Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@abriela tie olivovo mrkvove tučniaky su super!!!!!!
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39381 toto robievam
Dnes som robila polievočku kyslé zemiačky a zemiaky so syrovým nebíčkom 🙂
@titkovamiriam krasne osy 😉
ahojte.moje menu sa posunulo o den,takze na zajtra mam navarenu mrkvovo-zemiakovu polievku a brokolicove placky.
piatok:mame predbezne na plane hned rano odist k svokrovcom na cely vikend,takze varit nebudem musiet.ale ak by sme sli az poobede,tak nieco na piatok musim vymysliet: dojeme tu polievku zo stvrtka a asi uvarim šulance co mam v mraziaku.spravim ich s maslom a grankom. a ked prideme poobede k svokre,tam si dame riadnu veceru 🙂 🙂 🙂 🙂
Dievčatá, teraz nedávno boli v nejakom ženskom časopise ( neviem či nový čas alebo báječná žena) recepty na bábovky. nemáte to niektorá? môj otec mi sľúbil, že to prekopíruje a dá to aj mne a mamine a stratil to ☹
@norcima aj my milujem vyprazany ovci syr - odkedy sme vyskusali tak 1* - uzasna chutovka 😉
@amdeis aj ja robím takúto papriku, mňáám, som ani nevedela, že sa to volá balkánska 😒 no už budem vedieť, lebo doteraz mala u nás meno, že pečená paprika 😀 my už máme svoju papriku aj vo fóliovníku, ešte len pár, ale mávame veĺa a toto robievame v lete často, lebo je to výborné 😉
bré ranko!
u nas bude šošovicova zo vcera a bravcove stehno ala čína a ryza
ja tiež peciem rozky,pletienky,žemle a nikdy som nezvlhčovala ani som o tom nepocula,že by to niekto robil 😉 tiež mam klasika ruru,no radsej peciem u mamy ta ma teplovzdusnu ale to ani nie koly tomu ale ze jej tam idu dva plechy vlozit 😀 😀 😀
@ibajeho ja robím aj tento koláčik z kompótom, je to rýchle, výborné a zužitkuješ celý kompót http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25746, u nás sa džemu a kompótov minie veľa, vydržia ti určite viac ako rok, ja mám niektoré aj 3 ročné a sú stále výborné 😉 džemík používame hojne na raňajky na pečivo s maslom, tiež veĺa pečiem, takže na koláče ho tiež miniem veĺa, dá sa ním ochutiť jogurt, ja ľúbim džem aj na makové rezance 😝
dnes hraskova polievocka s haluskami a bravcove masko ala falosna svieckova s cestovinou
kočky, toto vyzerá super, že? http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48436 😉
Kuracie stehienka a kridelka osolene, posypane bazalkou a oreganom, upecene...mnam. 😵 so zemiackami upecenymi.
dusená kyslá kapusta ako prívarok, varené zemiaky a tatko varené údené ramienko, my pečené morčacie krídla 🙂 a kto chce, tak aj fazuľová polievka od včera 😀
Dnes bolonske spagety a velka si rozkazala paradajkovu polievku 😅
Dnes varime na "studeno"
Chleba se sunkou, rajcatka a okurka.. a hura pro vysvedceni - pak na prochazku.. 😉 a pokud slunicko a povinnosti dovoli, tak i na plaz... 😉
BABY, tie obrazky slane torty niesu moja tvorba. Mam ich len ulozene v PC.
ja dnes varím jarnú zeleninovú polievku s haluškami (karfiol, mrkvička, hrášok), karfiolové placky so syrom, varené zemiaky a zeleninový šalát (ľadový šalát, uhorka, paprika, rajčiny, olivový olej, soľ, bazalka) 😉

@irsina83 ďakujem za receptík 😉