa pojedli 🙂

lululka555
14. jún 2012

@danielaj dobrý nápad s tým vajíčkom v paprike 😉

lencyca
14. jún 2012

@bobinkask dakujem,radšej si ich upečiem sama,viem čo tam dám 😉

mimmka30
14. jún 2012

dnes morcacie tarhonove rizoto mala ho zboznuje a polievku mame od vcera kyslu strukovu 😉

lencyca
14. jún 2012

@alure ahoj,link na bagetky je na strane 1171 😉 to mi tam dával mm,ja to moc neovládam 😀 😀 😀

luciok
14. jún 2012

Už sa mi dusí mäsko na rizoto, vonia úžasne 🙂

alexada
14. jún 2012

@mimmka30 ako robis to rizoto?

mimmka30
14. jún 2012

@alexada oprazim si tarhonu na oleji a zalejem vodou ako ryzu dam korenie sol nie a zvyknem aj mraz zeleninu,osobitne na cibulke udusim kuracinu podlejem vodou alebo kecup dam aj leco a dusim,ked je hotove zmiesam spolu aj zo stavou z masa

tinuskaha
14. jún 2012

dnes boršč a sulance s orechami

alexada
14. jún 2012

@mimmka30 dakujem 😵

adelaida33
14. jún 2012

kuracia pečeň na jarnej cibuľke s jablkami, varené zemiaky s maslom a zeleninová obloha (hlávkový šalát, uhorka, redkvičky, paprika) a ako dezert nepečené nektarinkové poháre s piškótou.

mimmka30
14. jún 2012

@alexada nemas zaco vyskusaj fajne je to 🙂

natalii6
14. jún 2012

dnes si spravime zapecene palacinky a vcera sa mi po 2 dnoch podarilo dokoncit kolac cierna ruza je fantasticky a musim vas dievcata pochvali za super receptiky 😉

sante81
14. jún 2012

baby prosím vás o nejaky dobry osvedceny recept na sampionovu polievku , doteraz som robila len z konzervy alebo zo susenych hríbov. dakujem

zklimekova
14. jún 2012

dnes paradajková polievka z haluškami, zapekaný karfiol od včera, a k tomu rozrobená torta pre susedu na streko zo školy po 20 rokoch..alá Lentilky 🙂 ...a zo zbytkov aj pre moje detičky hádam dačo vykúzlim 🙂

katusska1
14. jún 2012

zeleninova polievka + zapekane bravcove maso so zemiakmi, cibulou a cesnakom... "vonia" mi z ust 😀

daniz
14. jún 2012

dnes mamina nestíha na večeru bude hemendex + zelenina.

och
14. jún 2012

zeleninová polievka s cestovinovými zvieratkami, kurací stroganoff s ryžou 😉

katushka16
14. jún 2012

my dnes karfiolová polievka a plnená paprika,mňam

gucz
14. jún 2012

u nás dnes pizza (zo špaldovej múky) a deti papali pečenú rybku so zemiakmi zo včerajška

doma1
14. jún 2012

my dnes= polievka gulášová s mletým mäsom, druhé jedlo "čína"ale s bravčovým m. + ryža, dezert ovocný šalát (jahody, banán, jablko, kiwi a trochu hrozna) 😉

drobik1
14. jún 2012

my dnes dojedame gulas a asi spravime muffinky.. 🙂 zajtra nevarime ideme na poradnu takze obed u nasich... 🙂

luga
14. jún 2012

vyprazany encian s ananasom, pecene zemiaky a domaca "tatarka" - "zdravo" a chutne 😝

muskam
14. jún 2012

@sante81 to je presne taky isty recept ako na hlivovu polievocku, povarit vo vode nakrajane sampinony, moze byt aj zelenina a nakoniec urobit tmavu zaprasku. Len takto strucne-prepac. Moja mama ju vcera robila.

muskam
14. jún 2012

@irsina83 aj ja robim dnes cuketove lodky ale baklazanove som este neskusala. Moze sa jest aj supka z baklazanu? Ja robim z baklazanu len natierku a je mnam.

ewana73
14. jún 2012

baby aku muku davate na prilohove noky,ako dlho nechavate "hotove "cesto postat,kym ho nahadzete do vriacej vody?